Bakning idag med

Igår var de så varmt!
Så efter maten åkte jag och Stefan till sjön och badade. Botten var kall, ytan var varm. Sen kom knotten senare på kvällen, så vi flydde in till soffan där THE ARK var med på Allsång på Skansen. MUMS! Och Carola förstörde allt genom att vråla sig igenom hela min favorit låt Calleth You, Cometh I. Usch.
Åskan och regnet kom på natten, men de är lika kvavt än.

Klockan åtta blev de bakning
Sockerkaka och tigerkaka. De blir nog jungfrumuffins imon istället. De blev bra i alla fall. Idag blir de lite midsommarmat. Gott.

Muffinsbak - tre sorter

Gick upp vid sju
La mej i soffan och slumrade till. Hörde då en ljuv stämma på teven, de var Ola Salo :) De ska ju vara med på Allsång på skansen ikväll :D Hade gärna velat vara där, men ska ju se dem den 21 juli. Längtar som f-n.

Bakat tre sorters muffins
Började baka första muffinssorten. Vanliga muffins, med chokladchips i. Finns att köpa på City Gross. De är mamma som bad om att få lite nybakat som vi kan bjuda på när vi får gäster. Ha ha. Ja, de ska man ha de med ;) Så sen bakade jag chokladmuffins med marshmallows och sist muffins med creme fraiche och ananas. Mumsigt. Hoppas de blir goda bara!

Vunnit biljetter
Svärmor sa till mej att skicka på en tävling med att vinna biljetter till Calle Kristiansson när han är på Rockfesten i Varberg. Och självklart ville jag detta. Så både hon och jag skickade. Och hon vinner. Så jag fick biljetterna, men har nu ett dilemma. På lördag ska vi till Liseberg, de går att avboka, men vilket ska man välja? Och med tanke på att Liseberg kan man åka på när som och att vinna biljetter gör man ju inte så ofta. Så vad man ska man göra?

Igår
Då åkte vi in till stan för att umgås med Nicco. Åkte till sjön och åt glass och hade de trevligt. Slutade kanske för tidigt, då Stefan var trött.


Solade lite igårPizzabullar, choclate chip muffins, marshmallowmuffins, ananasmuffins.Midsommarhelgen - bildbomb

Fredag
Dagen började vid nio tiden. Frukost och sen att ge kattungarna mat. De går in på sin tionde vecka denna vecka. Härligt. Annonsen ska snart ut på blocket. Och jag ska avmaska och så. Runt tre tiden körde vi till våra bekanta. Fick min studentpresent från deras barnbarn Jennifer, som jag ofta umgicks med när man var liten. Bättre sent än aldrig ;) De var en bok med muffins recept. Perfekt! Vi åt sex rätter denna kvällen - himmel! Snacka om att vi var mätta. Först var de midsommarmat, sen jordgubbar, sen kaka och kaffe, sen när vi kom hem från firandet i grannbyn åt vi jordgubbstårta och sen chips/godis och sist grillade vi revben.... Onödigt mycket mat kanske. Har nu börjat använda stegräknaren varje dag. Går bra de :) Var hemma runt halv ett tiden.

Lördag
Åkte först till mammas kusin, hon som vi hade sittningen hos, där vi köpte med oss lite fikabröd. Då de också bjöd på jordgubbar och glass. Mumma. Tänk vad världen är liten. Man är i Mellbystrand, så ser man människor som bor i en stad. Helt sjukt. Vi satt där fram till tre tiden och hade jättetrevligt. Sedan körde vi till Stefans mamma i Halmstad. Vi handlade på City Gross och körde hem och åt middag, då klockan var halv sex ungefär. Sedan gick vi och hyrde tre filmen; Wallander - Vålnaden, Farsan och Göta Kanal 3. Var på stranden också lite.

Söndag
Idag blev de mest en lugn dag. Innan vi körde hem vid åtta tiden, kollade vi på bio. Beck - levande begravd. Skitbra! En av de bästa jag sett. Och rädd blev man en del gånger. Mer säger jag inte. Har ni sett den?

Väljer denna gång att förminska dem, men de är bara att klicka på bilderna för att se dem i större format.