Halmstad

Haft en fin helg i Halmstad
I fredags vart det bara fredagsmys och igår hade jag en sittning och sedan vart det lite shopping. Köpte en underbart fin tavla, skor, armband, halsband, kontorsgrejer och en blomma. Riktigt nöjd. Sedan idag var jag i stan igen, fast då på Espresso House för att äta lite gott och prata med finaste Sophie. Ska ses snart igen som tur är! En underbart fin tjej! Haft en underbar helg!
 


 
 

23 januari 2013

Idag
Var jag på lunch med Carro som också är med på mässan som vi ska ha i mars. Spännande! Sedan gick jag och handlade och gick hem och arbetade lite :) Nu kom sambon hem så vi ska äta lite god kvällsmat och sedan bara mysa - livskvalite :D
 
Igår
Så fick syrran ett paket, från oss. Hade köpt en sådan lång orm på Ikea som jag postade upp till Casper och han älskade den! Så glad man blir då! och idag när vi skypade fick jag massa pussar. Goa unge!
 
 
 
I måndags hade sambon köpt detta goda hem som vi mös med framför Guldbaggegalan <3
 
 

Söndagsmiddag

Vart middag hos mamma och pappa idag
Blev en kycklinggryta med dragon! Mums! Efter det gick vi in till farbror och 'faster' där jag healade farbror och sedan bestämdes det att vi ska åka tillsammans på Jesus Christ Superstar med min favorit Ola Salo! Jisses vad glad jag blev!! Velat göra de så länge!