Familjemys hos syrran

I fredags
Vid två tiden åkte vi upp till syrran :) Har blivit en vana att jag somnar direkt när vi åker och vaknar ca en timme innan vi är framme. Haha. Ja, lite sömn är ju aldrig fel. Vi möttes av snö en bit på vägen, men sedan var den borta hos syrran. Skönt tyckte jag! När vi kom till syrrran blev det middag. De hade gjort egna chicken mcnuggets! Mums! Sedan blev det en massa mys och bus framför teven bland annat! 
 
Lördagen
Då var det en mycket lugn dag! Vi gick en långpromenad ner till vattnet och givetvis följde min älskade systemkamera med! Blev en del bilder som ni ser nedan. På kvällen blev det middag och massa bus återigen! En riktigt fin dag! 
 
Hemåt
Ja, igår blev det alltså hemfärd. Vi bakade rulltårta och gjorde räkchips :) Blev kalops till middag och såklart en massa mys och bus innan vi drog hem. Idag vaknade vi även av att det kommit snö :( Jag tycker om snö, men inte i januari. Den skulle kommit i december ju :) Så var lite trist!
När vi kom hem på kvällen, körde vi och handlade. Myste sedan framför teven med programmen Farmen - vad hände sen? och Äkta människor.
 
 













MUMS!





 
 
1 jonna:

skriven

Ja min helg har varit mycket bra :)
Har du också haft en bra helg? Det ser ut om det iallafall. :) Kram

Svar: sv: jaa, min helg har varit riktigt bra! vad gör du idsg? kram
Jennie

Kommentera här: