3 Läs mer >>
Massor av bilder
Från Caspers 2-årskalas ♥ Underbar helg tillsammans!
 

Casper fick ett hus av oss alla, jag hade även med mig tre extra presenter ♥
 

Busungen med min underbara man ♥


Lite fika!


Gänget från Småland!


Efter fika och massa bus blev det att bada vid systers svärmors hus!


Dem åkte ring och vattenskidor!


Fantastisk bild!! ♥ Jag är så stolt över att jag fick denna!


Love is in the air!! ♥


Jonathan, syrrans kille, åkte vattenskidor!

 
Och systrarna ring!


Födelsedagsmiddag!


Min förlovningsring och vigselring ♥


Caspers tårta :)


Älskade busunge ♥
 

Moster-bus ♥

 

Casper 2 år ♥

1 Läs mer >>
En varm dag i Halmstad
Så åkte vi ett glatt tjejgäng till Halmstad för att ha lite personlig utveckling. Var där med två fantastiska kvinnor, fina vänner. Vi hade en fantastisk dag tillsammans!
 
 

Personlig utveckling

0 Läs mer >>
Fredags
Då efter att jag hade varit med Helene, så åkte vi till sommarstugan. Lämnade av allting och drog sedan vidare mot Karlshamn och Östersjöfestivalen. Min moster bor där, så vi möttes upp efter karnevalen för att äta tillsammans. Jag och min make tog langos :) Som vi längtat! Efter det gick vi neråt mot hamnen och tivolit. Sedan drog köpte vi friterad banan och churros. Även det en tradition, men churrosen var nytt för oss iår. Det var riktigt gott. 
 
Lördag
Vi körde och handlade, var på Eko och badade vi och åt tacos. Riktigt mysig dag! Sent på kvällen kom syrran och hennes pojkvän. 
 
Söndag
Frukost, handlar, stranden och middag. Jag och min make körde sedan hem då han inte har semester förrän senare. Längtar redan tillbaka!
 
 
 

Sommarstugan

1 Läs mer >>
Ny mobil
Ja, förra veckan kom våra nya mobiler - Iphone 5. Och jag tog en vit och Stefan en svart, precis som innan. Jag köpte fyra skal från en kinesisk grossisthandel - för bara 165 kr! Riktigt kap! Kommer nog aldrig byta ut Iphone! Trivs väldigt bra med detta :) 
 
 

Blivit med Iphone 5

0 Läs mer >>
Tomt här
Och det har sina anledningar :) Den 5-7 juli var vi uppe hos syster och firade systersonen som fyllde 2 år (tiden flyger iväg). Han fick ett stort lekhus av oss. Jag och min man gav även ett paraply, en bok och en såpbubble automat. Han vart hur glad som helst. Vi badade och hade det underbart. Bilder kommer, men just nu är kameran uppe hos just syster då hon ville ha lite bilder. 
 
Barnvakt
Eftersom syrran och hennes sambo arbetar nu i sommar och deras dagis var stängt, så fick vi hoppa in som barnvakter! :D Så på söndagen när vi körde hem ifrån syster så åkte Casper med oss hem! Vilken lycka! Casper var helcool med det hela. Han sov lite på vägen hem och vi stannade för middag på vägen. När vi kom hem till Småland vart det massa bus. Blev till slut att han stannade hos oss som idag. Så 11,5 dagar har vi haft honom. Underbara dagar! Vi har varit på hästpremiering, djurpark, på konfirmationsmiddag, i sommarstugan och massa annat roligt. Nu när han åkt så känns det tråkigt :( Älskat varje sekund av det hela! 
 
 

Hemma igen

0 Läs mer >>
Tänk att det gått 2 år sedan du föddes, älskade systerson!
Jag är en stolt moster!! <3 
 
GRATTIS
 
 
 

Systersonen 2 år idag...

0 Läs mer >>

Idag
Har jag haft en händelserik dag! Satte mig vid datorn och gjorde klart de broschyrer som jag ska ha med mig imorgon, kommer skriva om det imorgon vad som sker då :) Men det kommer bli en fantastisk dag! Sedan blev det fika med fina Helene. Vi gick sedan inom en hälsobutik som en vän har och blev fast.. Köpte Shea smör med cocos och lime - ljuvligt!!! Typ hudkräm och läppglans i samma sak. Efter det jag och handlade inför imorgon och efter det gick jag till makens arbetsplats för att gå hem tillsammans. Riktigt mysig dag! 

 

 

 

Händelserik dag!

0 Läs mer >>
Fick en kommentar
Om att det finns intresse i att läsa om mitt mediala jag. Idag rymmer inte bloggen den stora delen som jag skulle vilja då jag inte riktigt vet hur jag ska använda mig av detta. Mitt mål är att ha en annan blogg där jag kan samla all den information, men när det sker får jag se. 
 
Min resa
När jag var mindre (idag är jag 23), så kände jag mig alltid annorlunda. Faktiskt. När folk diskuterade kring exempel om Gud fanns, visste jag inte riktigt vad jag skulle svara. Jag gillade att vara i kyrkan, det var lugnt och stilla och jag liksom brukade faktiskt be till något högre. Men om det var Gud eller ej, det kan jag inte svara på. Jag älskade faktiskt att ta konfirmationen. Jag var väldigt uppmärksam när de pratade om religion och i skolan tyckte jag även om dessa ämnen. Men var jag religiös? Nej, jag såg det mer som att jag hade en tro, men ja, jag visste inte på vad. 
Min älskade mormor Maj gick bort den 6 februari 2006. Jag var då 16 år gammal och bodde i Halmstad. Jag gick gymnasiet där och jag minns det som att det vore igår. Mina föräldrar körde de där 7 milen för att berätta för mig att vår älskade mormor hade gått bort på morgonen samma dag. Jag följde med dem hem och jag kommer ihåg att jag sa "Mormor är en stjärna nu" och tittade upp mot himlen. Efter det kommer jag inte ihåg så mycket. Ingenting av vad jag gjorde de dagarna innan det blev begravning. Vid begravningen sa jag till mig själv att jag ska inte gråta - just för att jag ville vara stark. Men hur kunde en 16 åring vara stark när ens mormor gått bort. En person som man älskade något enormt, en del av familjen var borta. Nej, det gick inte. Jag grät så fort jag kom in i kyrkan och den var fylld med människor som ville ta farväl av vår älskade mormor.
Efter den dagen var väl inte allt som vanligt. Några månader sedan åkte jag in för gallstensanfall och låg på sjukhuset i tre veckor. Man fick inblick på saker och ting då. Jag som är livrädd för sjukhus, fick gå igenom mycket. Stora händelser som satte stor prägel på mitt liv. 
 
Mitt livs kärlek
Kommer in i mitt liv den 10 september 2007. Efter en månad av dejtande blev det vi! Detta bli vårt startdatum för vår relation och jag sa hela tiden att det var min älskade mormor som fanns vid min sida och som visade honom vägen till mig, för han hade slumpmässigt kommit in på min sida på dåvarande Lunarstorm. Detta är en helt annan historia, förlovade oss 2012 och gifta oss i år den 15 juni. 
Nästkommande år, 2008, träffar jag och sambon ett medium som blir min lärare i både personlig utveckling och inom mediumkunskap. Det var då jag öppnade upp alla dörrar för detta. Jag utvecklades något enormt och 2011 var det året som jag blev diplomerad i denna kurs. Hoppade sedan på att bli deekshagivare 2012, sedan gick jag en nybörjarkurs hos ett annat medium i min hemort och blev den 10 juni 2013 ett certifierat medium. Gick även en kurs inom ängla massage (massage med samarbeta med änglar, healing och eteriska oljor) och blev diplomerad. 
 
Idag
Är jag en stark person (tack vare den personliga utvecklingskursen) Jag bryr mig inte ett skit om vad personer tycker och tänker om mig. Jag går min egna väg och har alltid gjort. Kärleken och glädjen är det som är det vikigaste för mig. Alla händelser som sker med oss har en mening. Jag tror väldigt mycket på attraktionslagen. Min väg har kanske inte varit lång och jag är ung. Men jag älskar detta! 
 

Diplomet i änglamassage och mitt certifikat.
 

Min mediala resa

0 Läs mer >>

Denna bok läser jag just nu, såå bra <3


Vill ha! Tur att man har en sambo som har en jobbarkompis som har en flickvän som har en mops!


Förra veckan var vi hos syrran i tre dagar. Första kvällen metade vi vid deras brygga! Fick ca 12 mörtar!
 

Sen ville Solli åka ring!! Hon ville inte ramla i, hon höll i sig väldigt hårt och klarade det!


Tänk att vakna vid detta varje dag!


På vägen hem, efter en häftig händelse, möter jag detta på himlen - ett hjärta! Visste direkt vem detta var ifrån!


I fredags eftermiddag åkte jag och sambon till sommarstugan - paradiset! 


Gjorde iordning alla tackkorten till de som lyckönskat oss. Detta är bara till dem inom familjen <3


Mumma!


Paradiset!


Kvällskaffet!


På lördagen var vi och shoppade lite på Eko och körde inom Trolle-Ljungby slottet!


Häj!


Tände ett varsitt ljus i kyrkan!


Hängt upp brudbuketten <3


Fick detta fina av "mässgänget"!! <3

Bilder från tidigare

0 Läs mer >>
Vår midsommar 
Blev lite ändrat. Egentligen skulle bara jag och sambon vara nere i vår sommarstuga, men eftersom vi kom hem nygifta en vecka innan valde vi att stanna hemma och fira med mamma och pappa! Så på fredagförmiddag kommer vi ut till mina föräldrar på landet och vi får en väldigt fin bröllopspresent! Systrarna med respektive och mamma och pappa hade fixat ett presentkort på Resia åt oss! Sjukt fint av dem. Verkar som det blir en bröllopsresa i alla fall.. Nu var det ju bara det med att välja också... ;) Dessutom fick vi ett underbart fat av de andra som var med på midsommarfirandet. 
 
Midsommarstång, midsommarmat och lotteri
Efter vi ätit den traditionella midsommarmaten åkte vi till den traditionella hålan för att ta de traditionella lotterna. Vi vann två godisar bara. Pappa kom tvåa i pilkastning, haha. Och sedan körde vi hem igen för att äta jordgubbstårta och grilla korv senare på kvällen. Mycket mysigt! 
 
Båtåkning
Dagen efter blev det tårtbjudning inne hos farbror och hans fru. Då bestämdes det att vi skulle ner till sommarstugan och ta en runda med farbrors båt! Sagt och gjort, en och en halv timme senare var vi nere i hamnen i Blekinge och styrde båten ut på Östersjön. Ångrade väl det så fort vi kom ut... Det blåste ganska rejält, men vi trotsade det. Solen kom fram och efter ca 1,5 timmes båtfärd var vi framme i hamnen igen. Blev sedan middag i sommarstugan med allihop. 
 
 

Boken om vårt bröllop <3


Min make!! <3
 
 

Midsommar 2013