dj am död

Nyss gick jag in på Posh24.se
Jag blev ganska chockad när jag såg att Adam Goldstein aka Dj AM har hittats död i sin lägenhet i New York. Adam är nog mest känd för att ha varit tillsammans med kändisar som Nicole Richie och Mandy Moore. Hans dödsorsak är ännu inte klar, men enligt TMZ fanns det droger i lägenheten.
Adam blev 36 år gammal.


Källa: Posh24, bild: Google.se


så underbar helg

I fredags kom vi iväg senare än förväntat
Stefan slutade vid två tiden och han kom hem vid halv tre. Då körde han och hans pappa och handlade. Stefan beställde då biljetter till en resa till Göteborg. De kom hem runt halv sex och då körde vi mot Småland och hem till mina föräldrar. Köpte med oss en packe glass - en sådan box med 20 stycken olika såsom Päronsplit, Piggelin, Sandwich, Nogger och 88:an.

När vi kom hem hade mamma maten klar
Ikväll blev det mumsigt med bakadpotatis, revben och massa röror - en med räkor, en med kyckling curry och en med skinka. Sedan tittade vi på två av de nya filmerna av Wallander. Syrran hade hyrt Kuriren och Tjuven. Ingen av dem var lika bra som de första filmerna av Wallander är. Men, men. Vi gick och nanade och jag kunde inte somna....

Igår åkte vi in till stan en runda
Det var Bondens dag och vi hade inget paraply med oss.. Så vi gick in på Maxi för att i förhoppning köpa oss ett billigt och bra paraply. Ja, de små kostade 99-129 kr och det stora 149. Så skulle man ta ett litet och behöva trängas under det? Eller skulle man ta ett stor och bli hela och rena? Ja, det stora. Sen kunde vi gå genom hela Bondens dag utan att bli blöta... Förutom om fötterna ^^.

Jag duschade och sedan körde vi in till Nicco
Handlade några grejer åt mamma och sedan mötte vi Nicco. Gick till restaurangen Peking och fick fram menyerna. Ganska dyrt. Men jag valde till slut en kebabpizza och likaså Stefan. Nicco tog en cappriciosa. Tro nu inte att det bara fanns pizzor där. Det fanns massa annat som biff, kinesiskt och nått mer. Till dricka tog jag och Nicco en varsin cider, X-ider och Smirnoff och Stefan tog hederliga Coca-Cola för han skulle köra. Underbart goda pizzor kan jag säga. Sedan drog vi för att hyra filmer, men hittade inga, så köpte dricka, chips och Ben&Jerry och drog hem till Nicco. Kollade på Fröken Sverige och Som man bäddar.

Runt halv ett drog vi hem
Både jag och Stefan var otroligt trötta och jag trodde att jag hade laddat mitt kamerabatteri till max, men nehej. Så bara en bild på mej blev det denna kväll :/ Somnade direkt när vi kom hem.
Nu idag vaknade vi vid halv tio ungefär. Frukost och sen lite data. Vi vet fortfarande inte hur vi gör imon. Vi hade ju bokat biljetter till Gbg, för att gå på Liseberg, men vi hade ju inte kollat om de hade öppet - och nej det hade dem inte. De hade stängt till torsdag samma vecka.... Så att åka dit var inte sååå roligt... Men så ville Stefan till Stockholm.. Och jag sa bara jag får ett hotell nära centralstationen så är jag nöjd ^^. Men jag vet inte, får se.

gallsten - del 5

Sista delen!
Jag hörde mammas röster och sakta, men säkert vaknade jag. Usch vad trött jag var! Mamma satt bredvid mej och jag märkte att jag hade en sådan slang som man alltid ser på teven att folk har. Alltså jag var sååå lullig. Ni anar inte. Jag tyckte att det var sååå coolt att ha en slang i näsan ^^. Jag vaknade, somnade, vaknade, somnade. Jag vaknade vid sex tiden och sov till halv tio. Bakom mej stod en sådan där EKG-mätare. Det tyckte jag också var hur coolt som helst. Ha ha. Frågade mamma "har jag fått ballonger på mitt rum nu?" mamma bara skrattade.

Vi kom upp till rummet
Och nattpasset kom in till mej och sa att de kommer in ungefär var tredje timme för att ge mej nytt smärtstillande. Mamma la sig och jag med. Var hur trött som helst. Mamma sa att jag hade opererats i sex timmar och haft hela 8 stycken gallstenar i mej.... wow.

Nu tror man att man ska få vila någon dag
Men nehej, här ska man upp och röra sej så fort som möjligt. Allt för att inte få blodproppar och sånt. Och jag skulle börja äta. Jag var inte alls på humör för att upp och gå. Det gjorde skitont. På kvällen kom pappa och systrarna. Dagen innan hade jag fått min älsklingsfilm She´s the man med Amanda Bynes. Bara för att jag är duktig, sa hon :) hihi. Sen när pappa och systrarna skulle hem, började jag gråta. Jag ville ju också hem.

Innan jag opererades
Fick jag komma upp en våning, för att ta igen skolan. Jag låg efter en del och de hade en skola på våningen ovan. Ja, ingen riktigt, utan en stödskola på sjukhuset. Jag var med en snäll kvinna som hjälpte mej mycket. Hade kontakt med skolan också. Synd bara att de inte brydde sej mer. Lite fler tråkigheter, men det behöver vi inte gå in på.

Vid helgen fick jag komma hem
Pappa kom och hämtade oss. Vi körde och handlade på City Gross och jag fick sitta fram. Jag kände mej höggravid. De hade ju pumpat in en massa luft i min magen och det var det som gjorde så ont. Och såren då såklart. Sen körde vi hem till min moster för hon fyllde 40. Bara jag från kusinerna som var där. Alla mina tre mostrar och morfar och då min mosters familj. Jag fick massa presenter och jag min moster ett påskägg med godis i.

När jag kom hem kom fler bekanta dit
Nämligen Hallbergs. De hade med sig blommor och presenter. Jag fick ett fint halsband av Nicco och Niklas med noter och en liten ram med Johan Glans i. Hi hi. Sen fikade vi och hade det gött.

Åkte tillbaka på kontroll
Allt var åkej och jag hade då en slang inopererad som jag skulle ha i tre veckor kvar. Då när jag skulle ta ut den, skulle de gå genom munnen. Jag fick lugnande, men jag hostade och hostade och kräktes under hela processen. Sprängde en del kärl i ögonen, men det gick över efter någon vecka.

Nu
Idag är jag frisk och jag har bara fem ärr på magen, de gjorde såkallade titthål. De kommer alltid att påminna mej om den tiden.