Roadtrip

Idag tog jag o sambon en roadtrip till älskade Blekinge! Tog en runda inom sommarstugan där de stora trädet är nu nerhugget. Mycket ljusare blev det!

Drog till Eko en runda där jag hittade en outfit till systersonens 1 års kalas. Åt sedan på Bella's Place som jag nästan dog av när jag gick innanför dörren. Fruktansvärt vacker miljö!

Jag har fått jobb!

Måndags
Var på intervju hos City Gross. Och de kändes ju skitbra som sagt. Igår ringde de och sa att jag fick de!! Så i 8 veckor + 1 lärlingsvecka blir de :) ska vara i fiskavdelningen! Är så glad!

Så nu kommer lite bilder från veckan!

Danmark!

Igår
Ja, då skulle jag på anställningsintervju :D Gick jättebra! Detta är ett sommarjobb återigen och varar i fyra veckor mer än det jag redan har. Så kommer att ta detta arbete såklart om jag får det :) superbra!

Danmarkstripp
Så igår efter intervjun åkte vi tillsammans med Nicco till Danmark! Stannade och fikade på vägen och tog sedan färjan över till Helsingör. Dock var det helgdag i Danmark, annandag pingst, men det gjorde inte oss något. I ungefär 2,5 timmar var vi i Danmark, satt på torget och åt sedan en glass. Sedan åkte vi över igen till Sverige och gick till Ebbas Fik i Helsingborg. Mäktigt ställe! Amerikansk inspirerat!! Åt middag där och sedan åkte vi hemåt igen. En riktigt härlig spontantripp!


Helsingör.
Alltid vi <3


Mellbystrand
Nostalgi!