tände ett ljus för mormor

Mamma väckte oss vid tio tiden
Var grymt trött. Efter att jag skrev gårdagens inlägg, så gick vi inte och la oss förrän vid 3 tiden... så ja, trött var jag. Mamma kom in på rummet och frågade om vi ville med till Älmhult. Ja, det ville vi. Så jag duschade och gjorde mej iordning. Sedan åkte vi. Gick inom min mosters blomsteraffär och köpte en röd ros till mormors minneslund på kyrkogården bredvid.

Jag tände ljuset
Konstigt nog, efter snart 3 år, så har jag vant mej vid att hon inte finns i livet längre. Och det känns hemskt att säga, men så är det. Jag är inte lika ledsen som innan. Nu har jag mer accepterat det. Och jag har inte känt hennes närvaro på ett tag nu.

Middagen blev lutfisk
Fråga mej inte varför det blev just den maträtten. Men mamma älskar det. Och pappas jaktkompis fru älskar det också. Till mej, Stefan och pappa blev det köttbullar istället för lutfisk. He he. Drack en flädercider till maten och lite julmust. Sen till 'efterrätt' (eftersom jag inte vet om man kan kalla detta för just en efterätt) blev det ris á la malta. Jag åt inget, eftersom jag inte tycker så mycket om det ^^.

Spelar in Scream Awards ikväll
Eftersom det är ganska sent ^^. Hoppas Twilight är med en aning :) Färgade håret idag också :)Hunden Tessie hade jagat älg idag, så hon fick vara inne :)


Lutfisk stod på menyn, med senapsås, potatis, ärter och köttbullar till oss som inte tycker fisken.
Ni som inte smakat det, så tkr jag det smakar som de där nudlarna som nästan är genomskinliga...


HONEY! <3


Linda fick en inflyttningsblomma av våra gäster. Imon flyttar hon.


Jag färgade håret idag.VECKANS BLOGG:
EMMA