Sista oktober

Så var vi inne i sista oktober
Idag har jag lämnat CV + PB till tre olika ställen. Sen gick jag och handlade då jag fyndade en adventsljusstjärna till fönstret, en röd. Ska ha svart, vitt och rött i vardagsrummet hade vi tänkt. Så de lila ska ut och de röda ska in :) Är ju inte riktigt dags ännu, men snart så :D

Söndags
Var hos mamma och pappa. Åt middag och hade de väldigt trevligt. Hälsade på kattungarna som nu har blivit riktigt stora. Så mysigt de är med kattungar, verkligen! Sedan drack vi kaffe och åt daimtårta och så åt jag lite pepparkakor med mögelost - yummie!


Åt mjuk pepparkaka när Nicco var här i lördags.


Mammas och pappas fondvägg i det nya köket. Riktigt snyggt!


Huvudpersonen var väl ändå Tessie. Hon fick livmoderhalsinflammation nyligen och fick opereras. Att hon har en tratt på huvudet bekommer henne inte ett dugg.


Middagen igår.


Gillar verkligen denna 'Godsaken' box som mamma har hemma hos sig.


Vilma och Tessie.


Yummie!

Så var det lördagskväll

Blir ett sent inlägg idag
Tog riktigt med sovmorgon idag, riktigt skönt. Sedan handlade vi lite grejer till varma mackor. Vid fyra tiden kom Nicco. Sedan kom Melle. Jag hade erbjudit mig att vara hundvakt ikväll med. Så han ska sova här hos oss till imorgon. Nicco och jag skjutsade Stefan till hans jobbarkompisar, sedan åt jag och hon middag och såg på alla teve programmen som var på tablån ikväll. Vi åt massa gott. Nu väntar jag bara på att min älskade sambo ska komma hem, kollar på 17 again som går på fyran. Kommer nog bli en filmrecension på den snart med :)


De får bli en bild från konserten i Göteborg då vi såg The Ark och jag intervjuade Martin och Jepson.

Min fredag

Igår
Då var jag med Nicco i princip hela eftermiddagen/kvällen. Vi åt middag tillsammans och drack kaffe. På kvällen drog vi till hennes brors fru då hon skulle ha inredningsparty. Det fanns väldigt mycket fina grejer. Jag köpte i alla fall fyra muggar som var skitfina. Vi fick fika och hade de trevligt :)

Idag
Händer inte alls trevligt. I förrgår började jag skriva på min bok igen. Är redan på sidan 26. Känns bra! Skriver denna gång först i kollegieblock, så att jag kan ha med de överallt och så att man kan ändra allting sen när jag ska renskriva på datorn.
Idag kommer de att rensa avloppen i alla lägenheter. Så hoppas man kan få gå på toaletten någon gång i alla fall om det skulle krisa.