Till syster och systersöner ♥

Torsdag kväll
Vid fyra tiden i torsags åkte jag och syster upp till syrran ♥ Vi åt på vägen upp och jag spelade musik. En riktig mysig 3-timmars bilfärd tillsammans ♥ Men vi skulle inte riktigt hem till Solli på direkten. Nej, på torsdagar rider hon så hon hade tagit med sig Casper och han hade ingen aning om att vi skulle komma. Han visste att vi skulle komma, men det först på fredagen. Så när vi kom gående vid ridhuset sa han "Jag trodde nästan att ni skulle komma idag", haha goa unge ♥ Han vet allt då den ♥ Efter ridningen åkte vi hem till dem och då tog jag fram de självlysande tatueringarna som jag hade med mig. Blivit lite av en grej de där med gnuggisar för oss. Oftast brukar han vilja ha en tatuering och det kanske mest för att både jag och syrran har. 
Oliwer sov redan och vid två tiden mitt i natten är det någon som vaknar och jag vaknar av att någon sitter bredvid vår säng och kikar. Haha, så söt ♥ Han blev då superglad och trodde givetvis att det innebar att nu ska vi leka! Så han var väldigt pigg och skrattade och började leka. Men till slut somnade han om emellan oss ♥ Så mysigt att sova inne på barnens rum. 
 
Fredag
Tidig morgon :) Vi började med lite julkalendersöppning. Sedan frukost och vid tio befann vi oss på badhuset. Jag är en person som älskar vatten så detta skulle bli riktigt roligt att få bada med ungarna ♥ Väldigt roligt vattenland också! :) Efteråt åkte vi till köpcentret och åt lunch. Sedan blev det en del julklappsshopping tillsammans. Blev en hel dag verkligen. Vi hann se luciatåget också och även en liten mindre julkonsert på köpcentret innan vi var hemma vid 19 efter båda julklappshoppingen och mathandling. Vi åt räkor, sååå gott ♥ Och det blev massa bus och sedan somnade vi alla gott ♥ 
 
Lördag
På något vis tycker jag om att vakna tidigt, eftersom det innebär att man har hela dagen på sig att göra massa roligt. Så när man vaknar tidigt hos systersönerna har man ännu mer av dagen att umgås och ha roligt tillsammans ♥ Idag skulle vi pyssla i mängder! Jag hade tagit med mig grejer till både smällkarameller och girlanger. Men först bakade vi pepparkakor. Hade på lite julmusik då Casper sjöng med och Oliwer dansade. Och själva julpysslet blev väldigt lyckat det med. Längesen man gjorde smällkarameller och girlanger och det blev väldigt fint! ♥ Sedan var vi ute en runda innan middag. Sedan såg vi "Arthur och julklappsruschen" som jag hade med mig och hade massa gottis till. Riktigt mysigt ♥ Somnade sedan gott. 
 

Goingen ♥
 
Julfint ♥
 
Jag med lilla Tingeling ♥
 
Oliwer tyckte mer om degen... haha precis som en själv. Casper gjorde en massa mini-Emil mössor ♥
 
Blev även lite pyssel där vi dekorerade glasburkar till ljuslyktor
 
Casper som är nöjd med sin smällkaramell ♥
 
 
 
Jag hade tagit med mig en varsin drömfångare som en vän gjort ♥ Casper blev väldigt glad och när jag förklarade vad den var bra för sa han: Berättar den sen då vad jag har drömt? Sötnos ♥
 
 
 
 

Kommentera här: