Underbar helg ♥

Helgen var verkligen jättebra!
I fredags efter vi jobbat åkte vi till Halmstad :) Handlade med svärmor och blev sedan en lugn kväll :) Blev lite fix med all marknadsföring till mässan. Otroligt roligt att sitta med det!
På lördagen väckte min man mig vid 08.00... Skönt med sovmorgon tänkte jag. Men vi drog till en byggaffär eftersom min svärmor skulle lägga golv i sin kolonistuga! Solen sken och allt var toppen. Så efter lunch åkte jag med bussen hem till svärmor. Det var för långtråkigt för mig att sitta där och vänta på att golvet skulle bli lagt ;) Så jag kollade på film istället; Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta. Så fin historia! ♥
Blev vegetarisk ostschnitzel, sås, potatis och kokta grönsaker till middag. Mums!
 
Träffade min fina vän
Söndagsförmiddagen ägnade min man och min svärmor i kolonin igen. Golvet var färdigt, men nu skulle listerna upp :) Jag mötte upp min fina vän Sophie och tog oss en lunch + fika på Espresso House på Eurostop! Så mysigt! Där satt vi från halv elva till två. Blev många goa skratt, prat och healing faktiskt! Jag är ju så känslig för andra numera, så fort jag pratar om healing med någon så känner jag av personen direkt. Otroligt! Så hon fick healing mitt där på Espresso House. Dock inte sådär att vi visade det öppet. Lite diskret får man vara i detta yrke.
Sedan gick vi och shoppade lite på Nille. Blev tre saker till systersonens enorma påskägg! ♥
När vi sedan skiljdes åt för denna gång åkte jag, min man och min svärmor till Flygstaden! Shopping blev det! Köpte en rosa penna - den variant som jag älskar att skriva med också! Köpte även lottringar till mässan!
Ut till kolonin för att plantera i amplarna som svärmor köpte och sedan åt vi våfflor! Blev även att vi köpte de digestivekakorna som min älskade måmå alltid bjöd oss på ♥
Väl hemma i Småland igen satt jag med marknadsföringen igen och såg finalen av Farmen, hade ingen favorit i år, så spelade ingen roll vem som vann.
 
Gammal vänskap blev ny
Jag vet du läser detta, fina Emme! Jag blev så glad när jag hörde av dig ♥ Kan knappt fatta att det är i år 5 år sedan som vi tog studenten!! Och att du har en son! ♥ Tack för pratstunden igår!
 

Pennan jag köpte igår! Helt kär i den!
Underbara vän Sophie ♥

Kommentera här: