Valborg

publicerat i Min vardag;
Vaknade vid nio
Åt frukost och kollade teve. Igår såg jag ju Avatar och jag älskade den filmen! Har ni sett den? Den var så bra :) Och nu sitter jag med färg i håret. Syster är snäll som färgar alltid mitt hår när jag vill. Men jaa, kanske är helt fel färg. Jag köpte två färger i Ullared, så jag har liksom. Så ena färgen blev en rödliknande och den andra samma som jag alltid har. Så vi får se om de blir helt fel. Kul att testa nått nytt :)

Vad ska ni göra idag?
Jag har städat och tvättat och då färgat håret. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt.

Och nu är jag klar
Det blev rödbrunt. Får lägga in en bild någon gång när jag får till en bra ;) Och jag fickn minst sagt trevlig anonym kommentar igår!!Jag vill ju helst inte lägga upp på YouTube, så har ni nått tips hur man kan göra??

Fredagsintervju - Jennie & Sofie

publicerat i Fredagsintervju;
Denna fredag tillägnar jag en intervju för mej och min tvillingsyster Sofie. Ville att vi skulle få stå i rampljuset idag eftersom att vi fyllde 20 igår :)
OM DU VILL VARA MED, LÄMNA EN KOMMENTAR!

Snabbfakta:
Namn: Jennie
Caroline T
Ålder: 20.
Bor:
i Småland.
Civilstånd:
Man kan nog säga att jag är sambo? Men bor hemma hos mamma och pappa med pojkvän och djur.
Familj:
Mamma, pappa, storasyster, tvillingsyster.
Gör: Är arbetlös... Gör bloggdesigners för en slant till folk som behöver en uppfräschning på sin blogg.

Varför började du blogga?
- Jag började nog blogga för att jag ville ha något att göra. Men nu har det blivit lite mer att jag vill dela med mej till andra om hur mitt liv ser ut. Älskar att skriva också ju!

Vad har du för syfte med din blogg?

- Syftet vet jag faktiskt inte... Jag har egentligen inget syfte med min blogg. Kanske att min tvillingsyster och de människor som jag håller kärt, ska kunna ta del av min vardag. Och att ni mina läsare ska göra det också såklart.

Vad har du för skönhetstips?

- Jag har aldrig haft några. Men nu kör jag på att tvätta ansiktet varje kväll och då använda en hudkräm, då min hud är ganska torr. Sen går jag inte med smink om dagarna, ifall jag inte ska åka till stan eller så.

Vad gör en blogg till en bra blogg?

- En bra blogg för mej är då den fångar mitt intresse. Att den har mycket bilder och den får jättegärna ha amerikanskt tema. Jag älskar ju allt med USA.

Vilka bloggar läser du?

- Mestadels läser jag bloggar, då jag känner personen. Men jag försöker att hänga med i de bloggar som kommenterar min blogg och vise versa.

Hur många läsare har du per dag?

- Jag har ungefär 150 unika besökare och 200 sidvisningar per dag.

Vilka är dina förebilder?

- Jag har alltid sett upp till Kelly Clarkson, då jag gillar hennes stil och hennes sångröst. Men sen har jag ingen riktig förebild. Gillar Ellen DeGeneres också.
Snabbfakta:
Namn: Sofie Marie T
Ålder: 20 den 29 april
Bor: I Västra Götalands län
Civilstånd: Sambo och två hundar
Familj: Mamma, pappa, storasyster, tvillingsyster.
Gör: Är sen några månader tillbaka arbetslös, men har fullt upp varje dag ändå med att hjälpa min sambo som är yrkesfiskare, har ju två hundar oxå som behöver mycket motion, ett hus som behöver städas, diskas, tvättas m.m.

Varför började du blogga? För att jag som sagt är arbetslös och behöver skriva av mig lite ibland. Läser en hel del andra bloggar och ville prova på de själv.

Vad har du för syfte med din blogg? Har väl inget direkt syfte med den, utan bara att få skriva, lite som en dagbok. Och roligt att om några år kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit.

Vad har du för skönhetstips? Egentligen bara att man ska sköta om sig själv, tvätta bort sminket på kvällarna (vilket jag själv är väldigt dålig på och göra)

Vad gör en blogg till en bra blogg? Jag vet inte riktigt, jag har inte kommit så långt ännu, skriver bara om min vardag ännu.
Men tycker om att läsa om massa tips, och att man skriver så att andra tycker att de är intressant och läsa.

Vilka bloggar läser du? Läser väldigt många.
Bl.a
Självklart läser jag din http://jennsiii.blogg.se/
http://sofiehermansson.blogg.se/
http://www.finest.se/katrinSchulman
http://ewakarlsson.blogg.se/
http://lindablom.se/
http://krakunge.blogg.se/mysecrets/
http://happilyeverafter.se/


Hur många läsare har du per dag? eftersom jag är nu på "marknaden" så har jag inte så många. Mellan 16-20 är de varje dag.

Vilka är dina förebilder? Vet inte om jag har några speciella förebilder, känner att jag typ har "växt" ifrån de. Utan jag utgår bara från mig själv.
Jennie: Nu när jag läser vilka bloggar som min tvillingsyster läser, så är de nästan alla som jag med läser. Haha.

My birthday

publicerat i Min vardag;
Här kommer min födelsedag i bilder och text
Ni vet redan om morgonen. Om tårtan och allt de där. Se bilder nedan. Sedan duschade jag och var hemma själv till elva, då jag cyklade mot bussen. Malmis ♥ ringde och gratulerade mej och vi pratade en stund. Så skönt att snacka med henne. Hon är en av mina bästa vänner.

Mötte Stefan
Och vi gick och åt, då vi åt på Tuan och tog då wokade nudlar med vårrullar och Stefan tog klyftpotatis med vårrullar. Mums. Jag älskar sådan mat. Tog kinapinnar med som jag ska ha och äta med någon dag sen :) hihi. Sen drog jag mej till jobbcoachen. Kom lite sent. Sen kom syster och hämtade mej och vi invigde systemet tillsammans. Hihi. Köpte två cider och kassörskan grattade mej :) Sedan gick jag in på Lindex där jag shoppade loss på en tröja och ett par jeansleggings kan man säga.

Nu ikväll
Fick vi presenter av mamma och pappa, en till från Stefan och en från syster och hennes kille.
Från mamma och pappa: två biljetter till En mor till salu (teater på Vallarna), en snygg kruka som jag önskat mej.
Från Stefan (sammanlagt): tårta, korsordstidning, Avatar och en resa till Kolmården.
Från syster och hennes kille: en tavla på mej och Stefan i canvas.
Från ett par bekanta: ett halsband.
Fler presenter kommer förmodligen på lördag, då vi ska ha kalas :)
Nu har vi haft tårta tillsammans med några vi känt sen lääääänge och fick då ett halsband med ett hjärta. Mycket fint. Kollade på Avatar och ÄLSKAR den! Så fint gjord! Nu ska jag nana! Gonatt!


VANN GJORDE JAG OCKSÅ :)


Vår fina tavla!

Natti