Ny vecka ♥

Vår helg ♥
I torsdags tog vi helg. Steffe hade tagit ledigt för dagen och var även ledig i fredags. Vi åkte då till Halmstad ♥ Blev att vi handlade när vi kom dit och en del shopping. På fredagen åt vi lunch inne i stan på Spis & Deli som har ett fantastiskt koncept. En restaurang med mat utan tillsatser. Jag tog broccoli och parmesanbiffar med matvete, ramslöksdressning och granatäppelsallad. Mums. Och Steffe tog en viltburgare ♥ De serverade pH balanserat och filtrerat vatten, samt mineralvatten. Så häftigt koncept. Det var knökafullt med folk med. Köpte även lite födelsedagspresenter till bästa vännen Nicco ♥ 
 
Lördag
Familjedag med HFAB som är svärmors hyresvärd, så de hade lite ponnyridning, popcorn, tipspromenad med mer. Dessutom hade de en provsmakning av mat från hela världen. Så roligt! :D Vi smakade det mesta och allting var supergott! ♥ Speciellt den där "ryska mössan" :) 
Efter blev det en familjedag på Olofstorp. Där hade de bland annat blomförsäljning så med oss följde det med 3 oreganoplantor och 2 stockros :) Kommer bli superfint på balkongen!! ♥ Fick även med två ifrån svärmor som jag ej kommer ihåg vad det var, hihi :) 
Summan av helgen har varit riktigt bra 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: