tivoli i köpenhamn

I fredags spelade vi in vår talkshow The Dead till engelskan och det gick sådär. Vi valde att vara inne i aulan, eftersom det är som en scen där och då blir det lite mer som en riktig studio eller så, men då kom broder fluff och sa att han skulle ha lektion där med sin klass. Jaha. Vi hade riggat upp kameran och flyttat runt och hållt på. Så vi flyttade upp allt på övervåningen. Men där blev vi störda av allt folk som gick förbi. Till slut blev vi klara och spelade in ytterligare de två resterande scenerna. Nu ska detta bara klippas ihop.

På svenskan började vi jobba med naturalismen & realismen del 2. Och Kopieringsbolaget ringde upp mej om boken. Sedan slutade vi och Stefan kom. Vi gick in till stan och köpte en julklapp till Carrow och sedan köpte jag en FRIDA tidning där min favorit var med, Lauren Conrad. Vi åkte sedan till Sannarp och skulle bada. Vi simmade i 50 min och sedan roade vi oss i hela anläggningen.

I går åkte vi klockan tio till Helsingborg med buss med ungefär 40 andra skulle jag tro. Vi kom på färjan vid klockan elva och då vi handlade lite på båten. Köpte en julklapp till Stefan bland annat och de hade jättegott kaffe bland annat :) Och så efter 20 min var vi i Danmark och i Helsingör. Vi åkte då till ett köpcenter med inte såå många affärer man ville gå in i precis. Men vi kollade i några och det luktade sjukt skumt på Jysk. Sedan åt vi och då jag tog fisk med remouladsås och strips. Gott. Stefan åt en jättegod hamburgare och Nilla tog bara en strips.

Vid två-tiden kom vi till Köpenhamn och Tivoli. Gratis inträde. Och jag köpte först ett chokladdoppad äpple, typ som kanderat äpple och vad jag var glad. Och gott var det också. Nedan kommer lite bilder. Vi var hemma vid klockan tio och jag köpte med mej en scarf hem :)

gick ut från området och köpte chinese-food. min favorit :D

Idag ska vi på julskyltning och städa.

overandout.