0 Läs mer >>
Haft en fin helg i Halmstad
I fredags vart det bara fredagsmys och igår hade jag en sittning och sedan vart det lite shopping. Köpte en underbart fin tavla, skor, armband, halsband, kontorsgrejer och en blomma. Riktigt nöjd. Sedan idag var jag i stan igen, fast då på Espresso House för att äta lite gott och prata med finaste Sophie. Ska ses snart igen som tur är! En underbart fin tjej! Haft en underbar helg!
 


 
 

Halmstad

3 Läs mer >>
Idag
Var jag på lunch med Carro som också är med på mässan som vi ska ha i mars. Spännande! Sedan gick jag och handlade och gick hem och arbetade lite :) Nu kom sambon hem så vi ska äta lite god kvällsmat och sedan bara mysa - livskvalite :D
 
Igår
Så fick syrran ett paket, från oss. Hade köpt en sådan lång orm på Ikea som jag postade upp till Casper och han älskade den! Så glad man blir då! och idag när vi skypade fick jag massa pussar. Goa unge!
 
 
 
I måndags hade sambon köpt detta goda hem som vi mös med framför Guldbaggegalan <3
 
 

23 januari 2013

1 Läs mer >>
Vart middag hos mamma och pappa idag
Blev en kycklinggryta med dragon! Mums! Efter det gick vi in till farbror och 'faster' där jag healade farbror och sedan bestämdes det att vi ska åka tillsammans på Jesus Christ Superstar med min favorit Ola Salo! Jisses vad glad jag blev!! Velat göra de så länge! 
 
 
 
 
 

Söndagsmiddag

0 Läs mer >>
Igår
Åkte vi till Helsingborg, vatt shopping på Ikea, Grizzly och ett besök på 6e sinnet först. Fika på Pistachia med Nicco och sedan åkte vi till Familia på Hyllinge för att shoppa ännu mer. Åt sedan middag tillsammans och sen kaffe hemma hos Nicco. Vart hemma vid tio tiden igår kväll. Riktigt mysig dag!
 

Helsingborgs tripp

0 Läs mer >>
God förmiddag!
I veckan har jag haft en hel del för mig. Tre sittningar och lite readings. Sen så idag ska jag till AF för att prata lite allmänt. Och sedan ska jag med sambon till sjukhuset. Blir lite mer jobb efter det. Hade en jättemysig dag igår. Sambon och jag åt lunch och fikade tillsammans. Sedan handlade vi och på kvällen åt vi en god middag. 
 
Jag och min underbara systerson <3

17 januari 2012

3 Läs mer >>
Bättre sent än aldrig, eller hur?
Vår jul var underbar! Har alltid firat med hela släkten, men iår blev det lite annorlunda. Så dagen innan julafton drog vi ner till Blekinge för att fira med nästan hela släkten. Vi åt gott och så hade vi de traditionella julklappsbytet. Så underbart med att syrran var nere med sin lilla familj. Systersonen fick mest julklappar av alla ;) Och dem största också! Just på julafton hade vi julfrukost med pappas släkt. En liten skara, men så underbar sådan! Vi åt och sedan blev det lite bastubad. Senare kom svärmor och vi åt julmiddag. Sedan kom tomten. 
 
Nyår
Då drog vi ner till Helsingborg för att fira med Nicco. Dock gick allt snett på nyårsafton. På dagen var vi på Pistachia för att fika lite. Så gott! Men då kunde jag inte betala... För Handelsbanken hade problem. Och vi kunde heller inte ta ut pengar och vi skulle ju hämta trerätters inom en timme. Ja jisses. Sen höll vi på att bli lappade på bilen. Men i slutändan blev allt bra! Hade en trevlig kväll med att bara umgås. Vid tolvslaget var det rejält med fyrverkerier, men å andra sidan var det nyår redan dagen innan som vi kom dit, då folk redan smällde på. Stannade till nyårsdagen och stannade sedan hos svärmor i 5 dagar. 
 

Nere i Blekinge :) 


Massor av mat! 


Jag och tvillingsyrran <3

T
Dags för julklappsbyte.


Julgodis!


Såhär såg jag ut ;)
 

Julaftonsmorgon


Storasyster <3


Tvillingsyrran och systerson <3 


Frukost!


Casper var minst sagt lite rädd för tomten. Gick inte alltför nära ;) 


Mamma fick den fina brickan på döttrarna och systerson :)


Denna fick systerson av mig och sambon!


Från mormor och morfar :)

Vår jul & nyår

1 Läs mer >>

Du å ja för alltid <3

0 Läs mer >>

Vi firade i Helsingborg hos Nicco :) jättegod mat och trevligt hade vi!
Hoppas ni får ett underbart 2013!

Gott nytt år!