känner mig lite nere

Idag är det torsdag och jag sitter ensam i ett grupprum
Stefan har lämnat av mej och han ska till Malmö tillsammans med hans klass. De ska titta på moskén där och jag känner mej så ensam. Jag sitter ensam i ett grupprum - eftersom vi börjar klockan tolv och ingen annan av mina klasskamrater är här. Jag kanske känner mej lite nere för att utanför alla de fyra fönstrena som jag sitter emot, har ett skyfall av regn precis fallit.

Dags för att skicka iväg CV
Ska idag skriva ut lite grejer till Fun City. Ska skicka iväg både mitt och Stefans idag och vi hoppas att vi får ett jobb där. Igår lämnade jag in 20 sidor av min bok till Jennifer och ja, jag är sådär nöjd med den. Men skrivarglöden finns där till 100 %. Eller ja, i alla fall 80 %. Ibland går det trögt och ibland går det bra. har 40 böcker nu. Moster beställde 3 till och det känns bra att ha ett heltal ^^.

Ska idag ha handledarmöte
Och jag hoppas att hon kollat igenom materialet lite i alla fall, så jag vet vad hon tycker såhär långt. Har lektion vid tolv som sagt - naturkunskap. Och vid tre ungefär kommer Stefan hemifrån Malmö och jag hoppas att mitt Panduro paket kommer idag. Igår kom det en räkning hem om min Jag-bok på bdb. Jag har inte ens fått boken ännu. Hmn..

Igår var vi i Hyllinge
Och handlade på City Gross. Tycker om den affären. Och ja, de hade ju en sådan gosedjursautomat där och han fick upp 2 stycken till mej :) Och blev lite irriterad på en affär en bit bort. Den heter Pang! och har priser som 10, 20, 30, 40 och 50, men då man kommer in,så är det över den summan. Det gör mig lite arg faktiskt. Vi trodde ju att vi skulle fynda jättemycket därinne, men vi köpte ingenting. Ja, en hel del var ju för dem priserna, men jag menar, om man vill ha en stor gosenalle, så trodde jag kostade 50 kr eller någonting, men ja, det räckte inte. Den kostade 525 kr.... Öh..

Aja
Smakade Ben&Jerry´s Cheescake med brownie bitar... Njaa. Inte en favorit. Den smakade jordgubbsmak, då det inte ens var jordgubbe i den... Sedan smakade den för mycket vit choklad.

overandout

skola igen

Inatt som jag ganska bra
Men jag vaknade ett flertal gånger, eftersom näsa rann. Jag trodde först det var näsblod, men det var det inte. Det var bara min näsa som ville läcka lite. He hu.

Är i dag i skolan och har haft franska
Sitter nu och väntar på att psykologin ska börja. Sedan ska jag hem. Kanske att mina Panduro saker har kommit idag :) Hoppas verkligen. Då har jag lite att pyssla med :)

Drömde om måmå i förrgår natt
Vi sa ingenting. Hon bara kramade om mig. Jag vet inte riktigt varför hon gjorde det, men tror det var för att jag och Stefan småbråkat. Jag vet inte, men det kan ju ha varit så...

overandout.

älskling 20 år

I söndags åkte vi hem till mej
Och där myste vi väldigt mycket. På måndagen gjorde vi ingenting, bara tog att lugnt. På tisdagen var vi i Växjö och handlade till mamma på City Gross. På kvällen åt vi tårta för Stefan och han fick paket från mamma och pappa och syskonen. På onsdagsmorgonen fick han två paket av mej. Han fick två hantlar på 3 kg och sen en Axe deospray som luktar skitgott. Vi åt och sedan åkte vi mot Halmstad. Åkte med Stefans pappa in till stan, han skulle handla och på bilbesiktning. Vi var hos Nilla, där besök väntade av Stefans moster och kusin. Han fick en present och vi fikade lite.

Igår åkte vi klockan sex till Ullared
Klockan tjugo i åtta var vi där och jag sov hela vägen dit. Inget folk alls var där. Vi och typ 20 stycken andra. Jag sa till Stefan att det är inte alla affärer som man måste köa eller som det är så populärt att köa för att gå in till. Vi köpte två filmer; Förtrollad med Patrick Dempsey och Amy Adams och Full frys med Stefan & Krister. Jag köpte ett linne och två par trosor och en snygg vas. Allting tillsammans med Stefans gikc på 574 kr och vi var klara på en timme. Det brukar ju vanligtvis ta 2 timmar eller något. Efter det åkte vi till Varberg, där Stefan handlade för sitt Dressmann presentkort som han fick av min familj. Han köpte två tröjor. Sedan gick vi på Varbergs Fästning, där jag köpte en fjäderpenna för 20 kr. Sedan körde vi och handlade lite på Hajens Lågprismarknad och på Överskottbolaget.

Gjorde dessa döskallar från Panduro Hobby
De var träfärgade innan, så jag målade en svart och en rosa och sedan satte jag dit paljetter. Ett S och ett J köpte jag också som var träfärgat och de målade jag också rosa och svart. Paljetterna satte jag dit också. Mycket fint resultat tycker jag!

 


I helgen blir det till att ta det lugnt
Kollade igår en massa jobbsökningar och ska skicka iväg ca 30 CV till olika jobb. Måste ha ett jobb efter skolan! Så jag kan ta körkortet. Ska också kola på Melodifestivalen. Och på söndag är det dags för att dela ut reklam igen... usch.

overandout.