Pustar ut!

Igår fick vi tillbaka provet
Vårt första prov och de som jag nämde gick de jättebra - och de gick bra också på resultatet. 32 poäng av 35! VG fick jag. Riktigt härligt! Så då kunde man verkligen pusta ut, trots att jag var rätt säker, så var man ju ändå nervös. Gick lika bra för Stefan :)

Igårkväll
Dags för en meditationskväll igen. Härliga kvällar de där. Får så mycket ut av de! Har sagt att jag ska gå varje gång, eftersom annars får jag inte tid till de. Denna gång hade jag med mej två vänner. Kul att de vill uppleva de. En av dem fick kontakt med sin guide - sjukt häftigt, eftersom att jag inte ännu fått de. Fick dock en upplevelse som jag inte kan begripa mej på. Och drömmen inatt - hade med den upplevelsen att göra - gjorde inte saken bättre. -.- Härligt var de iaf :)

Idag
Ullaredstripp är bokad! Härligt! Kommer ske i november någon gång med övernattning :) Wünderbar! Dessutom blir de ju en tripp den 20-21 december med :) Idag ska Stefan kolla på ena julklappen istan och se om den blir bra. Jag har skrivit upp hur jag vill ha de, eftersom att jag inte hade tiden att komma in till stan. Och han ska ju med vara nöjd :)


Ringen jag beställde av Coco By Catrin, ursnygg!


Findus la sig och nanade i min Oriflame låda som kommit samm dag. Ha ha.


Mys-katt!


Fick fika på Stefans jobb igår, mumma!


Kommer att beställa hem varenda box! Igår kom den första :)