Hemresa ♥

Igår
Grillade vi! Såååå gott! ♥ Dovhjort faktiskt. Hade potatishalvor med ost på, sallad och rostad blomkål. Riktigt gott! ♥ Vi såg även på den nya komediserien Ack Värmland som var så rolig ♥ Riktigt bra!!! Barnen sov och vi gick och la oss med. Syrran klippte även av mina slitna toppar. Superskönt, men saknar det lååånga håret. Nu är det lite kortare, men inte alltför mycket. Det växer ju ut lika fort ändå :) 
 
Idag var det dags för hemresa
Var väl blandade känslor. Jag ville gärna vara kvar för att umgås med syster och systersönerna, men samtidigt saknade jag min man ♥ Vi vaknade vid 07:00 och Casper sa: Ska Jennie hem idag eller? Syrran: Japp. Casper: Jag tycker hon kan vara här varje dag och passa Oliwer! ♥ Sötnosen då. Ja, det är ju det som varit huvudsyftet med att vara hos dem. Att passa Oliwer på dagarna mellan 06:00-11:00. Eftersom syrran jobbade. Och jag har älskat varenda minut av att vara hos dem. Och att få mysa med Oliwer varenda dag och busa med Casper ♥ Underbart helt enkelt ♥ Så vid 09:22 gick tåget ifrån Trollhättan. Fick pussar och kramar av Casper innan jag gick på. Kändes lite ledsamt som alltid. 
 
Göteborg
Vid ungefär 10:00 kom jag till Göteborg. Gick då direkt till Starbucks och köpte mig en stor latte! Och stor, det var den! ^^ Tåget gick sedan vidare mot Falkenberg där jag skulle hoppa av. Min man och hans bror skulle på någon maskinmässa just där, så passade ju bra att hoppa av där ♥ Och vad glad jag blev av att se honom. Och han mig. Nu ska vi ha en lugn kväll och se på Melodifestivalen.
 
 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
 
 
♥ MUMS!

 
 
1 Mizca:

skriven

Dags för mig att köra mot Falkenberg nu. Jag är uppvuxen där och mina föräldrar bor kvar så skall hem och hälsa på lite. Hjälpa farmor och sådär :)

Svar: sv: vad mysigt :) hoppas du får en fin vistelse där!
Jennie

2 Mizca:

skriven

Svar: Än så länge väldigt mysigt. Kom precis från en snabbvisit på Gekås :)

Kommentera här: