Attraktionslagen ♥

Nu kommer lite vägledning till er alla
Attraktionslagen. Detta är någonting som ni alla kan ta till er och stärka er med. Vad vill ni ha allra mest i ert liv? Vad är er dröm? Det första ni ska ha med er av detta är allting är möjligt. Det finns inga aspekter på att du inte kan lyckas eller att du inte kan komma dit du vill. För det kan du. Du kan få precis det som du vill ha, bara du tror på det och bara du vill ha in det i ditt liv. Så vad gör vi först? Jo, vi ser på det som du har i ditt liv. Att du ser och känner den tacksamhet som du har för ditt liv. 
1. Skriv ner alla dina saker som du är tacksam över. Listan kan bli väldigt lång och det får den bli. Begränsa dig inte. Utan verkligen skriv ner allting som du vill ha in i ditt liv. Våga vara tacksam. 
 
Det du vill attrahera in
När du väl ser det som du har i ditt liv, har du blivit mer medveten om det hela. Du ser det du har i ditt liv. När du väl ser detta kan du gå vidare. Sätt dig ner, med ett nytt blad papper. Gör det som en harmonisk stund för dig själv. Det är nu där du står i fokus. Du och ditt liv. Nu ska du skriva ner allting som du vill ha in i ditt liv. Så vad vill du ha? Det är nästan som att du är i en affär och ska handla. För du väljer de saker som du vill ha. 
2. Skriv ner antingen som meningar eller som stöd ord. Börja längst upp med "År 2015 ska ge mig detta" Eller liknande rubrik. Sedan skriver du ner dina drömmar. Om du vill välja fritt, vad vill du ha då? Vill du ha en ny bil? Ja då skriver du upp det. Allt som du kan tänka dig. Låt din kreativitet flöda här. Du är skaparen och manusförfattaren av ditt liv, ingen annan. 
 
När du är färdig med din lista
Så tar dig en titt över det, känner du dig nöjd? Känner du dig lycksalig över det du skrivit upp? Släpp nu kontrollen över allt det som du har skrivit upp. Allt kommer komma till dig när du är villig att ta emot. Ta återigen fram din tacksamhet och känn hur tacksam du skulle vara om detta kom in i ditt liv. Hur mycket det skulle hjälpa dig. Släpp taget nu om detta och känn att du är fri från kontrollbehovet. För in glädjen och kärleken och tacksamheten i detta så att du nu kan låta Universum hjälpa dig. Det kommer till dig när du är redo. 
 
Slutligen
Efter varje månad kan du titta på din lista, se vad du fått och vad som skett i ditt liv. Vad har du fått? Du kan markera det som du attraherat in, så att du känner att du har kommit framåt på din väg. Återigen känn tacksamheten och tacka Universum för all deras hjälp och all deras kärlek som de ger dig. De finns med dig. 
 
 

Kommentera här: