Vår helg ♥

Underbara helg
I fredags efter jobbet drog jag hem och duchade och sedan ner på stan. Handlade öronhängen för kvällen bland annat och sedan vart det genrep inför kvällens Tack för hjälpen galan som jag skulle sjunga med i :) Vid fem tiden kom min sminkös för kvällen, den tjej som finns i lokalen också ♥ Kände mig riktigt snygg inför denna kväll! 
Hela kvällen gick superbra! Vi hade sammanlagt 6 låtar som vi skulle framföra. Min syster och den blomsteraffär hon jobbar på fanns på plats eftersom de var med och sponsrade med blommor. ♥ Hade en riktigt fin kväll. Och när vi kom hem till mina föräldrar hade syrran och mina två systersöner kommer ner. Så blev lite mys innan läggdags!
 
Lördag
På förmiddagen busade vi och myste ♥ Lille Oliwer skrattade åt en och charmade oss alla. På eftermiddagen kom min ena moster. Vi fikade och umgicks ♥ Sedan gjorde vi alla oss ordning ör att åka till syrran som har fyllt år. Av mig och syster med våra respektiva fick hon en fiskpedikyr behandling :) Vi firade även deras förlovning som skedde på systers födelsedag! ♥ Blev en riktigt trevlig kväll! 
 
Söndag
Då åkte vi till grannstaden. Mamma skulle ha lite nya fiskar till akvariumet och en värmepump. Efter det köpte jag Ben & Jerry glass på Willy's för 39,90 kr - billigt :) Blev sedan en lugn kväll. 
På måndagen var jag ledig, så jag stannade kvar ute hos mina föräldrar. Älgjakten startade igång och sammanlagt sköts det 4 älgar denna dag. 
Och så på tisdagen var jag med ledig. Men då åkte jag hemåt. Min man åkte hem i söndags då han skulle jobba. Träffade Lokaltidningen vid ett tiden för vårt evenemang den 25 oktober och efter det gjorde vi fiskpedikyren alla vi syskon + mamma. Det kittlades något, men var riktigt härligt ♥ 
 

Min älskade man 
 

Doris!
 

Oliwer 
 

Lärde Casper att göra ett hjärta ♥ 
 



Älskar att vara hos mina föräldrar 
 

Huldra & Ronja 
 





Fick årets skolfoto av Casper 
 

Go-fika med moster ♥ 
 



En annan kisse! Inget namn ännu.

 

Hos syster 

Fyndigt! 
 


Älskade systerson ♥ 

Kommentera här: