9 Läs mer >>

Fredag

1 Läs mer >>

Snabbfakta:
Namn: Charlotta Hägg
Ålder:
18år
Bor:
Målilla
Civilstånd:
Upptagen
Familj: Mamma, pappa och storasyster
Sysselsättning:
Plugga, shoppa, vänner och pojkvännen.

Varför började du blogga?
- Jag har alltid tyckt det verkar roligt att blogga och få framföra sina åsikter, eller bara berätta om vad som händer i vardagen. Min blogg är ungefär som min dagbok :)


Vad har du för syfte med din blogg?
- Om jag ska vara ärlig så vet jag faktiskt inte, jag har min blogg mest för min egen skull eftersom jag tycker det är så roligt.

Vad har du för skönhetstips?
- Oj, vilken svår fråga.. Jag har nog inget jättebra skönhetstips men jag tycker det är så himla snyggt med volym i håret, så jag får väl rekomendera Björn Axéns volumemaster.


Vad gör en blogg till en bra blogg?

- Jag tycker att en blogg ska vara personlig, att man via bloggen reflekterar hur man själv är :)


Vilka bloggar läser du?
- Jag läser massor med bloggar men de bloggar som jag läser dagligen är väl Kenzas, Jennyjanssons, Isabelles och Mollyrustas.

Hur många läsare har du per dag?
- Det varierar en del men några hundra per dag :)

 

Http://olesenstjej.blogg.se

Snabbfakta:
Namn: Charlotta Hägg
Ålder: 18år
Bor: Målilla
Civilstånd: Upptagen

Familj: Mamma, pappa och storasyster
Sysselsättning: Plugga, shoppa, vänner och pojkvännen.

Varför började du blogga?
Jag har alltid tyckt det verkar roligt att blogga och få framföra sina åsikter, eller bara berätta om vad som händer i vardagen. Min blogg är ungefär som min dagbok :)


Vad har du för syfte med din blogg?

Om jag ska vara ärlig så vet jag faktiskt inte, jag har min blogg mest för min egen skull eftersom jag tycker det är så roligt.

Vad har du för skönhetstips?

Oj, vilken svår fråga.. Jag har nog inget jättebra skönhetstips men jag tycker det är så himla snyggt med volym i håret, så jag får väl rekomendera Björn Axéns volumemaster.


Vad gör en blogg till en bra blogg?

Jag tycker att en blogg ska vara personlig, att man via bloggen reflekterar hur man själv är :)

Vilka bloggar läser du?
Jag läser massor med bloggar men de bloggar som jag läser dagligen är väl Kenzas, Jennyjanssons, Isabelles och Mollyrustas.

Hur många läsare har du per dag?
Det varierar en del men några hundra per dag :)

 

Fredagsintervju - Lot...

27 Läs mer >>
Jag längtar
För idag ska vi upp till min syster för att hennes son på tre månader snart ska döpas :) Jag och syster och Caspers faster kommer vara de som får de ärofyllda uppdragen att vara faddrar. Det var ett bra tag sedan som vi träffades, så ska bli riktigt roligt :) Vi kommer sammanlagt vara 54 stycken som kommer fira lille Casper. Så idag blir det att packa :)

Idag far vi!

8 Läs mer >>
Dagen började att jag städade lägenheten
Pratade med syster och systerson också via msn och dess webbkamera. Riktigt bra uppfinning! Sedan kom Johanna. Hon skulle kolla på en lägenhet som är precis bredvid oss och hon fick den. Så nu är hon min nya granne ^^. Sedan bjöd hon på fika och vi gick sedan lite i affärer :)
Ätit lax precis till middag.

Fikadag

20 Läs mer >>
Dagen började med sjukhusbesök
Sedan vidare mot affären för att handla lite grejer. Nu har jag ätit lunch och tittar på film. Ska ha lax, potatis och gräddfil idag. Yummie. Igår hade vi torsk. Sen händer inte så mycket idag. Har lite bloggdesigners att göra :)


Middagen förra fredagen. Nicco hade med sig gottis till oss :)


Mamma fick inte nog av wordfeud och hänga gubbe ;)


Åt pepparkakor och drack kaffe. så gott!

Tisdag

39 Läs mer >>
Tycker det är så mysigt
Allt detta med skördefest. Och igår var vi på en och det fanns så mycket fina saker. Som jag berättade igår så kom vi hem med 700 gram trattkantareller. Undra vad vi ska göra med all den svampen :) På kvällen igår åt vi middag tillsammans med Nicco och kollade på Gustavsson 3tr och gillade det verkligen!

Idag
Praktiken slutade ju i fredags. Och idag var det sista dagen på utbildningen inom serviceutbildningen. Fick ett intyg på att vi gått där och fikade och delade med oss av praktiktiden. Även min artikel var med i dagens tidning - på första sidan riktigt stor. Jätteroligt!


Potatisutställning

Skördefest

5 Läs mer >>
Igår
Åkte till kusin i Blekinge för att fira hennes 20 årsdag. Fick underbar mat i form av potatis, romsås, lax, sallader, bröd, fläskfilé, supersmarrigt! Och senare blev det godisbord och sist tårta. Riktigt trevlig kväll!

Idag
Var på syrrans fotbollsmatch som de vann för 15e gången. Nästa helg är sista matchen för säsongen. Vi drog sedan vidare mot skördefest där vi köpte 700 g trattkantareller. Ska visa er bilderna imon :)
Kisen Nisse som är från vår kull för ca 8 år sen eller nått.


Födelsedagsbarnet

Kalas för kusin, 20 å...

29 Läs mer >>

Rotmos med hemmagjord korv och fläsklägg.


Rotfrukter, vitlöksdressing och citronköttfärskaka med ost på.


Soppa av potatis och rotfrukter med mozzarella bröd.


Persilje potatismos med älgchorizo och prinskorvar.

De tre sista rätterna är från Family Food.

Mat för denna veckan

32 Läs mer >>
Roligt med nytt
Köpte gardiner för 150 kr på marknaden härom helgen. Riktigt fina. Sen skickade jag bud med mamma när hon var i Ullared för att köpa det underbara trevåningsfatet med cupcakesen, 80 kr! Och nya telefonen!

Lite nytt här hemma

38 Läs mer >>
Denna klänning
Kommer jag att ha på min systersons dop som är nästa helg. Ska bli såå roligt att få träffa syster igen. Man saknar ju henne hela tiden tycker jag! Vi är ju trots allt tvillingar. Och systersonen är redan 3 månader samma helg som vi är där, så ska bli kul att träffa han och riktigt gosa med han.

Fantastisk kväll igår
Meditationskvällen var magisk!


Bilden tagen från cellbes.se, från 349 kr.

Klänningen är här

29 Läs mer >>
Nu har jag två dagar kvar
Känns ju sådär kan jag säga. Jag vet inte alls vad som kommer hända härnäst efter detta. Det är skrämmande. Känns vemodigt att inte veta. Men vi får se. Idag kom två grejer med + att jag var själv med i panelen. Känns roligt att se det man själv gjort i tidningen :)

Iphone 4
Fick ju hem min goding igår. Jag gillar den. Trodde den skulle vara superavancerad, men inte! Jag gillar den väldigt mycket. Allting är så nytt så jag lär mig just nu om mobilens alla funktioner. En del appar vill jag ladda hem, men vet inte riktigt. Vill ju all musik från The Ark med i mobilen. Så ja, jag har en del att lära. Men jag är jättenöjd med den :)
Ikväll blir det meditationsmusik!


Älskade bild, älskade sångare!

Mitten i veckan

25 Läs mer >>
Länge har jag sagt nej
Jag vet inte vad de är som fått mig att inte vilja ha en, men jaa... Det höll ju inte alls länge. Idag kom min nya mobil hem. En Iphone 4. Jag tog en vit. Har ett rosa skal. Jag vet inte vad det var mig som fick att köpa en, men jag ville ha en ny mobil och jag ville prova något annat än Samsung.
Ikväll blir det rotmos till middag :)


Alla bilderna i bloggen är tagna av mig.

Ny mobil