Mors dag

Åkte till Linda på middag
Stefan
och pappa hade planterat innan dess och sen runt halv fem tiden körde vi mot systers lägenhet. Hon bjöd på potatiskroketter med kött, kall sås/beasås och sallad. Mums. Och vitlöksbröd. Till efterrätt blev de Almondy tårta, den med maräng. Mycket gott. Smakade också de ugnsbakade chipsen som kommit ut. Supergoda! Mamma fick presenter, av både Stefan och mej fick hon en ljudbok; Familjegraven som är uppföljaren till Grabben i graven bredvid. Av pappa fick hon en massa presentkort till mosters blomsteraffär och av oss tre barn fick hon blommor och choklad från Åre. Mums.


Mammas present


Mammas present, lite av de iaf.


Vad ska hon heta?


Deras mamma har ingen mjölk kvar, är så här varje år, så då får man ta fram den lille matflaskan som jag köpte på Grizzly.


Vad ska han heta?
Vad ska han heta?Emmas studentkalas

Nu har de blivit mycket studentfirande
Och allt för en och samma person. I torsdags tog hon studenten, i fredags balen och igår var de kalas för henne. Under dagen, innan vi skulle åka, planterade jag kryddorna som jag berättat om. Se bild nedan. Hoppas de tar sig. Sen var jag hos kattungarna, duschade och kollade på vår dvd box med Rena Rama Rolf. Runt fyra tiden körde vi och plockade upp måffa och Linda.

De bjöds på underbart god mat
Då jag tyckte att de hade lite italienskt tema med mozzarella, parmaskinka, medelhavspotatissallad, pizzabullar, ännu fler sallader, bröd med oliv och kalla såser. Kan ha glömt nått nu, men de var mycket god mat i alla fall. Till efterrätt blev de tårta och kolakakor? Underbart goda i alla fall. Sammanlagt var vi drygt 70 personer kanske? De hade öppet hus, som tur var, annars hade de nog blivit lite för mycket. På kvällen innan vi åkte vid halv elva, umgicks vi med tvillingarna Maya och Thea.
Min outfit för dagen.
Kofta 99 kr på Ullared, tröja 99 kr på Lindex och byxorna med därifrån för 79 kr.
Servetterna där de stod 'Emma Student 2010'


Vi gick en runda.
Vi gick till de nyöppnade ICA Kvantum, där jag köpte ett nytt kollegieblock.


Baby.


Studenten!
Tack för en trevlig kväll!

Studentbal

Igår
Åkte till Olofström vid fem tiden. Då höll alla studenter på att anlända i de fina bilarna. Och i de fina klänningarna. Vi stod först och väntade på att kusin Emma skulle anlända och fick ganska bra kort. Sen gick jag och Stefan runt på andra sidan, då jag fick ännu bättre bilder på alla. Sen när vi var på väg hem vid halv åtta tiden, åskade de och blixtrade som f-n. Jag hatar åska. Och mamma stannade kvar med moster, då mamma skulle sova över hos dem och hjälpa dem med idag, då de ska bli studentkalas.


Kusinen anländer


Vi fick kontakt med Emma.