Mamma 60 år ♥

25 juli
Mammas födelsedag ♥. 60 år. Hur fort gick inte tiden nu? Jag minns när hon fyllde 40 och det var massa folk i vår trädgård som skulle göra busiga saker mot mamma. Ett stort militärtält blev upprest på natten och där satt man och grillade korv tror jag. Detta var en av de saker som mammas kompisar busade med henne. Busade. Ja, så var det ju. Att fylla jämt är ju någonting man verkligen ska fira. Och hur gjorde vi det nu då när hon fyllde 60? 
 
Jo, vi samlade hela familjen såklart
Runt 17,30 befann vi oss ute hos min syster. Där befann sig redan min andra syster som bor 3 timmar bort. Vi alla var samlade. Vi hade inte barnen denna vecka, så vi var ju inte helt samlade enligt min mening, men ändå ♥ Vi gömde oss alla när pappa körde upp med mamma vid deras hus. Hon såg ingen av våra bilar. Sedan sprang syskonbarnen Casper och Oliwer fram och sköt konfettibomber på sin mormor. Hur fint minne? ♥ Hon blev riktigt överraskad! Och glad. Riktigt glad. Hela hennes familj var samlad ♥ I september blir det ett större kalas och då, ja, då är ju lillan med ♥ Hur sjukt är inte det?
 
Middag
Vi skålade med lite bubbel, såklart alkoholfritt för mig. Sedan satte vi oss till bords. Pastasallad, västerbottenostpaj, vitlöksbröd, bröd och massa annat gott blev serverat. Mamma var nog i himmelriket när två stora fat med kräftor (från min svågers fångst då han är fiskare) kom fram på bordet dessutom. Hon såg riktigt nöjd ut ♥ Till efterrätt blev det en jordgubbstårta, glass, jordgubbar och maränger. Barnen busade, vi konverserade och skratten avlöpte varandra. En riktigt lyckad kväll ♥