Fruhippa ♥

Lördag
Igår vid halv nio kom Emma, syrrans kompis, och hämtade mig. Vi drog ut till mina föräldrar och åkte med mamma för att plocka upp storasyster. Sedan bar det av, mot Ullared ♥ Samtidigt var tvillingsyrran och tre tjejer, samt Oliwer, på väg också till Ullared för att träffa oss. Vi skulle nämligen överraska syrran med en möhippa - eller fruhppa som det heter också. Eftersom syrran och hennes man överraskade alla med bröllop vid dopet, så blev det ju ingen möhippa innan bröllopet. Så det fick vi ta nu i efterhand ♥ 
 
Lite lekar
Blev en snabb fika innan vi gick in på Ge-Kås. Just denna dagen skulle vi först ha möhippan. Så syrran fick massa gåtor som hon skulle lösa inne på Ge-Kås. Efter den leken åt vi lite lunch uppe på restaurangen. Det var lite jobbigt att inte handla något idag, men vi skulle ju göra det som dagen efter. Sedan fick syrran ännu en uppgift att lösa inne i varuhuset och sedan drog vi mot Ge-Kåsbyn. Där vankades det ännu mer lekar. Bland annat frågesport som jag och storasyster gjort med mera ♥ Riktigt roligt! Vid 18:00 tiden åkte vi till Harry's där vi skulle äta middag. Jag tog tonfisk - så gott ♥ Blev en del drinkar där med. La oss vid halv elva tiden. 
 
Shopping idag
Idag blev det en riktig shoppingdag. Jag handlade inte så mycket eftersom jag var där en vecka tidigare, men en del blev det. Bland annat 2 koftor och ett linne, två underbara ängla-tavlor och lite annat ♥ Vi fikade även innan vi skiljdes åt. Det har varit en fantastisk helg verkligen ♥ Kommer dela med mig av en del bilder nedan.
Haft en fantastisk helg iaf ♥
 
 
En av lekarna, forma lera utan att se...
 
Groupie ♥
 
 
 
Tonfisk till varmrätt ♥
 
Och chokladfondant till efterrätt... ♥
 
 
 
 

Kommentera här: