Så var det tisdag

Citruspanna
Ja, igår hade vi citruspanna till middag. Det är en köttfärs med vitlök och citronsaft som man gör till en stor biff i stekpannan. Först steker man den på båda sidorna och innan man sätter in den i ugnen på 200 grader i ca 15 min, lägger man på riven ost. Vi brukar alltid ha fluffigt potatismos till, supergott! Enkelt också!

Idag
Blir det en lugn dag. Ska svara på alla era kommentarer innan jag ska gå en promenad på 3 km. Ska möta sambon samtidigt som jag gör detta :) Härligt! Sen blir det middag, tror det blir köttfärssås och spaghetti idag. Ska förmodligen städa också :)

Hur ser er dag ut?

Sammanfattning av helgen

Lördags
Körde till svärmor runt nio tiden och sedan vidare mot Helsingborg. Vi gav ju svärmor ett presentkort på Ikea, så det blev dagens syssla - shopping! Vi åt även middag på Ikea, riktigt gott. Även vi hittade en hel del grejer till vår lägenhet, mest köksgrejer, men även en fin tavla och en strykbräda.

Söndag
Då fixade vi en ny mobil åt svärmor och sen körde vi och köpte hö åt våra marsvin och innan vi körde hem handlade vi. När vi väl var hemma blev det en lugn kväll, städade lite och sen kollade vi på Så ska det låta och Äkta människor.


Gillade verkligen tapas tallriken!
Fikade igår på Maxis fik, tog denna goda macka med mozzarella, ruccola, pesto och lufttorkad skinka!


Middagen hos svärmor innan vi åkte, harit covert, potatisgratäng och en vegetarisk schnitzel! Mums!


Tusse!


Nya tavlan :D