Jobbar å står i

Ja här ekar det tomt
Men jobbar man så gör man :) Blev lite ändringar till helgen, men de blir bra ändå får jag väl säga. Kunde varit värre :) Annars flyter dagarna på bra, händer inte så mycket mer än att man jobbar - kommer hem och tar de lugnt och kanske ser på en film innan man sussar kudde. Och som jag sagt innan, så trivs jag jättebra :D
 
Var ledig i måndags
Så då åkte jag, syster och kusinbarnet till "det gula varuhuset" - Ullared! Jag hittade en hel del faktiskt :) Vi åt middag och så mötte vi Ola-Conny! Tog givetvis en bild tillsammans med honom då jag gillar hans personlighet! Han frågade vart vi kom ifrån och han var supertrevlig :) Åt middag där och sedan drog vi hemåt.
 
 
Min och Michelles vagn :)
 
Kycklingspett!
 
Michelle med Ola-Conny :)
 

Lite mer midsommarfirande!

Idag
Sov ganska länge, men det var skönt! Sedan drog vi till svärmors kolonilott där de skulle ha midsommarfest såhär dagen efter. Mysigt! Vi plockade blommor och klädde midsommarstången och sedan var det tipsrunda och så mat på de! Supermysigt! Sambon och hans bror var på cykeltur så de var bara jag och svärmor som umgicks. Mysigt värre! Gick inom Coop där jag hämtade ut mina två trisslotter och vann sammanlag 75 kr. Köpte en lotion av det eftersom jag bränt mig väldigt mkt idag, självförvållat! Köpte även en choklad och så en paket med kattmat som jag skänkte till katthemmet här i Halmstad.
 
 

Vår midsommar

En uppdatering
Igår jobbade jag till halv åtta. Stängde fisken själv och sådär och sedan kom sambon, svärmor och sambons bror o hämtade mig. Så drog vi mot Halmstad. För att idag då fira midsommar tillsammans. Som alla andra midsommar, så regnade det, men de fanns vissa delar i Sverige som hade fint väder.
 
Hallandsgården
Vi drog till Hallandsgården för att titta på midsommarfirandet där. Vi tog lotter, vann dock inget, men ändå roligt. Och vi kollade när de klädde midsommarstången och när de dansade. Sedan hem och äta hederlig midsommarmat och sedan åkte vi till Mellbystrand för att kika in tivolit. Stefan vann två gosedjur som jag fick. Hihi. Åt sedan jordgubbar när vi kom hem. Nu kollar vi på Nina Frisk och senare ikväll är det Patrik 1,5.