Då blev jag rädd

Ja, en del av er vet vad som hände innan idag
Jag råkade radera bloggen. Ha ha. Skulle skapa en fanblogg för Ashlee Simpson och Lauren Conrad, då jag inte var nöjd med namnet. Tog då bort bloggen, men det visade sej vara min egna blogg som jag tog bort. Hörde snabbt av mej till Blogg.se som är superschyssta! De fixade detta på kanske flera timmar - men värt det!

Så nu är jag tillbaka
Och alla inläggen är kvar - yäääy! Dock är de kommentarer som jag fick under då jag hade den 'nya' bloggen som jag skapade direkt efter i samma namn, finns inte kvar. Lite synd. Så ni som undrar varför jag inte svarar, så vet ni nu svaret :)

Hämtade posten
Och fick en hel del själv :) Varför ska det var så kul att få post? Ha ha. Jag fick ett efterlängtat brev från min vän Therese, en skiva som min gamla mentor från gymnasiet spelat in ny nyligen, ett brev från min bank och ett brev från att jag har ett paket att hämta på posten... Undrar just vad JAG har beställt. Jag har ju The Hills boxen, men då borde ju säljaren kontaktat mej?


Skivan som min gamla mentor spelat in :)
Till deras MySpace

Tack för alla fina kommentarer!

Ni anar inte hur glad jag blir
Har fått så fina kommentarer under dagen. Antingen tycker ni min design är fin eller så tycker ni att jag är vacker. Det var den finaste kommentaren jag fått idag. En tjej sa att jag var vacker :O Då blir jag lite rörd i ögat! Ni anar inte hur mycket detta värmer! Och jag bloggar som sjuttsingen nu tkr jag. Flera inlägg om dagen - men det är ni som gör så att det väller in inlägga :) Superkul med respons!

Hur gamla är ni mina läsare?
Vad tkr ni om min blogg?
T a c k s a m  f ö r  s v a r!

Nu är den min!

Som jag gått och väntat
Nu när man är arbetslös och alldeles för snål för allt, gick jag in på Tradera som jag brukar göra och kom undan med ett bra pris för min dvd box för The Hills säsong 3. Vann auktionen precis på 116 kr :) Yääy! Nu ska jag ta en promenad i det fina vädret!