Slitsam dag

Fick vikariat
Jag har ju kanske berättat att jag vikarierar ibland som 'lärare'. De är inget märkvärdigt alls. Var där från 8-13. Sedan gick jag till skolan för att vara med de sista timmarna. Sedan städade jag hela lokalen. Lite extrajobb de där med :) Jag var helt slut när jag kom hem. På de skulle jag gå och handla, eftersom jag får besök imorgon. Men sen ringde mamma och sa att hon hade smörgåstårta med sig till oss - såklart vi ville ha! Så de kommer jag bjuda imon på istället. Synd bara att jag köpte alla de där grejerna trots allt... Men men.

IMON
Då ska jag också städa hela lägenheten, tvätta kanske, packa och göra iordning Peters bur. Köpte idag 'marsvins muffins'. Hihi. Med citron och grejer. Ser ut som muffins fast till marsvin :) De ska jag ge han första gången vi ses som blir på söndag. Om inte innan. Gu vad jag längtar!! Han kommer bli ihjälgosad ;) Fick nya bilder av syster igår.


Maträtten Stefan gjorde i veckan - MUMS!

Lunch

Har nu lunch i skolan
Så jag hade med mej gårdagens middag. Stefan gjorde en underbart god rätt. Det var kotletter med potatismos + sparris, rödlök och tomater samt ett vitlökssmör som var supergott. Så jag har med mej två kotletter och de där goda vitlökssmöret. Mums! Så nu är jag mätt och glad. Idag ska jag hämta mina glasögon med, kommer bli så bra :D Jag måste ha de nu känner jag. Imon var de sagt att jag skulle hämtat dem, men idag får de bli. Orkar inte en dag till utan dem.

I skolan

Klockan åtta
Infann jag mej på skolan, trots att vi börjar klockan nio. Hade med mej lunch och min dator. Var först av alla. Pratade med vår lärare en stund och de fanns mycket att prata om :) Sedan började dagen. Lära känna dag kan man säga. En övning var att vi skulle rita av varandra utan att titta ner på pappret. Blev ju finfint ;) Sedan intervjuade vi varandra, mycket trevligt!

Igårkväll
När Stefan praktiserade var jag hemma hos mamma och pappa. Fick middag och fotade valparna med. Så här kommer nya bilder från när de är 5 veckor gamla.

Helgens mat:

Chipskyckling med ris.Ädelostfläskfilé med hasselnötter över potatis.