Skrivande

Sen jag började arbeta
På ett bibliotek, har jag börjat skriva böcker igen! :D Två stycken håller jag på med nu, romaner såklart. Dessa berättelser har funnits i bakhuvudet hela tiden, men inte riktigt fått bli till så nu tyckte jag det var dags! Får väl se när de blir färdiga! :)
 
Healing
Är någonting som jag brinner för. Vi alla har denna kunskapen! Jag har en enorm healingkraft har jag märkt. Som på Änglamassagekursen så sa kursledaren: det är tur jag inte ska köra bil hem i alla fall, du är kraftfull Jennie! Och jag har väl inte riktigt förstått det heller. Men flera kunder som jag haft, speciellt med ryggproblem, säger att de inte känner av någonting i den längre. UNDERBART! ♥
Vart jag vill komma till är som idag. En helt vanlig dag på arbetet! Jag är och sätter upp böcker då det hugger till i ryggen. En sträckning. Först tar jag en Ipren, som inte hjälper sådär direkt. Så vad gör man ;) På fikarasten sätter jag igång och healar mig själv :) Fungerar utmärkt! ♥ Är så fantastiskt tacksam för att jag har utvecklat healingen mer och mer :)
 
 

Kommentera här: