0 Läs mer >>
Nyss gick jag in på Posh24.se
Jag blev ganska chockad när jag såg att Adam Goldstein aka Dj AM har hittats död i sin lägenhet i New York. Adam är nog mest känd för att ha varit tillsammans med kändisar som Nicole Richie och Mandy Moore. Hans dödsorsak är ännu inte klar, men enligt TMZ fanns det droger i lägenheten.
Adam blev 36 år gammal.


Källa: Posh24, bild: Google.se


dj am död

0 Läs mer >>
I fredags kom vi iväg senare än förväntat
Stefan slutade vid två tiden och han kom hem vid halv tre. Då körde han och hans pappa och handlade. Stefan beställde då biljetter till en resa till Göteborg. De kom hem runt halv sex och då körde vi mot Småland och hem till mina föräldrar. Köpte med oss en packe glass - en sådan box med 20 stycken olika såsom Päronsplit, Piggelin, Sandwich, Nogger och 88:an.

När vi kom hem hade mamma maten klar
Ikväll blev det mumsigt med bakadpotatis, revben och massa röror - en med räkor, en med kyckling curry och en med skinka. Sedan tittade vi på två av de nya filmerna av Wallander. Syrran hade hyrt Kuriren och Tjuven. Ingen av dem var lika bra som de första filmerna av Wallander är. Men, men. Vi gick och nanade och jag kunde inte somna....

Igår åkte vi in till stan en runda
Det var Bondens dag och vi hade inget paraply med oss.. Så vi gick in på Maxi för att i förhoppning köpa oss ett billigt och bra paraply. Ja, de små kostade 99-129 kr och det stora 149. Så skulle man ta ett litet och behöva trängas under det? Eller skulle man ta ett stor och bli hela och rena? Ja, det stora. Sen kunde vi gå genom hela Bondens dag utan att bli blöta... Förutom om fötterna ^^.

Jag duschade och sedan körde vi in till Nicco
Handlade några grejer åt mamma och sedan mötte vi Nicco. Gick till restaurangen Peking och fick fram menyerna. Ganska dyrt. Men jag valde till slut en kebabpizza och likaså Stefan. Nicco tog en cappriciosa. Tro nu inte att det bara fanns pizzor där. Det fanns massa annat som biff, kinesiskt och nått mer. Till dricka tog jag och Nicco en varsin cider, X-ider och Smirnoff och Stefan tog hederliga Coca-Cola för han skulle köra. Underbart goda pizzor kan jag säga. Sedan drog vi för att hyra filmer, men hittade inga, så köpte dricka, chips och Ben&Jerry och drog hem till Nicco. Kollade på Fröken Sverige och Som man bäddar.

Runt halv ett drog vi hem
Både jag och Stefan var otroligt trötta och jag trodde att jag hade laddat mitt kamerabatteri till max, men nehej. Så bara en bild på mej blev det denna kväll :/ Somnade direkt när vi kom hem.
Nu idag vaknade vi vid halv tio ungefär. Frukost och sen lite data. Vi vet fortfarande inte hur vi gör imon. Vi hade ju bokat biljetter till Gbg, för att gå på Liseberg, men vi hade ju inte kollat om de hade öppet - och nej det hade dem inte. De hade stängt till torsdag samma vecka.... Så att åka dit var inte sååå roligt... Men så ville Stefan till Stockholm.. Och jag sa bara jag får ett hotell nära centralstationen så är jag nöjd ^^. Men jag vet inte, får se.

så underbar helg

1 Läs mer >>
Sista delen!
Jag hörde mammas röster och sakta, men säkert vaknade jag. Usch vad trött jag var! Mamma satt bredvid mej och jag märkte att jag hade en sådan slang som man alltid ser på teven att folk har. Alltså jag var sååå lullig. Ni anar inte. Jag tyckte att det var sååå coolt att ha en slang i näsan ^^. Jag vaknade, somnade, vaknade, somnade. Jag vaknade vid sex tiden och sov till halv tio. Bakom mej stod en sådan där EKG-mätare. Det tyckte jag också var hur coolt som helst. Ha ha. Frågade mamma "har jag fått ballonger på mitt rum nu?" mamma bara skrattade.

Vi kom upp till rummet
Och nattpasset kom in till mej och sa att de kommer in ungefär var tredje timme för att ge mej nytt smärtstillande. Mamma la sig och jag med. Var hur trött som helst. Mamma sa att jag hade opererats i sex timmar och haft hela 8 stycken gallstenar i mej.... wow.

Nu tror man att man ska få vila någon dag
Men nehej, här ska man upp och röra sej så fort som möjligt. Allt för att inte få blodproppar och sånt. Och jag skulle börja äta. Jag var inte alls på humör för att upp och gå. Det gjorde skitont. På kvällen kom pappa och systrarna. Dagen innan hade jag fått min älsklingsfilm She´s the man med Amanda Bynes. Bara för att jag är duktig, sa hon :) hihi. Sen när pappa och systrarna skulle hem, började jag gråta. Jag ville ju också hem.

Innan jag opererades
Fick jag komma upp en våning, för att ta igen skolan. Jag låg efter en del och de hade en skola på våningen ovan. Ja, ingen riktigt, utan en stödskola på sjukhuset. Jag var med en snäll kvinna som hjälpte mej mycket. Hade kontakt med skolan också. Synd bara att de inte brydde sej mer. Lite fler tråkigheter, men det behöver vi inte gå in på.

Vid helgen fick jag komma hem
Pappa kom och hämtade oss. Vi körde och handlade på City Gross och jag fick sitta fram. Jag kände mej höggravid. De hade ju pumpat in en massa luft i min magen och det var det som gjorde så ont. Och såren då såklart. Sen körde vi hem till min moster för hon fyllde 40. Bara jag från kusinerna som var där. Alla mina tre mostrar och morfar och då min mosters familj. Jag fick massa presenter och jag min moster ett påskägg med godis i.

När jag kom hem kom fler bekanta dit
Nämligen Hallbergs. De hade med sig blommor och presenter. Jag fick ett fint halsband av Nicco och Niklas med noter och en liten ram med Johan Glans i. Hi hi. Sen fikade vi och hade det gött.

Åkte tillbaka på kontroll
Allt var åkej och jag hade då en slang inopererad som jag skulle ha i tre veckor kvar. Då när jag skulle ta ut den, skulle de gå genom munnen. Jag fick lugnande, men jag hostade och hostade och kräktes under hela processen. Sprängde en del kärl i ögonen, men det gick över efter någon vecka.

Nu
Idag är jag frisk och jag har bara fem ärr på magen, de gjorde såkallade titthål. De kommer alltid att påminna mej om den tiden.

gallsten - del 5

0 Läs mer >>
Vad jag var nervös
Återigen fick jag duscha och sätta på mej rena kläder. Jag fick lugnande tabletter, men det hjälpte inte kan jag säga. Ni kanske undrar varför jag var rädd? Ja, det var dessa frågor som jag tänkte i mitt huvud: Hur kommer det vara? Kommer jag att somna verkligen av den där gasen? Tänk om jag inte överlever? Återigen fick jag skjuts ner av en sjuksyster och mamma var med mej. Såklart. Jag grät hela vägen ner, så de där tabletterna hjälpte inte kan jag säga. Det var verkligen läskigt när vi kom ner till kirurgen.

Alla ville vara trevliga och försökte lugna ner mej
Men jag var inte lugn. De hade förberett sig inför operationen och alla hade gröna rockar på sig. Samtidigt tyckte jag det var spännande med att se hur det fungerade. Om det var lika coolt som i filmer och i teveserier. Jag insåg att jag var mitt i ett Grey´s Anatomy avsnitt. Ha ha. Så kan man också se det. Jag rullades in i ett rum innan operationssalen. En sjuksyster satte dit en stickgrej på min hand och jag bara grät ^^. Hon försökte distrahera mej genom att snacka med mej, men det funkade inte alls ^^. Jag ville bara säga till henne att hålla käft ^^.

Så blev jag inrullad
Wooow tänkte jag, samtidigt som kalla kårarna kom fram. Usch. Mamma följde med in och en del sa hej och presenterade sig. Jag var så ivrig och rädd på samma gång. Han berättade hur allt skulle gå till och sedan sa mamma hejdå och att vi skulle ses senare. Att det skulle gå bra. Sedan sprutade in nått i min kanyl och så kom den där gasen över munnen. Sen slocknade jag. Så lätt och så smidigt.


gallsten - del 4

0 Läs mer >>
Nu är vi redan inne i del 3
Klockan sju kom det in en sjuksköterska in och sa till mej att det var dags att ta tabletterna som skulle göra mej en aning lugnare. Innan detta har jag varit väldigt nere, men när jag fick dessa tabletter, var det som att jag var den lyckligaste på jorden. Ha ha. Sjuksystern kom in och jag var ju beredd på att gå ner till röntgen, men nehej. De körde ner mej i sängen. Jag tror detta berodde på tabletterna, man blir ostabil, vilket jag märkte när vi kom ner dit. Inte heller varje dag som man får skjuts tre våningar ner ^^. Men att åka hiss tyckte jag inte så mycket om, men jag behöll mitt lugn.

Väl där nere var jag trött, mycket trött
Mamma var med mej hela tiden och nu i efterhand tycker jag att det var pinsamt att jag skrattade så mycket som jag faktiskt gjorde. Två sjuksystrar fick hjälpa mej upp från sängen och in i rummet. Mamma fick stå utanför. Den ena sjuksystern frågade om jag ville att hon skulle vara kvar inne hos mej och det ville jag. Hela tiden stod hon vid mina fötter och då och då smekte dem och frågade om det gick bra. Är smekte ett bra ord? Hmn... Hon visade i alla fall sin medkänsla... he he. Och jag fick ett par hörlurar med Rix FM i, eftersom det skulle bullra väldigt mycket.

Trots att jag hade de lugnande tabletterna i min mage
Var jag en aning rädd ändå. Min klaustrofobiska sida visade sig och fick en aning panik, men jag lugnade mej snabbt. För såfort jag fick på mej hörlurarna och då när jag rullades in, spelades mitt favoritband sedan jag var liten. The Ark med låten The Worrying Kind. kunde jag koppla av.

I ungefär två timmar låg jag där
Och när jag kom ut hade de lugnande tabletterna runnit ur min kropp. Vi kom upp på rummet och jag fick frukost. Givetvis mamma också. Sen gick jag ut till filmskåpet. Där fanns säkert ett hundratal filmer och jag frossade. Tog med mej fem stycken till rummet och hade en filmfrossa. Mamma satt på soffan i rummet och tittade i sina tidningar. På eftermiddagen kom min syster Linda som då gick på gymnasiet i Växjö. Och en doktor kom eller en ST eller AT-läkare som sa att de hittat en del stenar i gallgångarna och att de kanske skulle ta upp dem genom min mun.... öh. Hur låter det? De skulle gå ner genom min hals och ta upp alla stenarna... Jag grät en aning, men det var inte säkert. De hade heller inte tagit ett beslut om ifall jag skulle opereras eller ej.

På söndagen
Då fick jag och mamma komma hem på permission. Det var sannerligen härligt! Men tyckte inte om att jag skulle ha de stickgrejerna kvar i armvecket och på handen. Alltså, de där de tar prover och sprutar i medicin och då jag får ha en sådan påse hängandes ovanför huvudet som sprutar i någon lösning. När jag kom hem tog jag bara det lugnt. Tittade på teve och så. Kunde inte få i mej nått. Läkarna hade sagt att om jag fick frossa och feber, så var jag tvungen att åka tillbaka med en gång, eftersom då det blev värre. Under de dagarna då jag vatt på sjukhuset hade alla varje gång de kommit in frågat om jag haft ont, de skulle man tydligen ha, men eftersom jag fått magkatarrspiller från den gången i Halmstad, hade jag inte alls ont.

Antingen på måndagen eller på söndagen fick jag komma tillbaka
Nu hade jag i alla fall med mej mer kläder och lite mer roliga saker. Hade med mej en del filmer hemifrån. På kvällen dagen innan sa de att jag skulle opereras på tisdagen eller ondagen (jag kommer inte ihåg vilken dag det var, men vi kan ju utgå att det var på tisdagen) och jag fick vara fastande. Där satt mamma och åt god mat, medan jag inte fick nått. Kul. Och jag hade äntligen fått tillbaka en del av min aptit.

Men på tisdagsmorgonen var det inte alls kul
En sjuksyster kom in och sa att jag var tuvngen att duscha. Sen gav hon mej trosor (stooora kan jag säga) och ett nattlinne av nått slag. Jag gick in och duschade och jag tyckte det var grymt jobbigt. Sedan kom det läkare och sa att det inte blev någon operation, men att det kommer bli nästa dag. Usch. Jag grät en skvätt. Var så himla nervös. Jag har opererats tidigare, men då var jag nyfödd och inte 17 år.
gallsten - del 3

1 Läs mer >>
På fredagsmorgonen hörde jag att det ringde
Klockan var ått och mamma och pappa hade åkt till jobbet. Det var bara jag och min syster hemma. Det var doktorn. Snacka om att jag blev rädd. Han vill genast tala med mej och när jag tog luren sa han att vi var tvungna att komma in, snabbt. Jag började ju gråta och doktorn sa att det är bråttom och att jag måste läggas in. Vi sa hejdå och jag grät. Linda ringde mamma och mamma ville tala med mej. Sen ringde jag min kompis Matilda och sa som det var. Mamma kom hem och jag hade packat ihop lite kläder. Ingen av oss visste när eller hur eller vad som hände.

Mamma, Linda och jag tror att Sofie var med också
Vi fick träffa samma doktor och jag hade sagt till mamma att han hade skrämt upp mej. Han sa att mina levervärden var usla och att vi var tvungna att handla snabbt. Jag fick ligga på en säng och han kände på min mage. Lite ont hade jag när han tryckte. Sedan blev vi vidare skickade till en annan avdelning och sen tillbaka till vårdcentralen och sen tillbaka till medicin och sen upp till barnavdelningen där de sagt att vi skulle till. Men de visste ju absolut ingenting. Men det var kul att jag fick träffa Karin, min dientist som jag började gå hos i nian och fram till första året på gymnasiet. Hon var ett stort stöd.

Nu blev vi iväg skickade till sjukhuset i Växjö
Mamma ringde till pappa och sa vad som hänt. Vi hade ju inte alls mycket kläder med oss, så pappa skulle få köra upp med mer ifall. Jag var tyst hela vägen som jag och mamma körde mot Växjö. Alltid när vi var på väg till Växjö (jag går på kontroll en gång om året för min sköldkörtel) så sitter jag tyst. Både jag och mamma vet att jag är rädd och ibland brukar hon skoja om det.

Vi kom upp till barnavdelningen
Men då hade de gått på lunch i en timme, men jag fick sådan emla eller embla-plåster, eftersom de skulle ta ny provtagning på mej. Den fick jag ha på mej i en timme och medan alla hade lunch, gick vi ner till cafeterian, eftersom vi inte fått någon mat i oss. Fortfarande hade jag ingen aptit. Sen efter en timme gick vi tillbaka till barnavdelningen då de tog lite prover på mej och sedan fick jag träffa en doktor. Kommer ni ihåg hur Noel såg ut i Felicity? Ja, såg min läkare ut. Snygg va? :P

Och nu satt vi verkligen i rätt ljus
Både mamma och läkaren kunde se det så väl att jag var gul. Och mamma märkte så tydligt att jag fick ett förtroende för läkaren. Han var så lugn och berättade allt om hur det låg till och så. Den andra doktorn var rena monstret ^^. Denna läkaren sa att de skulle se om det fanns en sådan röntgen som man åker igenom i ledig redan samma dag, men om inte, skulle vi få ett rum och ligga över. Samtidigt som jag ville hem och bara vara frisk, ville jag sova över och se hur det var. Ja, jag var nyfiken av mej.

Och det fanns ingen röntgen ledig
Så vi fick sova kvar. Vi fick ett eget rum längre ner på korridoren och vi fick beställa mat. Mamma fick gröt (kul på en fredag) och jag kommer inte ihåg vad jag fick. Jag åt inte alls mycket. Var trött nästintill hela kvällen. På kvällen kom sköterskorna in och presenterade sig. Jag är inte alls van av att ligga på sjukhus, så att bli uppassad så mycket som jag blev var roligt :) De byttes sedan av framåt natten och de informerade om ifall jag ville gå ner och se på röntgen. Det bille jag.

Tankarna for genom mitt huvud
Hur kommer jag att få plats i den? Kommer jag att komma ut oskadd? Tänk om de hittar andra äckliga grejer i mej! Ja, ni förstår nog. Jag var livrädd för den röntgen. Usch. De ville redan ikväll att jag skulle prova och ja, jag visste att jag var tvungen att åka in i den dagen efter, så jag provade. Och jag som har klaustrofobi! Usch! Den första natten sov jag inte alls bra :/Ungefär såhär såg röntgen ut.

gallsten - del 2

0 Läs mer >>
Ja, detta ämnet har jag inte skrivit om
Men tänkte nu att jag skulle skriva om den tiden då jag blev inlagd på sjukhuset i Växjö för att jag hade fått gallsten. Olyckligtvis var detta i samma veva som min mormor dött. Mormor dog den 6 februari 2007 och i mars samma år började jag må dåligt. Det var som magkatarr fast snäppet värre. Detta var då jag var inneboende hos en familj i centrala Halmstad. Och tur nog var denna hyresvärden sjuksköterska. Han sa direkt att det var magkatarr och jag trodde på honom, men för säkerhetsskull ringde jag till sjukvårdsupplysningen för att höra med dem om vad jag skulle göra. Och jag visste svaret, de vill att jag skulle komma till sjukhuset redan samma kväll, för säkerhetsskull.

Jag frågade om min rumskamrat Karin kunde följa med och det gjorde hon
Det gjorde mej en aning lugnare, men jag var en aning rädd i alla fall. Jag har ju alltid haft en rädsla för sjukhus. Fick sitta och vänta en stund innan jag kom in till en läkare. Ja, som vanligt tar de bara ett blodprov och gör inte mycket mer. Nu i efterhand då jag vet hur allt hade gått, så skulle jag gärna vilja stämma Halmstads sjukhus. För det kunde gått riktigt illa, men kommer till det senare. Ja, blodprovet visade inget, så jag fick lite tabletter för de sa också att det var magkatarr. Sedan åkte vi hem.

Jag tog dessa tabletter och allt blev bättre
Men detta betydde inte att jag mådde bra fullt ut. Efter tre veckor var det ett lov och jag åkte hem till mamma och pappa. Jag hade snabbt märkt att jag hade lite gult i mina ögon. Och jag sa ingenting till mamma, för jag tänkte att det går väl bort. Ibland trodde jag att det var gulsot, men eftersom jag inte varit i nått annat land, kunde jag utesluta det. Men allt eftersom blev jag också gul på hela kroppen. Inte så att jag blev som en kyckling, men liksom att man såg att jag var gul. Och jag hade ingen matlust. Jag gick ner 9 kg tror jag, eftersom jag inte var sugen på att äta. Det var hemskt, men jag gick ner i vikt ^^.

Till slut såg mamma att jag var gul
Jag hade försökt att få mamma att förstå att jag var gul, men hon såg det inte riktigt. Så när jag stod i rätt ljus, kunde hon se att jag var gul. Jag ringde min "faster" (farbrors fru) och undrade om hon kunde komma in till mej och titta, eftersom hon är en läkare. Och hon såg med att jag var gul. Och jag hade heller inte berättat för min mamma att mitt kiss var mörkt, mörkt och att min avföring var väldigt, väldigt ljus. Detta berättade jag senare till min faster och hon bad oss åka in. Jag kommer inte ihåg hur jag kom in till vårdcentralen, för jag har fortfarande en aning minnesluckor från operationen.

Väl inne på vårdcentralen
Får jag träffa en mörkhyad doktor som inte pratade så vidare bra engelska. Jag var nästan rädd för honom. Han kände på magen och han ville ta en massa prover. Hela fyra rör med blod blev det och ni kan tro att jag mådde lite dåligt efteråt - svimfärdig. Sen sa den doktorn att om det är nått, så ringer vi imorgon. Den kvällen var man lite på helspänd.
Detta är en bild från den tiden. Här har jag gult i ögonen, men det syns knappt.

gallsten - del 1

0 Läs mer >>
Stefan kom hem vid halv fyra tiden
Jag åt korv med bröd, Stefan duschade och sedan drog vi till en busshållplats nära lägenheten. Och ja, då när man väljer att sätta in en liten buss med ca femton platser, så ska givetvis massa folk med. Vi var nästan proppfullt. Och det är ju då man önskar att de sätter in de vanliga bussarna. Men i alla fall. Vi hoppade av vid Motorhalland, för Stefan ville såklart se på sina favoritbilar Volkswagen och Audi. Sedan drog vi in till stan, hämtade biljetterna och gick mot Hemköp. Då där i skyltfönstret sitter en sådan söt hund - den hund som är min drömhund och som jag så gärna vill ha! En MOPS! Den satt där precis som att den var en del av hela skyltfönstrets reklam. Så jävla söt! Jag kunde knappt lämna fönstret för den var så underbart söt och den tillhörde ju mej. Varför ska dessa hundar kosta över 10.000 kr?

Gick in på Hemköp
Inhandlade lite dricka och drog oss sedan mot biografen Röda Kvarn. Handlade en stor popcorn och såklart skulle även Stefan ha sina baconsnacks för 29 kr. Rena rånet, men det är gott ^^. Gick upp till våning två till salong två och väntade. Vi var först på plats. Då kom Stefan på att han skulle kissa och eftersom de inte hade öppnat till salongen, så sprang han ner. Han kom upp igen och vi var fortfarande ensam. Då kom han på att vi glömde köpa den underbara kryddan till popcornen. Caramelsmak. MUMS! Så han fick springa ner en gång till. Hi hi. Och gratis är gott, eftersom jag fått två biljetter gratis som jag sagt innan idag.

Sedan öppnade dem portarna
Vi gick in och satte oss på vår plats. Sköna stolar. Tycker om att man har gjort stolarna som trappor. På så sätt ser ju alla :) Reklamen började och popcornen gick åt. Att biopopcorn kan vara så underbart godare ens dem man gör själv? Men nu har ju vi köpt kryddan, så nu kan vi också ha egna goda mumsiga caramelpopcorn. Reklamen om Flickan som lekte med elden kom upp. Ni vet uppföljaren till Stieg Larsson. Den är inplanerad att se kan jag säga och efter trailern längtar man! Noomi Rapace är skitsnygg :)

Hur var filmen?
Ja, spänning var det och en del humor. Stefan skrattade varje gång Gunvald Larsson öppnade munnen. Och visst han var rolig, men filmen var inte alls lika bra som de brukar vara. Sen förstår jag inte riktigt varför just denna filmen kom på bio. Som med den nya Wallander-filmen, den var ju inte heller lika bra. Men det är väl just för att det är en ny film av dessa filmerna. Gunvald har skägg i denna filmen, så gubbfasonerna har tagit fart. Sen när ville han ha skägg?

Efter filmen gick vi hem
Det var mysigt, för jag och Stefan fick prata med varandra och vi fick vara ensamma. Det var så skönt. Inga andra, bara vi. Vi var ju ensamma på bio med, men ja. Vi ska hem till mej i helgen istället och åker förhoppningsvis till Göteborg på Måndag, kanske sover över en natt på ett vandrarhem. Vi får se. Men allt är bra nu ♥ När vi kom hem gav Nilla oss fem trisslotter var. Eller Tacklotten som den hette. Detta fick vi just för att vi hade hjälpt henne med kolonilotten. Sammanlagt vann vi 70 kr, najs.

Imorgon kommer jag att skriva ett stor inlägg
Detta inlägg kommer att handla om min tid på sjukhuset då jag låg inne för gallsten. Vi får allt se hur ni läsare tycker om det. Vore kul att alla ni som läser, att ni skriver en kommentar. Har ju läsare, men verkar som att inga vågar eller vill kommentera mina inlägg ^^.
Ska nu snart se True Blood. Får se om det är nått att ha :)

hemma igen

0 Läs mer >>
Skickade ett mess till Stefan
Frågade då om vi skulle på bio som vi bestämt som imon, men så fick jag tillbaka "vi ska gå idag istället". Naw. Så underbart. Att hitta på nått utanför dessa fyra väggarna och komma ut lite. Så 17:00 ska vi hämta ut biljetterna och jag har ju gratisbiljetter som jag fått från Amelia. Och igår fick jag ett mess från min syster, att jag fått ännu ett nummer av just Amelia. Men jag skulle bara ha fyra nummer av dem, för jag fick filmen Walk the line och två biobiljetter. Men Stefan sa att det kanske kommer ett inbetalningskort senare? Men kan de göra så? Istället brukar de ju skicka "Är du intresserad av att förnya din prenumeration?" Men det har dem inte gjort. Ahja, får väl se hur detta slutar. Kommer i alla fall ha en fin kväll med älsklingen :)

Vad tycker ni om min nya fina bakgrundsbild här?
Själv så älskar jag den. Den är så vacker och den är mej. Rosa och blommor. Ha ha. Nej, men jag tycker om den faktiskt. Har en hel del andra som jag hittade, men denna tyckte jag mest om. Vill ändra min header med, men vetifan. Det blir inget snyggt, ha ha. Eller så passar inte bilderna ihop. Som på den headern jag har, då är det ju i en studio och jag har samma kläder på mej. Vill att det ska vara lite sammanhållning ^^.

Mitt liv suger just nu
Jag har inget jobb. Jag har inget körkort. Jag saknar skolan en aning. Men trots detta har jag en pojkvän som finns vid min sida. Dock känns det inte som det ibland, men då kan man tänka "han har inte lämnat mej ännu" och det har han ju faktiskt inte. Om han inte velat vara vid min sida dag ut och dag in, så skulle han ju inte varit kvar hos mej?


bio ikväll

0 Läs mer >>
Igår ville jag verkligen inte hem
Jag tror detta mycket berodde på att jag helt enkelt inte ha kul när jag är hos Stefans pappa. Och igår åkte en av kattungarna hem, det var Doris (eller Svea som nya matten döpt henne till) Nu bor hon i Strömsnäsbruk tillsammans med den söta hunden Tilda och hästen Tattii. Hon hade sovit hela vägen hem :) Känns bättre när man vet att de får ett nytt hem. Jag skulle behållt allihop om jag kunnat, men det är raka motsatsen. Vi har redan fyra hundar och nu fyra katter. Till våren hoppas jag att pappa tar valpar på Disa. Det har han i alla fall sagt.

Blev så sugen på pizza igår
Så när vi körde hem, körde vi inom Knäred, där vi handlade oss en varsin pizza. Men erkänn att nötkebab är sååå mycket godare än gyroskebab. Tycker i alla fall jag :) Skrev ut ansökningen till Alingsås. Hoppas vi får de, för det verkar underbart. Don´t tell you moore ;) Men jobb det handlar det om, som vanligt.

Åkte in med Stefan till Halmstad
Klockan var sju och jag la mej på Nillas soffa. Somnade och vaknade vid elva tiden då Nilla hade gått upp. Aidensfield började och det ville jag inte missa. Sen lagade hon mat till oss, potatis och vegetarisk biff. Nej, jag är inte vegetarian, men den vegetariska maten är mycket god. Som de där quorn bitarna, de smakar ungefär som kyckling. Mums.

Till helgen blir det mycket roligt!
Eller förhoppningsvis. Stefan har planer på bio - nya Beck-filmen och sen till helgen ska vi till Liseberg :) Vi får hoppas på det bästa :)


tillbaka i halland

0 Läs mer >>
Ännu en vecka har gått
Denna veckan har varit mer händelserik än förra :) Jag var i stort sett ensam hela dagarna fram till onsdag. Stefans pappa hade varit hos doktorn för ögat, så hans brorsa skulle skjutsa hem sin bror. Bröder hjälper varandra :P Jo och då när Stefans farbror kom fick jag åka med han in till stan. Nilla och jag lyssnade på musik och hade det fint :) Runt fem, sex tiden kom Stefan och han och Nilla åkte och handlade brädor först, sedan kom han och hämtade mej. Sedan körde vi till trädgården och ställde upp det sista av staketet. Åt sallad och hade det mysigt. Fick två kökshanddukar av Nilla som tack för hjälpen. Stefan fick en pikétröja :) Åkte hem vid åtta tiden, då Stefan målade grinden vit och kom inte och nanade förrän vid klockan tolv.

På torsdagen åkte jag in med Stefan
Nilla låg och sov när jag kom. Jag kollade på teve och somnade vid nio tiden och sov till halv elva. Då åkte vi till Flygstaden och handlade lite. Stefan hörde av sig och sa att han var på väg hem från jobbet och när han kom åt vi hamburgare med bröd och sedan drog vi till trädgården. Idag blev staketet helt klart. Fint blev det :) Sedan körde vi hem och la oss.

Stefan var idag ledig
Skönt. Fick man en heldag tillsammans med honom. Han och Lars körde och handlade vid halv nio tiden och jag sov till nio ungefär. Packade och sedan kom de hem. Då körde vi mot mamma och pappa. Snodde en sådant vasstrå i vägkanten. Har alltid velat ha det :P Nu ikväll har vi ätit gott och jag har skickat bilder till en som vill ha lilla Izzie. Ja, vi får väl se.
Idag var Ida i Entré.

helg :)

0 Läs mer >>
Idag kommer jag att få åka in till stan
Nu kanske ni undrar varför jag inte fått åka in tidigare och det svaret är enkelt. Stefan jobbar i Mellbystrand denna vecka, så jag kommer vare sig från stan eller in till stan. Det var egentligen sagt att jag skulle vara hos Nilla då Stefan jobbade, men i och med att han jobbar i Mellbystrand beslöt jag mej för att vara hemma hos Stefans pappa. Samtidigt som det har varit långtråkigt, har det varit rätt skönt. Men jag hade inte gjort så mycket. Bara sovit till elva, tolv, ätit frukost, suttit vid datorn, kollat teve/film och sen läst en massa. Har snart läst ut Twilight: När jag hör din röst. Och detta på två veckor.

Så det kommer bli skönt med miljöombyte
Egentligen vill jag inte in till stan heller, eftersom det börjat spöka igen i lägenheten. Vi ska ta dit hjälp faktiskt. Ännu en gång. Och jag kommer nog mest bara ligga framför teven. Hoppas min bok har kommit av Lauren Conrad. Den är i och för sig på engelska, men det är strunt samma. Tror inte att de kommer att lägga tid på att översätta den. Men man vet aldrig. Efter att Stefan jobbat, ska vi åka till Nillas koloniträdgård och göra det sista med staketet. Sen hoppas jag att få ha min älskling ifred. Vi har haft det lite jobbigt på sistone.

Igår när Stefan körde hem från Halmstad
Såg han ett gammalt bekant ansikte. Innan har jag tänkt mycket på henne och hur kul vi egentligen hade tillsammans, samtidigt som denna kvinna drev mej till vansinne. Ibland trodde jag och Stefan att hon verkligen försökte sabba vårt förhållande. Elakt sagt, men det gjorde hon. Hon gjorde allt för att förstöra och när hon flyttade, var det en befrielse för mej och Stefan. Allt blev bättre. Men nu när Stefan såg henne blev jag bara paff. Det var som om att mitt hjärta stannade.

Jag bad han köpa med sig hem glass
Eftersom jag innan hade jag sådana strutar. När han ringde sa han "Tror du det går bra med Ben&Jerry Half Baked?" Naw! Han hade köpt Ben&Jerry - min favoritglass. Det gick hur bra som helst! Och jag kunde inte sluta ät från burken när han kom hem. Vi åt upp alltihop. Mums.


äntligen