0 Läs mer >>
Igår
Hade jag min första änglamassage behandling i mitt nya behandlingsrum. Tidigare har jag ju varit i vårt vardagsrum i gamla lägenheten, men nu har jag ett alldeles eget rum! Kändes så bra!
Efter det hade jag en hel del mediala vägledningar :) Superkul att vara igång igen! Med ny härlig energi och nytt härligt boende! 
 
Bullar
När Stefan kom hem från jobbet igår så hade han med sig något hem. Han klistrade fast någonting på sängen, ett väggord. "Amor vincit omnia et nos cedamus amori" - "Kärleken övervinner allt så låt oss besegras av kärleken". Blev superglad! Sedan skulle han iväg och posta ett brev. Sa till han att han får gärna ta och köpa popcorn. Hem kommer han med smör, ägg, kavel, kanel och jäst bland annat. Han skulle baka bullar. Haha. Sötnos! Så han stod och bakade en sats med kanelbullar och en sats kardemumma (då jag gillar det mer). 40 bullar ungefär :) 
 För mig behöver inte bullar vara snygga, det är smaken som är huvudsaken :)Blommorna jag fick av Amber i måndags.

Målade ju om denna från svart till vit, så här blev den :)
 

Bullbak

0 Läs mer >>
Idag har varit en underbar dag
Verkligen!! Började dagen med lite medial vägledning. Efter det shoppade jag på ÖB. Två vänner kom på fika och fick urfina rosa rosor! Sedan sålde jag en del saker på loppis. Behandlingsrummet blev klart, samt att mamma kom med inflyttningspresent! Middag, fyra flaskor dricka, blommor och ljus! Underbara mamma ♥ Jag älskar dig!
 
 Stefan har valt rött i köket. Här ser ni en del av det :) Blomman på bordet, ljuset till vänster och blommorna i fönstret fick vi :)
 
 

Underbar dag ♥

0 Läs mer >>
Julkorten är skrivna, julbelysningen på vårt torg är uppe
Jag älskar julen.
 
I år stödjer vi Hjärt- och lungfonden med deras underbara (och ack så jag) julkort!

Nu är det snart jul

0 Läs mer >>
Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Är så lycklig med dig. Du gör mig hel. 
 
 

Jag är så lycklig med...

0 Läs mer >>
Nu har vi snart bott i lägenheten i en vecka
Imorgon är det exakt en vecka. Så den 19 november flyttade vi in i nya hemmet. Redan när vi stod utanför bara kände vi hur bra vi kommer trivas i nya lägenheten. Den har verkligen underbara energier!!! Började då med frukost på min mans arbete, sedan körde vi två lass innan svärmor kom. Åt lunch och körde fler lass innan mina föräldrar + min mans bror och flickvän kom för att hjälpa till. Sammanlagt den kvällen körde vi säkerligen 7 lass. Herregud. Kändes som det aldrig tog slut. Nästan allt kom upp redan samma kväll. Svärmor stannade till torsdagen den 21 november. Vi var då i gamla lägenheten på dan för att börja städa, men snabbt la vi av och kontaktade ett UF företag som fick ta över :) Blev Halmstad torsdag-fredag. 
 

Hittade denna sötnöt i nya lägenheten, i november! "Ni kommer få tur här" sa svärmor och log.


Vi har en urgullig liten dam under oss. Hon sätter upp blommor och sköter det, så fin liten dam!
 
Älskar denna bilden - faktiskt! 
 
 En del av vårt nya hem. Kommer mer bilder när jag fotat med systemen! 
 
 

Nyinflyttade!

0 Läs mer >>
Igår var vi på Ikea
Sista lasset till lägenheten! Vitrinskåp, stora tavelramar, blommor, gardinstång med mera. Självklart kommer jag lägga upp bilder på nya hemmet sedan :) Kattungarna fick även nytt hem igår! De bor nu på landet tillsammans med en familj. Precis vad man hoppas på! :) 
 
 

Sista lasset!

0 Läs mer >>
I lördags
Så kom min måffa och Gerd. Dags för den årliga julkorven! :) Efter det åkte jag och min man in till stan. Jag gav en Access Bars behandling till en kund och sedan målade vi om spegeln, ljushållaren och sängen från svart till vitt! Så fint det kommer bli! :) Fick måla om två gånger. Sedan blev det middag hos mamma och pappa. Syrran och hennes pojkvän kom med. Tacos och till efterrätt tobleronemousse! Mums!
 
 

Svart till vitt

0 Läs mer >>
Nya naglar!
Jag och Helene spenderade förmiddag och eftermiddag hos Amber. Naglarna blev fixade och vi åt lunch tillsammans. Riktigt mysigt och roligt! Jag gjorde mina hel glittriga denna gången. Men jag har redan skaffat inspiration för nästa omgång :) När min man slutat arbetet, så blev det att vi åkte till mina föräldrar. Eftersom vår lägenhet är som den är nu i flytten och att vi har packat ner alla köksgrejer, så över helgen bodde vi hos mina föräldrar :) Innan vi drog ut dit, så myste jag med Nico. Han somnade som vanligt i min famn <3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I fredags

1 Läs mer >>
Jag och Amber
Har kommit på ett litet samarbete. Jag har alltid älskat att fotografera och att fotografera porträtt älskar jag! Så Amber stod för sminkningen, medan jag stod för själva fotograferingen. Riktigt kul! Nedan kan ni se ett smakprov av det hela :)
 
 
 

Fotodag

0 Läs mer >>
Blev smått besviken
Trodde att filmen skulle komma ut 2014, men nehe. Nu får vi tjejer vänta till alla hjärtans dag 2015 >_< Blir något besviken. Här kommer en bild från Entertainment. Vill fortfarande att Charlie Hunnam ska spela snyggingen Grey ;) Jamie Dornan blir nog också bra!
 
 

Fifty shades of Grey

0 Läs mer >>
Igår
Hämtade vi sammanlagt 12 lådor för att packa i. Och de är redan slut >.< Hihi! Min man plockade ner sängramen då den ska målas, så nu ligger vi med madrasserna på golvet :) Köket är tömt, så nästan allt är nerpackat. Och nu är det bara 6 dagar kvar tills vi flyttar! Ska bli så roligt! Blir dock att julgrejerna kommer upp nästan direkt känns det som. 

 

Lunchen från idag!
 
Kunde inte motstå deras goda äppelpaj! Smakar precis som från skoltiden! 

6 dagar kvar

0 Läs mer >>
Idag skulle vi ta oss en bowlingrunda
Riktigt kul! Fick tre strikar och en hel del spärrar! Efter det gick jag och handlade en runda :) 
Våra små ulltroll är nu sålda, de ska få bo tillsammans på landet! Super! Och vi har haft ett kanon väder idag! Strålande solsken :)
 

Jag och syrran i fredags 


Ja tack ;) 


Jag och min man kommer få såååå söta barn ;) hihi. Den där hunden älskade jag!
De ska med till nya lägenheten, först ska de ramas in!


Flyttpackning pågår för fullt! Soffan ska UT! Den är historia. 


Superfint väder idag 
 
Har aldrig vunni i bowling, men denna gången var jag grym!

Bowling