Magsjuka

Hemska magsjuka
I söndagsnatt skedde det. Vid tolv tiden vaknade jag av att jag var tvungen att spy. Mådde illa som fan och trodde detta berodde på all popcorn som jag hade ätit på bion, men icke. Magsjukan var här. Somnade om, men vaknade runt tre tiden då det var dags igen. Och somnade om igen och så höll det på till klockan sju på morgonen igår. Då spydde jag för sista gången. Vilken befrielse!
 
Igår
Så sambon fick handla en massa kureringsformer. Typ cocacola ;) en sak som alla säger är bra vid magsjuka. Så det fick det bli. Sen åt jag faktiskt en hel ciabatta vid tolv tiden, eftersom min mage började kurra som fan. Undra om detta kan berott på den healing jag fick av Madde. På kvällen lagade sambon soppa åt mig, så snäll han är. 
 
Idag
Mår mycket bättre, dock fortfarande ont i kroppen. Och rastlösheten vann helt. Så jag drog ut på stan, bytte gardinerna jag köpte förra veckan då jag mätte för litet. Så har nu beställt för det verkar inte som att det finns någonstans hissgardiner med måttet 140, bara 120. Så beställde istället. Får låta kroppen vila nu ;)
 
Köpte julkort idag :) 10 lyckliga ska få hem dessa ;) haha

Helgen

Fredags
Då var vi och besökte Nicco. Sedan var vi hos mamma och pappa över natten, eftersom sambon skulle jobba på lördagsmorgonen. Umgicks med "faster" och farbror och lille Nico.
 
Lördag
Sedan på lördagskvällen åkte jag och Stefan och såg på Magnus Betnér när han var i stan. Skitroligt var det :) 
 
Söndag
Det blev bio :) Call Girl blev det. Den var bra, inte wow, men bra. Vår favoritskådis Simon J Berger var med och det var därför som vi ville se den :) Blir bio besök snart igen! 
 

Fikade med Christina häromdagen :) 
 

Ny fondvägg ska upp

Som ni vet
Har vi haft hantverkare hos oss med stambyte och nu ska målaren vara här för att sätta upp en ny fondvägg. Blommigt kommer det bli! 
 

Tyckte de var så fint att fåtöljerna formades som ett hjärta :)