Bullbak

Igår
Hade jag min första änglamassage behandling i mitt nya behandlingsrum. Tidigare har jag ju varit i vårt vardagsrum i gamla lägenheten, men nu har jag ett alldeles eget rum! Kändes så bra!
Efter det hade jag en hel del mediala vägledningar :) Superkul att vara igång igen! Med ny härlig energi och nytt härligt boende! 
 
Bullar
När Stefan kom hem från jobbet igår så hade han med sig något hem. Han klistrade fast någonting på sängen, ett väggord. "Amor vincit omnia et nos cedamus amori" - "Kärleken övervinner allt så låt oss besegras av kärleken". Blev superglad! Sedan skulle han iväg och posta ett brev. Sa till han att han får gärna ta och köpa popcorn. Hem kommer han med smör, ägg, kavel, kanel och jäst bland annat. Han skulle baka bullar. Haha. Sötnos! Så han stod och bakade en sats med kanelbullar och en sats kardemumma (då jag gillar det mer). 40 bullar ungefär :) 
 För mig behöver inte bullar vara snygga, det är smaken som är huvudsaken :)Blommorna jag fick av Amber i måndags.

Målade ju om denna från svart till vit, så här blev den :)
 

Underbar dag ♥

Idag har varit en underbar dag
Verkligen!! Började dagen med lite medial vägledning. Efter det shoppade jag på ÖB. Två vänner kom på fika och fick urfina rosa rosor! Sedan sålde jag en del saker på loppis. Behandlingsrummet blev klart, samt att mamma kom med inflyttningspresent! Middag, fyra flaskor dricka, blommor och ljus! Underbara mamma ♥ Jag älskar dig!
 
 Stefan har valt rött i köket. Här ser ni en del av det :) Blomman på bordet, ljuset till vänster och blommorna i fönstret fick vi :)
 
 

Nu är det snart jul

Julkorten är skrivna, julbelysningen på vårt torg är uppe
Jag älskar julen.
 
I år stödjer vi Hjärt- och lungfonden med deras underbara (och ack så jag) julkort!