Den är miiiin! ♥

Haft en underbar dag!
Mitt fina kusinbarn Michelle hörde av sig ♥ Det gjorde mig riktigt glad! Saknat henne 
Men utöver detta så har jag haft massage på arbetet, rena lyxen! Och vad det hände grejer med mig! Underbart när kroppen tar emot! 
Fick ha pass med nere i disken :) Superroligt! Träffade då en gammal högstadiekompis så vi pratade om vad alla gjorde nu för tiden, så roligt att höra!! ♥ 
På vägen hem gick jag inom en lampaaffär. I mer än två veckor har jag spanat in denna lampa, men det har varit på mornarna och då har affären inte varit öppen och på kvällarna har jag inte brytt mig om att gå in där. Så idag gick jag in. Och köpte den - eftersom det var den sista kvar på lager!! ♥ Är sååå glad! Och så pratade jag med expediten om att jag är medium :D Hihi roligt! 
Hem till min älskade man och gosa ♥ Vi åt god middag och nu bara myser vi och jag håller på med min senaste bok ♥ Min högstadiekompis berättade att hon hade rensat på saker hemma och då hon kommit över min bok som jag skrev på gymnasiet som projektarbete! Hon tyckte den var superbra! Dessutom handlade den om just det mediala som jag då inte hade utvecklat, häftigt va? 
 
 Skönheten 

Kommentera här: