Stereo Explosion ♥

Igår hade jag en fantastisk kväll
I måndags eller tisdags såg jag på Facebook att mitt favvoband (sedan The Ark splittrades startade Jepson, Martin Axén och Jens från The ark ett nytt band tillsammans) Stereo Explosion skulle spela i Växjö som igår. Direkt delade jag fotot och både min bästa vän Nicco (som var med igår) och självaste Jepson gillade fotot. Det där gjorde min kväll. Så vi bestämde att vi skulle dit direkt.
 
Och igår var det dags
Nicco kom vid halv sju tiden ungefär och vi lyssnade på musik och snackade. Sedan kom en annan vän, Helene, och umgicks en stund innan vi skulle åka vid nio tiden. Spelnigen var i Växjö på Café De Luxe som verkligen är ett riktigt mysigt ställe. Ett litet, men otroligt mysigt och kärleksfullt ställe. Vid kvart över elva ungefär gick de på scenen. Jag rös och började bli tårögd när de entrade. Det är så stort för mig att få se dem live. För exakt ett år sedan stod jag där då med. Fast då skulle det amerikanska glamrocksbandet Hammered Satin spela där som jag för övrigt träffade 2012 när jag skulle intervjua Jepson och Martin på Liseberg för vår lokala tidning. Den gången var Martin där som Dj och jag grät då med. Fick en bild tillsammans med honom som ett enormt fint minne.
 
Men nu var det helt andra grejer
Nu skulle jag få se mina favoriter, i ett nytt band, spela för oss. Låtarna var så otroligt bra och ja allting var perfekt. Dessutom hade jag min älskade man med mig. Hur kan det bli bättre än så? Fick massa fina bilder. Vid ett tiden var vi hemma då blev det sängen direkt då jag skulle upp och jobba som idag.
 
Anställningsintervjun
Gick kanon igår! Och de hade direkt efter nästan ringt min chef på biblioteket, då hon var en av mina referenser. Så jaa, jag ser hur jobbet blir mitt imorgon ♥
 

Kommentera här: