En vecka gamla

Nu är vi hemkomna
Eller ja, igår rättare sagt var vi hemkomna. Lördagen blev att vi åkte till svärmor, handlade och shoppade en del och sedan på kvällen såg vi på både danska och svenska Melodiefestivalen. Många bra i båda tävlingarna. Söndagen blev att vi åkte hem till mamma och pappa runt halv två tiden. Åt god mat och kollade på de små knoddarna som nu är en vecka gamla. De hade växt tycker jag :) Sen messade Nicco och undrade om vi ville med henne och handla + att äta kvällsmat. Så de avslutades kvällen med.
Ny lampskärm och nya blommor:)


Vår blomlåda


Nya hallmattan


En ny kökshandduk som jag nog inte kommer använda, bara för den är så söt!


Nya presentpappret som jag säkert inte heller kommer använda :P


Servetter som jag kommer använda :P


Köpte dessa på Maxi för 29 kr/st

Sjuker

Jag hatar att vara sjuk
Men i samma sekund som jag skrev rubriken, tror jag inte att jag är unik för detta. Vem vill vara sjuk egentligen? Stefan är sjuk han med, men han gick iväg till jobbet ändå. Ska visst krävas mycket för att han ska vara hemma och gosa med mej :) hihi. Jag är i alla fall förkyld och ni vet sådär som man brukar må då. Hängig och orkar typ ingenting.

Mamma kom innan
Hon skulle handla och frågade om jag behövde något. Frysta hallon och ett limstift sa jag, kombinationen är kanske konstig, men ska ju inte användas ihop. Häromdagen gjorde jag en jättegod efterrätt som nog inte bara jag provat (?!) det var glass, varma hallon och choklad. Mums! Använde 70 % choklad som blev urgod. Hon hade också med sig två växter som hon tyckte jag skulle ha i mitt fönster. De rosa hade visst vissnat :P

Igår
Sitter nu och kollar på förrgårs avsnitt av Big Brother ska se gårdagens med. Kom på att igår fick jag ju choklad och blommor av min vän Mia eftersom jag passade hennes lille amstaff valp Tyzon i några timmar. Han var hur mysig som helst. Låg i knät och sov som en bebis. Så nu ska jag tycka synd om mig själv och äta choklad! Såg även klart på Tre Kronor idag, andra boxen.


Denna goooda efterätt som jag talade om :)