10 Läs mer >>
Ja här ekar det tomt
Men jobbar man så gör man :) Blev lite ändringar till helgen, men de blir bra ändå får jag väl säga. Kunde varit värre :) Annars flyter dagarna på bra, händer inte så mycket mer än att man jobbar - kommer hem och tar de lugnt och kanske ser på en film innan man sussar kudde. Och som jag sagt innan, så trivs jag jättebra :D
 
Var ledig i måndags
Så då åkte jag, syster och kusinbarnet till "det gula varuhuset" - Ullared! Jag hittade en hel del faktiskt :) Vi åt middag och så mötte vi Ola-Conny! Tog givetvis en bild tillsammans med honom då jag gillar hans personlighet! Han frågade vart vi kom ifrån och han var supertrevlig :) Åt middag där och sedan drog vi hemåt.
 
 
Min och Michelles vagn :)
 
Kycklingspett!
 
Michelle med Ola-Conny :)
 

Jobbar å står i

2 Läs mer >>
Idag
Sov ganska länge, men det var skönt! Sedan drog vi till svärmors kolonilott där de skulle ha midsommarfest såhär dagen efter. Mysigt! Vi plockade blommor och klädde midsommarstången och sedan var det tipsrunda och så mat på de! Supermysigt! Sambon och hans bror var på cykeltur så de var bara jag och svärmor som umgicks. Mysigt värre! Gick inom Coop där jag hämtade ut mina två trisslotter och vann sammanlag 75 kr. Köpte en lotion av det eftersom jag bränt mig väldigt mkt idag, självförvållat! Köpte även en choklad och så en paket med kattmat som jag skänkte till katthemmet här i Halmstad.
 
 

Lite mer midsommarfir...

5 Läs mer >>
En uppdatering
Igår jobbade jag till halv åtta. Stängde fisken själv och sådär och sedan kom sambon, svärmor och sambons bror o hämtade mig. Så drog vi mot Halmstad. För att idag då fira midsommar tillsammans. Som alla andra midsommar, så regnade det, men de fanns vissa delar i Sverige som hade fint väder.
 
Hallandsgården
Vi drog till Hallandsgården för att titta på midsommarfirandet där. Vi tog lotter, vann dock inget, men ändå roligt. Och vi kollade när de klädde midsommarstången och när de dansade. Sedan hem och äta hederlig midsommarmat och sedan åkte vi till Mellbystrand för att kika in tivolit. Stefan vann två gosedjur som jag fick. Hihi. Åt sedan jordgubbar när vi kom hem. Nu kollar vi på Nina Frisk och senare ikväll är det Patrik 1,5.
 
 
 
 
 
 
 

Vår midsommar

0 Läs mer >>
Ville bara önska er alla en glad midsommar! Hoppas ni får de bra idag :)

Glad midsommar!

5 Läs mer >>

Jag trivs superbra på jobbet! Allt är kanon! :) känns bara trist att bloggen kommer så mycket vid sidan av nu :/ men uppdatering sker iaf :)

Roligt som tusan!

50 Läs mer >>

Helgen
Under helgen har jag varit iväg på utbildningen inom medialterapi. Har varit ännu en fantastisk helg! Och nu var detta den sista gången :( Men det är ju inte slut på detta på bloggen eller i mitt liv. Inte alls. Jag kommer fortsätta att utbilda mig inom detta då de finns en massvis jag vill lära mig!

När jag kom hem
Hade sambon lagat mat till mig. Och varit o handlat och sådära. Så sött! Nu ska jag ta de lugnt och se på Helens små underverk och One Tree Hill. Imon ny jobbevecka! :)

 

Slut på utbildningen ...

0 Läs mer >>
Jag är med i Emmas tävling om att vinna en goodiebag!

Tävling hos Emma!

7 Läs mer >>

Såhär ser jag ut på jobbet! Som för övrigt är skit kul!! Nu tar vi helg!

Hej!

64 Läs mer >>

Igår
Var det min första arbetsdag. Cyklade till jobbet :) gick igenom en del grejer med chefen o sen fick jag träffa de jag ska jobba med i fisken. Trodde inte alls att de var så mycket att göra där. Var en fullspäckad dag!
Träffade sedan Mia en runda efter jag slutat. Fikade o pratade o sådär :)

Idag
Ska jobba lite idag bara har sedan fulla dagar idag o imon. Student i stan idag med.

13 juni 2012

59 Läs mer >>
Måndag
Så var det måndag. Haft ganska mkt för mig idag. Skulle göra en utbildning inför jobbet imorgon och så har jag skrivit klart artikeln till onsdag. Sedan ska jag kolla på One Tree Hill. Blir att hämta min cykel idag så jag kan cykla till jobbet - fan vad härligt :D

Lite mer bilder från ...

7 Läs mer >>

Lördag
Hotell frukost och sedan ville Stefan handla lite kläder till sig då han inte gör de så ofta. En skjorta (som är supersnygg) och två tröjor blev det från New Yorker.

Kalmar slott
Jag tror jag levt där i ett tidigare liv. För jag är helt frälst i de slottet. Och de var oundvikligt att inte känna av energierna som finns där. Jag kände mest i kvinno fängelset (till o med Stefan gjorde de o han är inte så känslig) jag ville bara därifrån :( sedan i fängelse hålan mådde jag fruktansvärt illa. Klöktes faktiskt en del gånger så jag fick gå ut därifrån då kände jag en fruktansvärd sorg o ville gråta. Men slottet för övrigt var riktigt fint. Var där på klassresa en gång, men de var längesen.
Pratade sedan med en av arbetarna där som bekräftade va jag känt.

Skälby
Åkte sedan till Skälby gård. Kollade på djuren och allt annat som fanns där. Drog sedan till Öland o kollade på Solliden slottet som var mindre än jag trodde. Sedan åt vi middag i Borgholm. Dagen avslutades med bad i inomhuspoolen som hotellet hade.

Kalmar dag 2

1 Läs mer >>

Fredag
Åkte vid tio tiden ungefär till Kalmar. Checkade in och gick sedan på stan en runda. De blev ännu en present till systersonen som snart fyller 1 år. Stefan var fortfarande inte riktigt frisk då han fått magsjukan jag hade veckan innan så vi myste mest på hotellet som var jättefint!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/701785/images/2012/pic_206069078.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/701785/images/2012/pic_206069078.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/701785/images/2012/pic_206069219.jpg" class="image">

Kalmar dag 1