det gör ont.

Ja, så nu har ännu en helg gått och min andra veckan i skolan ska ta sin början imorgon. Då har jag bara franska :) och sedan vet jag inte när vi ska ta skolfoto, men det får vi väl reda på hoppas jag. Ska nog sedan hem efter det och börjar skriva på mitt projektarbete. Jag ska ju skriva en bok och många är säkra på att jag ska ta den handlingen som handlar om droger. Skriver inte handlingen här, för då kanske någon får en egen idé att skriva om det och det vill jag verkligen inte ^^. Så ja, ni får helt enkelt vänta.

Igår klockan kvart över åtta, åkte jag och älsklingen til Jönköping. Han skulle överraskat mej med det, men jag luskade ut vart vi skulle. Han sa en ledtråd, som löd "tänk på tändstickor" och jag var ju då tvungen att fråga Nilla vart dom gjorde tändstickor. Hon sa Jönköping och det var alltså rätt. Samtidigt som jag frågade, så ville jag heller inte, men jag är ju så nyfiken när det kommer till vart man ska och vad man ska få osv. Det märktes att han var liiite ledsen för att det inte blev någon riktigt överraskning, men jag blev väldigt glad. Vi har velat dit ett tag för att gå på A6 och IKEA. Så jag var INTE besviken för vart vi skulle :)

Vi skulle första ta bussen till stationen, för att hinna med, men som vanligt gick det ingen buss på lördagar, som vi inte kollat upp innan. Så i rask takt, fick vi gå till tåget och vi hann med :) 120 kr kostade det för mej tur och retur. Älsklingen bjöd på resan och allt annat. Bytte tåg i Värnamo, köpte oss en dricka och en tidning. Sedan kom vårt tåg och vi åkte mot Jönköping. Resan tog sammanlagt tre timmar och jag sov halva :) Det var väldigt skönt. När vi kom till Jönköping gick vi först och åt på IKEA: Det var vääääldigt gott och jag ångrar att jag inte tog det jag hade bestämt för först. Det tog istället Stefan. Han tog kotlettrad med pommes och bearnaiesås, den såsen var sååååååååå god! Och min mat.... potaitkompott med grönsaker och lax. Det var gott, men Stefans mat var ännu godare :)

Gick sedan inne på IKEA där jag fick pappershållare och en nalle :) en sax, en IKEA kasse, munskölj, IKEAS äppelpaj och vaniljsås hamnade i en papperskasse som sedan följde med oss hem. Jag ville ha en jättefin säng, men ja, har man inte pengar, så går det inte ^^. Gick sedan lite inne på A6. Kung Fu Panda var där och hälsade på alla barn, men han var mer läskig än snäll ^^.

Vi var nöjda och belåtna runt klockan halv tre, då vårt tåg skulle gå hemåt igen till Halmstad. Bytte igen i Värnamo, där vi gick runt i ungefär 25 minuter. Var hemma i Halmstad vid sex-tiden. Myste framför teven med Sommarkrysset och sedan ville älsklingen gå och nana. Han var så trött ^^.

Idag började dagen med att  vi handlade lite på Maxi och älsklingen åkte iväg med sin farbror till sin pappa. Han skulle skriva ut lite till skolan och han har fortfarande inte kommit hem :/ Men ja, han kommer nog snart hoppas jag.

det gör bara så ont. du måste förstå mej också hur jag reagerar när du lovat. jag orkar knappt bry mej längre och jag blev inte ens förvånad över det. att du inte ens kan erkänna om det är sant, så gör det bara ondare.

overandout.

trött - efter bara två dagar.

I går började jag skolan och jag började trean :D sista året och sedan är jag färdig med allt vad skolan heter :D känns det bra eller känns det bra?!

Den dagen började med att vi samlades i aulan och blev uppropade och sedan gick vi iväg med vår mentor. Vi fick fotosalen - där det är extremt obekväma stolar - och vi fick först en mapp och lite papper... och ännu mer papper... och ännu mer papper. För en gångsskull (nu när jag fyllt 18) så behövde jag inte ta med papprena hem för att mina föräldrar skulle skriva på :) haha. Alla och då menar jag ALLA i klassen berättade vad de gjort under hela sommaren. Det var lite långtråkigt, men samtidigt kul att höra vad de andra gjort. Min mentor hade fått en dotter; Siri. Vi slutade ett denna dag.

Då när jag kom hem hade jag fått post :) En sak från tradera hade kommit till OKQ8, så jag och älsklingen cyklade bort och hämtade mitt paket. Vårt nya påslakan hade också kommit som Nilla hade beställt till oss :) Äntligen liksom :D Skulle gått och lyssnat på säkerhetspolisen, men vi hittade knappt dit, så det brydde vi oss inte om. Åt korv med bröd istället hemma :) Mös framför teven också med olika program. Gick och la oss tio, men somnade typ halv elva.

Nu idag fick jag gå upp halv sju, för att jag skulle hinna äta, sminka mej, klä på mej och VAKNA! Är så himla trött nu och det är verkligen på allvar nu med att skolan börjar. Tog bussen tillsammans med älskling till Viktoriagatan och gick sedan resten av biten till Stefans skola och jag fortsatte till LBS. Lyssna på min absoluta favoritlåt just nu: Alphabeat - Fascination på vägen.

Aulan var vår samlingsplats idag också och kommer förmodligen bli det imon med, den sista dagen innan det riktiga schemat startar igång. Och det kommer bli ett helvete ^^ Måndagar och torsdagar har jag bara en lektion; franska, men ska byta till tyska. Den tiden på den resterande dagen lär bli till att göra projekarbetet. Tisdag har vi först Projektarbete i en timme och sedan har vi också en lektion - en LÅNG lektion. Till klockan fyra, från halv tio. Onsdag samma, bara design & information från halv tio till fyra. Fredagar är värst. Slutar kvart i fyra, då vi först har naturkunskap, mentorstid, engelska och sist svenska. USCH! Ahja, bästa schemat hittills i alla fall.

Idag skulle vi jobba i grupp och göra en nyhetsportal (don´t ask) och ämnet var OS. Jag skulle först skriva ett reportage om Alexandra Engen, som bröt nyckelbenet två dagar innan OS. Men hon svarade aldrig på sin mobil och då fick jag idén att ta Susanne Ljungskog. Ringde henne, men hon svarade inte heller, fick i alla fall spela in ett meddelande på hennes mobil. Jag gick hem vid tolv.inte på humör.

Dagen började med att jag smått irriterad på min pojkvän. Och jag har mina skäl till det. Jag följde iaf med han ut till Nillas koloniträdgård och klippte gräset. Åkte hem och hade fått paket. Nilla åkte iväg med Stefans bror och vi cyklade till OKQ8 för att hämta ut de två paketen. Jag blev glad. Sedan hade Nilla köpt ett glaskåp till Stefan och hans bror stannade för mat och de var på datorn. Jag hann se två avsnitt av Hem till gården och lite på Våra bästa år innan han åkte hem och jag fick umgås med min älskling.

Umgås var det ja. Nu har jag suttit framför denna dator i snart en timme och det är en halvtimme kvar tills vi inte ska sitta mer. Vad vi ska göra sen? Jadu... Jag vet allvarligt talat inte. Jag hade en önskan, men den lär inte bli av. Den har inte blivit av på snart två veckor, så jag är INTE förvånad.

Ikväll är det en ny film med snyggingen Heath Ledger och ja, jag är ledsen för att han dog. Casanova är det jag vill se och igår var det 10 orsaker att hata dej som jag tittade på. Den har jag redan hemma, men kul att titta på den iaf.

På måndag efter skolan ska jag stanna kvar för att prata med Ida och Carrow. Ja, egentligen har jag ingen lust. Jag menar, även om vi tjaffsar ibland och att de tror att Stefan har tagit all min tid, så får de fan tycka det. Så är det INTE alls. Jag har inte träffat dem efter skolan innan jag blev tillsammans med Stefan. Visst, några gånger har vi setts och så, men inte alls lika mkt som de säger. Blir trött på människor som klagar på mej. Jag kan fan inte hjälpa att jag haft DEPRESSION för att måmå dog och jag kan inte hjälpa att de tror att Stefan är det bara för mej. ÅH! Om ni inte har märkt det så är jag ARG. På det mesta faktiskt. Vill bara komma bort från den här dumburken och göra nått annat. Men jag orkar inte heller gå ut eller något sådant :/

Egentligen ska man väl inte klaga. Jag lever i alla fall och det är väl det som är huvudsaken (?) Ahja, popcorn är min drog numera. Och min lilla Lily May. Haha. Popcorn som drog.