Vår jul ♥

23 december
Barnen åkte hemåt och vi skulle ju åkt till mina föräldrar och ha lite uppesittarkväll, men planerna blev ändrade. Istället åkte vi till stan, lämnade barnen, handlade och sedan hemåt för att ha uppesittarkväll hemma. Mamma och pappa hade sjukt mycket och göra och tiden fanns inte till för att hämta oss idag. Vi fick göra det bästa av situationen. Blev god mat, lite mini-julbord och spelande innan vi avslutade kvällen med film i sängen. 
 
24 december
Runt 11-tiden kom pappa och hämtade oss. Syrrans man hade fått en släng av magsjuka, så i år blev vi inte så många ♥  Mamma, pappa, jag, David, syrran och Sigge. Min andra syrra i Trollhättan fick ju jobba så det var en annorlunda jul i år. Men vi hade ett rejält julbord och vi busade med Sigge och hade det mysigt ändå. Tomten kom och sedan avslutades kvällen med lite gröt. Blev en mysig julafton ändå ♥  
 
25 december
På förmiddagen hämtade vi barnen i stan och vad glada de var! ♥  När vi kom hem tog vi ett fint julkort på tjejerna och de fick julklappar av mina föräldrar. Blev alldeles rörd ♥  Det är ju en stor omställning för en som inte har egna barn att få två bonusbarn och att mina föräldrar tar emot dem med öppna armar. Jag älskar de där ungarna som om att de vore mina egna och jag är så glad för att allting går så bra med dem och att de trivs med mig. Sedan ville de såklart ut och mata hästarna och busa med Elsa (mina föräldras ena hund). Vi hade lite tacos-mys och sedan kikade vi på film innan tjejerna somnade gott ♥  
 
26 december
Vaknade av att syrran och Sigge hade kommit. Ungarna hade ju tjatat om att de ville träffa Sigge så de kom en runda innan de åkte vidare. Vi åktre också vidare, hemåt, där jag och barnen åkte iväg till min kompis Titti, medan David å hans kompis fixade med bilen. Det var lite skönt att få spendera egentid med barnen på något sätt. Vi åt pizza hos Titti och ungarna lekte med hennes barn ♥  En riktigt mysig dag blev det!
 
27 december
Eftersom vi inte hade barnen vid jul, bestämde vi att de skulle få välja sina egna julklappar. Sagt och gjort, vi drog till Växjö. David handlade för sitt presentkort först på New Yorker, sedan fick barnen handla sitt. Det blev lite Barbie grejer, ett gosedjur och fé-saker. De fick även en varsin tröja och mössa och vantar som de valde själva. Riktigt nöjda ♥  Blev sedan att vi lyxade till det med ett besök på Max innan vi drog hemåt för mys framför en film. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: