Saturday Night

Mamma och pappa kom hem
De hade ju vatt i Arlöv på revy och vi hade fått ge valparna mat hela dagen. De kom runt halv ett tiden och vid två tiden kom två stycken som skulle kolla på valparna och som då skulle välja vilken dem skulle ha. En av dem var han som hade hanen som parade sej med vår Disa. Så han skulle ha en hane. Och sen var en ganska ung kille, uppfattade aldrig om det var hans son eller kompis eller nått. Men han var inne på nummer tre, den som är 'Tuppis'. Så när pappa hörde att 'Tuppis' var den som verkade vara den bästa av alla valparna, ville han givetvis behålla henne. Och klart jag blev glad!!

Runt sex tiden
Åkte mamma och pappa på 60 årskalas hos bekanta och jag och Stefan blev ensamma hemma idag också. Vi åt pommes, hamburgare och kall sås. Sedan bakade vi fyra kladdkakor i sådana små portionsformar. Denna gång lyckades jag jättebra! Jättefin yta och kladdig i mitten. Mums! Vi kollade Melodifestivalen då jag tyckte att Pernilla Wahlgren och Anna Bergendahl var bäst! Och ja, jag hade rätt. Anna gick vidare direkt och då Pernilla gick till Andra chansen. Sedan kollade vi på Crocodile Dundee 2. ÄLSKAR de filmerna!

Söndag
Vaknade vid åtta. Gick upp nio, då vi gjorde frukost åt de som fortfarande sov; mamma och pappa. De kom upp och två av valparna har börjat ta sej ut nu. Så ivi tog över alla och rensade alla gamla tidningar och la dit nya. Och nu har jag precis kommit upp från nedervåningen, då jag skulle låta valparna springa av sej lite. Innan dess hade 'Tuppis' - som ni heter Vilma och den valp som vi ska behålla :D Och sen då Valle, hade hoppat ut och gick runt inne i storarummet. Så nu är jag trött. Ha ha.


Hamburgaren ser konstig ut, eftersom vi hade den i ugnen och inte stekte den.


Vi hade en liten annan bordsgäst.


Gick och la oss framför teven och Disa var nanig.


Glassbåt, mums!


Kladdkakorna som blev ALLDELES för stora ;)


En av mina favoriter, Anna Bergendahl


Pernilla Wahlgren
var skitbra och hade en riktig schlagerlåt.


Crocodile Dundee 2, favoritfilmserie!