0 Läs mer >>
Just nu
Är det mycket tankar och känslor inom mig. I onsdags var jag på "Body Processes" vilket är ett nästa steg efter Access Bars som jag arbetar med. Utrensning av gamla känslor, beteenden och tankar kommer upp. Fantastisk behandling i sig. Får rensa ut mycket. Visst är det jobbigt att vara med om all utrensning, men även en stor befrielse. Jag är lyckligt lottad över att jag kan vara så öppen för att få ut allting och få svar på varför det är som det är. 
I det stora hela så har veckan varit bra! :) Mycket jobb och så har jag fått tillbaka en vän 

Mycket tankar ♥

0 Läs mer >>
På vår dag för cancern
Fanns min fina "syster" med som en av utställarna ♥ 
 
 

Fina du ♥

0 Läs mer >>
Och idag
Vart det att man vaknade 08.00, men klockan var ju egentligen 9 ;) Drog ner till lokalen och var med på Tiinas öppning! Superduktig make-up artist som arbetar med ett svenskt märke - Palina! ♥ Kom folk hela tiden under de tiderna hon hade öppet. Jag agerade som fotograf och fick då och då gå in till mig då jag fick en del kunder ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lycka till ♥

Öppning för Tiina ♥

0 Läs mer >>
Igår var den dagen kommen
Den dag vi planerat och planerat i kanske 1,5 månads tid. Helt sjukt vad vi åstadkommit på den tiden! Lottpriser har vräkts in, sponsorer till lokalhyran och sammanlagt 13 utställare inom hantverk och välmående. 
Så nedan kommer bilderna som jag hann med att ta under dagen. Vi är otroligt nöjda och som det ser ut nu har vi nått vårt mål med insamlingen ♥ Vad vi skänker totalt kommer vi att redovisa snart! Ungefär 50-60 besökare var hos oss under dagen. Vi har nått vårt mål och det är vi glada för ♥
 
 

Vår dag för cancern ♥

0 Läs mer >>
Imorgon är det dags
Då kör vi igång vår första "Till förmån för Cancer". Under dagen kommer vi ha två föreläsningar och en seans. Vi kommer att ha fikaförsäljning, lotteri, minneslund och 14 utställare på plats! Vi har fem samarbetspartners i detta också såsom Maxi, ABF, Bäckhästen, Liljenäs Herrgård och Blomsterverkstan i Lidhult. Vi hoppas verkligen att vi kommer samla in massor av pengar till Cancerfonden. 5 000 är vårt mål, men vi hoppas givetvis på ännu mer! 
Nu snart blir det att vi ska iväg och fixa lite inför morgondagen. Nu börjar det roliga ♥
 
 
Igår tog jag och min man en fika på stan ♥
 
 
VÅR INSLAMLING!
SMS:a BESEGRA 9235 till72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.
 
 

Imorgon ♥

1 Läs mer >>
Fredag
Då for jag upp till ABF efter arbetet för att hämta hem nya affischer med mera inför lördagen den 25 oktober! Vi ska ha en dag till förmån för Cancerfonden nämligen ♥ Så affischer hem och sedan åt jag lunch med min fina vän Helene. Efteråt blev det att vi rastade hennes hund och hon iväg till frisören. Jag drog till busshållsplatsen för att hämta upp svärmor. Vi fikade då på min mans jobb ♥ Blev sedan en runda på stan då vi köpte lite ostar som vi åt på kvällen. 
 
Lördag
Vid klockan 11.00 befann jag mig i min lokal. Tjejerna som jag arrangerar cancerdagen tillsammans med kom :) Dessutom hade Jane, som jag säljer änglar åt, med sig en leverans av dessa underbara varelser! Så nu säljer jag även änglar ♥ Vi träffade sedan Smålänningen för en intervju inför denna dag. Sedan ännu mer planering. Vid klockan 15.30 var vi färdiga ungefär. Efter det blev det en lugn kväll hemma framför Så mycket bättre där min favroit är med Ola Salo ♥ 
 
Söndag
Min man överraskade med att vi skulle åka till Samarkand i Växjö :) Han ville bjuda på middag och ja, en utflykt! Svärmor åkte åt ett håll och vi åt ett annat. Blev att min man handlade lite nya kläder från New Yorker, medan jag inte hittade någonting. Jag njöt av sällskapet istället ♥ Vad vi hade det roligt! Min älskade man, du och jag ♥ 
Vid 16.20 åkte vi hemåt och nu myser vi framför teven ♥ Spelade Bingolotto bland annat och vann 2 Sverigelotter :) 
 
Ha en fin vecka ♥
 

Ännu en fin helg ♥

0 Läs mer >>

Jag vart så nöjd med sminkningen som Tiina gjorde till galan ♥ 
 
Jag har blivit prenumerant... :)
 
Fiskpedikyr igår ♥

Lite Instagram bilder...

0 Läs mer >>
Underbara helg
I fredags efter jobbet drog jag hem och duchade och sedan ner på stan. Handlade öronhängen för kvällen bland annat och sedan vart det genrep inför kvällens Tack för hjälpen galan som jag skulle sjunga med i :) Vid fem tiden kom min sminkös för kvällen, den tjej som finns i lokalen också ♥ Kände mig riktigt snygg inför denna kväll! 
Hela kvällen gick superbra! Vi hade sammanlagt 6 låtar som vi skulle framföra. Min syster och den blomsteraffär hon jobbar på fanns på plats eftersom de var med och sponsrade med blommor. ♥ Hade en riktigt fin kväll. Och när vi kom hem till mina föräldrar hade syrran och mina två systersöner kommer ner. Så blev lite mys innan läggdags!
 
Lördag
På förmiddagen busade vi och myste ♥ Lille Oliwer skrattade åt en och charmade oss alla. På eftermiddagen kom min ena moster. Vi fikade och umgicks ♥ Sedan gjorde vi alla oss ordning ör att åka till syrran som har fyllt år. Av mig och syster med våra respektiva fick hon en fiskpedikyr behandling :) Vi firade även deras förlovning som skedde på systers födelsedag! ♥ Blev en riktigt trevlig kväll! 
 
Söndag
Då åkte vi till grannstaden. Mamma skulle ha lite nya fiskar till akvariumet och en värmepump. Efter det köpte jag Ben & Jerry glass på Willy's för 39,90 kr - billigt :) Blev sedan en lugn kväll. 
På måndagen var jag ledig, så jag stannade kvar ute hos mina föräldrar. Älgjakten startade igång och sammanlagt sköts det 4 älgar denna dag. 
Och så på tisdagen var jag med ledig. Men då åkte jag hemåt. Min man åkte hem i söndags då han skulle jobba. Träffade Lokaltidningen vid ett tiden för vårt evenemang den 25 oktober och efter det gjorde vi fiskpedikyren alla vi syskon + mamma. Det kittlades något, men var riktigt härligt ♥ 
 

Min älskade man 
 

Doris!
 

Oliwer 
 

Lärde Casper att göra ett hjärta ♥ 
 Älskar att vara hos mina föräldrar 
 

Huldra & Ronja 
 

Fick årets skolfoto av Casper 
 

Go-fika med moster ♥ 
 En annan kisse! Inget namn ännu.

 

Hos syster 

Fyndigt! 
 


Älskade systerson ♥ 

Vår helg ♥

1 Läs mer >>
Fartfylld vecka
Hela denna vecka har varit riktigt fartfylld! Vilket jag bara gillar! I onsdags var det första evenemanget i lokalen - Forever Living produkter :) Hade en visning med detta och sammanlagt kom 8 personer, riktigt bra! Och igår var jag på planeringsmöte hos en nyfunnen vän inför den 25 oktober. Hon har en butik - fylld med änglar och annat andligt! Fick med mig hem nedanstående :) Riktigt fina dagar!  ♥
 
 
 
Aromalampa med dofterna kokos och melon! Och rökelser! :)  ♥
 

Fin vecka ♥