the weekend

Lördagen var lugn
Vi åt god mat, då det blev fiskgratäng med gös och aborre i dillsås och då med räkor i och pressad potatis till. Sedan hade vi det trevligt framför teven ;)

Nu idag
Blev det så att syrran kom på middag, då det blev ugnsgratinerade rofrukter; potatis, morot och palsternacka, till det kortletter, kantarellsås och mögelostsmör. MUMS! Sedan skjutsade mamma och pappa oss till stan, till Nicco. För vi skulle sova över hos henne och de skulle på hockeyn.

Gick till Maxi
Hanlade mat inför nu ikväll och till imon morgon. Köpte de där cupcakesen som Maxi har gjort, en med choklad och en med hallon. Mums. 2 stycken för 28 kr och det var det värt! Köpte färsk pasta och till det örtsås och skinka, som vi körde ihop till en enda röra. Mums. Till efterrätt kan man säga att det blev glassbuffé. Tre olika glassorter; chokladkross, jordgubb och fläder.

Imon
Händer det grejer. Stefan börjar jobba, jag ska till tandläkaren och till sjukhuset (ta mitt årliga blodprov) och sen ska jag vara med Nicco fram till fyra, då pappa och Stefan slutar. Hoppas bara inte att det blir en massa strul hos tandläkaren som sist -.-

Godnatt!


Från i somras.