lite arg hit och dit.

Ja, nu var det några dagar sedan som jag skrev och ja. Jag har inte varit på humör för att skriva... Mitt pms har börjat och därefter kom mensen. Trevligt. Nej. Känner mej hemsk när jag skäller ut alla hit och dit. Speciellt min pojkvän. Han får stå ut med mycket han. Stackarn.

Var hemma i helgen ju och fick då veta, vilket jag inte egentligen skulle få veta, att en ny kull med kattungar har anlänt... Detta betyder fyra nya liv som betyder nya hem. Vi fick de två andra kullarna att få hem, men denna gången vet jag inte hur det kommer att gå. Kanske inte är någon som vill ha. Men, men. Vi får väl se. En ser ut som Sid, vilket är faaarligt. Då vill jag bara ha den.

Sedan kom vi hem till Halmstad igen i söndags och tittade då på Andra Avenyn och Parlamentet. Sedan gick vi och handlade lite och sedan nanade vi.

I går var det som vanligt dags för en ny vecka i skolan oc först hade vi franska. Jag fick G- på mitt prov. MKT bättre än IG! Sen skiter jag i om det blir G- eller så. Bara jag får det där G:et. Gick sedan tillsammans med Emme till skolan och åt lunch. Väldigt god mat, men vad man blev mätt. Jag åt fisk, schnitzel och sallad. Gott.

Efter lunchen skulle jag prata med min mentor. Jag hade innan lunch lagt en ledighetsansökan om att vara ledig den 15 oktober. Men nejdå, det skulle jag ju givetvis inte få vara! Han tyckte att det var mitt i veckan på en skoldag och man kunde inte göra så. Detta är faktiskt på min praktik och då är det inte lika viktigt som att man missar en skoldag. Men, men. Blev så arg så att jag gick därifrån. Kunde inte tala med honom. Stefan blev ju också arg. Vi hade ju redan bokat denna resan och så. Men jag ska sjukanmäla mej den dagen. Kan ju inte bara skita i att åka.

Ringde också runt till praktikplatser, men inte en enda sa ja. Trodde att Länssjukhuset skulle säga ja, men de sa nej efter om och men. Så nu har jag ingen praktik. Kommer att få vara i skolan istället. Kul... eller inte.

overandout.