Jag glömmer dig aldrig.... ♥

Idag är en känslosam dag för mig
Jag kommer alltid minnas denna dag hela tiden... ständigt återkommer den och speciellt när jag tänker på dig. Den dagen då du gick bort. Älskade mormor.
Jag har säkerligen berättat detta innan, men kommer göra det igen. Det är som en bearbetning för mig lite att komma ihåg vad det var som hände denna dag, eftersom jag har minnesluckor.
 
Klockan var runt sju på kvällen
Jag gick första året på gymnasiet, den 6 februari 2006. Och jag får ett telefonsamtal från min mamma. Hon berättade att de hade kommit till Halmstad för att handla. Min reaktion var att det stämmer inte. Jag menar, köra 7 mil för att handla - nej det trodde jag inte riktigt på. En stund senare var de hos mig.När jag öppnade yttedörren säger jag glatt "Vad roligt att ni är här. Såhär sent också!" Mamma och pappa tittade på mig och svarade att vi skulle gå upp på mitt rum. Något är väldigt galet, tänkte jag då. Men vi gick upp på mitt rum och pappa stängde dörren. Vilket var ännu märkligare tyckte jag.
"Jennie.... Mormor gick bort idag på morgonen". Hela min värld rasade samman. Vi alla visste att mormor inte mådde bra, men inte att hon skulle lämna oss.
Jag bröt ihop. De undrade om jag ville med hem och det ville jag givetvis. Jag gick in och berättade för min rumskompis vad som hänt och sedan packade jag ihop mina saker. Jag minns knappt ingenting här. Minns bara att när jag sitter i bilen ser jag upp mot himlen. Den var stjänrklar och jag sa "Nu är mormor en stjärna".
Eftert detta har jag inget minne mer. Jag kommer inte ihåg hur länge jag var hemma eller vad jag gjorde då eller vad jag gjorde fram till begravningen. Den var en vecka senare kommer jag i alla fall ihåg.
Kommer heller inte ihåg hur lång tid det tog efter begravningen som jag började skolan.
Strax efter. i mars/april fick jag gallsten. Jag har hört mkt att man kan bli väldigt dålig av att mista en nära anhörig, men om detta berodde på att mormor gick bort, vet jag inte riktigt. Låg inne på sjukhuset i 1 månad ungefär.
Ett år senare, i september 2007, träffade jag min man ♥. Jag har alltid sagt att mormor visade honom vägen till mig.
Idag är mormor alltid med mig, i mitt hjärta. Hon är med mig när jag arbetar medialt och hon är alltid med när hela släkten samlas ♥
 
 

Kommentera här: