Lokalen ♥

Den 1 juli fick vi nycklarna
Och nu är de stora möblerna på plats. Det enda som är kvar nu är små fix :) Ikea lär vi åka till ganska snart för att köpa in resten av grejerna. Tidigare var det en öppning mellan våra rum, men den är nu igensatt :) Gick snabbt och smidigt! ♥ Sedan satte vi upp fönsterdekalen som dock är alldeles för liten, så detta ska fixas. Men nu i semestertider kan inget ske snabbt nog. Men så länge får de vara uppe :)
 
Så igår kväll
Var jag och min vän Helene i lokalen för att inviga den :D Ja, inte officiellt som vi kommer ha i mitten av augusti, utan mer med behandling. Jag gav och fick Access Bars ♥ Så häftigt det var! Kändes som att hela rummet blev ombonat med kraftfulla energier och med änglarna ♥ Ser fram emot detta samarbete som väntar!
 
 Ser ännu väldigt kalt ut. Tanken är att väggen där stegen står just nu kommer jag måla väggen i rosa! Och sedan ha en väggdekor där. Bara för att piffa upp att lite. I hyllan kommer det stå massa varor från olika fina vänner. Sedan kommer givetvis ett ben sättas upp på bordet ;) Igår pratade jag med Ikea som snabbt fixade att en reservdel kommer hem till mig :) Ska ha ett draperi runt om massagebänken och sedan ska stolar köpas till. Väggdekoren ni ser i bild är i hallen :)
 
♥ HUR KAN DET BLI BÄTTRE ÄN SÅHÄR?! ♥

Kommentera här: