the weekend

Lördagen var lugn
Vi åt god mat, då det blev fiskgratäng med gös och aborre i dillsås och då med räkor i och pressad potatis till. Sedan hade vi det trevligt framför teven ;)

Nu idag
Blev det så att syrran kom på middag, då det blev ugnsgratinerade rofrukter; potatis, morot och palsternacka, till det kortletter, kantarellsås och mögelostsmör. MUMS! Sedan skjutsade mamma och pappa oss till stan, till Nicco. För vi skulle sova över hos henne och de skulle på hockeyn.

Gick till Maxi
Hanlade mat inför nu ikväll och till imon morgon. Köpte de där cupcakesen som Maxi har gjort, en med choklad och en med hallon. Mums. 2 stycken för 28 kr och det var det värt! Köpte färsk pasta och till det örtsås och skinka, som vi körde ihop till en enda röra. Mums. Till efterrätt kan man säga att det blev glassbuffé. Tre olika glassorter; chokladkross, jordgubb och fläder.

Imon
Händer det grejer. Stefan börjar jobba, jag ska till tandläkaren och till sjukhuset (ta mitt årliga blodprov) och sen ska jag vara med Nicco fram till fyra, då pappa och Stefan slutar. Hoppas bara inte att det blir en massa strul hos tandläkaren som sist -.-

Godnatt!


Från i somras.

fredagskväll

Legat framför teven hela dagen
Som vanligt ;) Jag kollade på Ronny & Julia, julkalendern från 2000 En av mina favoriter i alla fall :) Sedan har vi tvättat idag och jag gosade med favortivalpen Vilda. Dock är det bara jag om döpt henne till det, så vet inte om hon kommer få det sen. Men 'V'- tema har vi:
Killarnas namn: Ville, Valle & Viktor (seriöst va?)
Tjejernas: Vilda, Vilma, Vinna och Vilja/Vanja.

Mamma kom hem
Hade handlat och hade med sej kusinbarnet Robin och hans tjej Sandra. De tittade på valparna och sedan skjutsade mamma hem dem. Vi lagade mat, tacos och jag fick brev. Två stycken. Ett från en tjej som skulle ha bloggdesign och ett från Arbetsförmedlingen. Tror ni att de kallar in mej på möte? Nejdå. De skickar ett brev om att de ville 'påminna' man om att man skulle välja jobbcoach. INGEN HAR NÄMT DETTA FÖR MEJ. Jag har inte ens vatt på ett enda möte -.- Så varför ska jag nu då välja en jobbcoach? Stefan fick en massa möten dit, men inte jag :S

Åt middag
Och sedan körde pappa och Stefan och satt på pass tills åtta, så vnu sitter vi här vid teven och titta på På spåret och jag gör en del bloggdesigners. Ska se den nya serien snart Solsidan. Kommer nog bli kul :)
Ha de fint!

lyckan har kommit... men det ändrades

Som igår gick Stefan upp tidigare än mej
Och jag somnade om. Sedan fick jag ett mess från Stefan om att han ska jobba på måndag. Jag ringde upp han så fort jag läste det och han sa att de hade ringt från där han var på anställningsintervju och gett honom jobbet!! Fan va kul :) Så han börjar redan på måndag!!

Jag gick upp
Åt frukost och nu ska jag uppdatera bloggen och sen ta tag i en del designers :) Inatt drömde jag om att jag fick en engelsk bulldogg av min faster!! Blev så jävla glad. Ha ha. Dock låg den inte bredvid mej i sängen när jag vaknade :( Men när mamma skulle dammsuga nedervåningen, kom Disse upp. Hon är rädd för dammsugare. Så hon hoppade upp i vår säng och gosade med mej. Hi hi. Detta var då innan jag hade stigit upp ;)

Gosade med min favoritvalp
Jag ser exakt vem hon är med en gång. Hon har nämligen en 'tuppkam' som jag kallar det på ryggen. Så gulligt! Och nu kollar jag på Våra bästa år. Stefan är ute och hjälper farbror med något. Nu ska jag dela med mej av veckans foton och det är en del :) Håll till godo!

Stefans mamma ringde
Och sa att hans mormor har dött. Idag. Usch! Men jag lovar att hon har det mycket bättre där hon är idag. Så R.I.P för Stefans mormor Maj <3


Stefan och speciella katten Findus


Mamma bakade bullar i veckan
Kardemummabullar är goooodast!


Linda var här i måndags.


Stefan med min favoritvalp :)


Nu kommer bara bilder på min favorit.