Helg i Halmstad ♥

I fredags åkte vi till Halmstad
Eftersom Steffe glömde julklapparna sist han var där så åkte vi dit för å fira lite jul i efterhand. Jag blev så glad när jag fick min Tristan-ängel! ♥ Dimoda har superfina änglar som jag önskade mig i julklapp och just en sådan fick jag ♥ Jag fick också planksteksbrädor :D 
 
Lördags & söndags 
Blev en shoppingrunda på stan. Var på Butiksloppis där jag hittade en del och sedan blev det lite andra affärer. Och på söndagen blev det Fynda i Falkenberg. Och vad jag var i paradiset!! ♥ Massor av garn!! Jag har massor av garn nu som jag ska sticka upp till halsdukstubar! Så roligt det är! ♥ I helgen gjorde jag färdigt två stycken, en grå och en blå. Nu gör jag en röd. Har även i färgerna vitt, svart/grå, rosa, ljusgrön, mossgrön, melerad rosa/lila/blå, orange och gammelblå (eller hur man ska säga), lila med mera. Massor av garn helt enkelt :D Blev även en sväng inom Laxbutiken där jag köpte mina favoriter; soyamrinerad gravad lax och tångsallad. Sååå gott ♥ Senare på kvällen gick vi en runda. 
 
Idag 
Blev en runda med å handla garn igen, haha. Sedan fikade vi och körde en runda. Blev middag och sedan nu ikväll kom vi hem ♥ På torsdag börjar jag jobba på demo jobbet igen :) Blir lite efterrätt då! 
 
Lite fruktsallad till mellanmål 
 
Sååå gott! Soyamarinerad gravad lax med tångsallad! 
 
Paradis 
 
När vi skulle ut och gå 
 
Lördagsmys 

Kommentera här: