9 Läs mer >>
Dagen i skolan är slut för idag
En dag imon med. Datakunskapen var seg, hon gick igenom allt från början. Hur man skapar en mapp och sådär och både jag och Stefan är ju vana datoranvändare, så Stefan har redan betyg VG, så han ska i princip inte läsa kursen överhuvudtaget. Och jag har G från min förra skola - då jag tyckte läraren var problemet - så jag ska höja mitt betyg, men jobbar på egen hand. Härligt.

Hämtat ut mina skor
Köpte ju två par skor och älskar dem :D Stövletter. Kommer bilder imon, för nu ska vi äta - potatis, fläsk och löksås. Mumsigt och sen blir de IKEA. Kollar nu på Torkel i knipa. För härlig film de där ;)

http://www.trelleborg.se/TrelleborgUpload/Kultur/Bibliotek/DVD/torkeliknipa.jpg
Bild lånad från Google

Hemma från skolan

30 Läs mer >>
Nu har jag nog fått in alla pandabeställningar
Och jag har sålt för de jag hade hoppats på. Väntar med att säga hur mycket, då jag verkligen fått den premie jag ville ha. Sjukt kul i alla fall :) Ska idag skicka in beställningen från Oriflame. Har fått en del beställningar där med :)

Idag blir de bloggdesigners
Har fyra stycken att göra. Och jag ska snart börja med den första. Har också lagt ut två stycken nya designers på bloggdesign.nu, men den sidan krånglar nu igen.

Senare
Blir de att åka på fotboll, syrran spelar. Sen får vi se vad som händer. Nu snart är de 2 veckor kvar till jag och Stefan har varit tillsammans i 3 år. Helt sjukt. Typiskt att just den helgen, börjar jag utbilda mej till medialterapeut. Missar en del den helgen, såsom marknad. Sjukt synd, men jag får hoppas att kursen blir bra den med :)

Här är de två nya designerna som jag lagt ut på bloggdesign.nu

Klicka här för att se designen


Klicka här för att se designen
Bilden i headern är tagen av mej.

Måndag

35 Läs mer >>
Igår
Vid klockan kvart över åtta ringde klockan. Förstår inte varför vi skulle upp så tidigt, men så blev de. Vi åt frukost, blev lite smörgåstårta över från pappas älgmöte dagen innan, så de mumsade vi i oss. Sedan körde jag och Stefan till Växjö. Vi skulle på bio och bara umgås bara vi två. Blev först en runda till ÖoB och handlade en hel tavelsamling på fyra stycken tavlor med orden 'faith', 'love', 'hope' och ''. Och i köpte även en massa filmer. Se bilder nedan.

12.45
Åkte sedan till Staples, en affär med massa kontorsmaterial. Älskar den äffären, där finns ju allt :D Köpte pennor, plastfickor med mera och sen körde vi mot staden. Gick inom Ur&Penn då jag skulle ha öronhängen, hittade tre par. Då träffade man ett gammal bekant ansikte... Blev sjukt chockad och glad på samma gång. Samtidigt som jag bara ville störtlipa. De hände en del grejer mellan oss och de var för sjukt många år sedan. Varför inte bara gå vidare?
Gick sedan till bion. Skulle ju se Bröderna Karlsson, eftersom att de var en sådan tidig tid, var vi bara 4 stycken som såg den. Skönt att inte vara en massa. Och filmen var kanon. Sjukt rolig och så :) Se den!

På kvällen
Efter bion åkte vi till Samarkand handlade lite där och körde sen hemåt. Körde inom Huseby bruk och gick där och tittade. Var där en gång på en jul och de var hur fint som helst. Kanske blir de i år med? När vi kom hem, blev de middag och sedan var de Bröllopsfotografen på tv4. Satt sedan hela kvällen med att räkna in hur mycket jag sålt för på Pandakatalogen. Hej systemkamera säger jag!

Söndag

1 Läs mer >>
De blev filmkväll
Åkte in till Nicco för att umgås. Kom på att senaste gången vi sågs var de när vi var på The Ark i Växjö. Härligt de där. Så nu var de dags att träffas igen. Vi gick till Hemmakväll och köpte med oss lite gottis och hyrde två filmen; Simon & Malou (dansk/svensk film med Tuva Novotny och Joel Kinnaman bland annat) och Wallander - vittnet. Båda filmerna var bra, men bäst var nog den först nämnda :)


I fredags - filmkväll

1 Läs mer >>

Gillar verkligen denna med Björn Skifs - den finns med i Karlsson på taket

 

Och denna :D älskar verkligen Erik Hassle

Musik

29 Läs mer >>
Igår
De blev kalas klockan halv sju. 60 årskalas. Vår bekant hade öppet hus för alla och vi kom vid halv sju tiden. Först fick vi ärtsoppa, sedan plättar med grädde och sylt, sedan smörgåstårta och sista tårta. Snacka om att vi var mätta sen, men de var sjukt gott. Jag älskar ju smörgåstårta. Var hemma runt halv tio tiden.

Idag
Pappa
ska idag ha jaktmöte, så de blir smörgåstårta här hemma med (yummie) Och vi ska väl börja svara på de 24 instuderingsfrågorna som vi fått på kapitel 1 i Medicinsk grundkurs. Sedan är de ju en massa roligt på teve ikväll.

Imon
Då blir de en dag i Växjö tror jag. Bio med Bröderna Karlsson och äta nått gott. Bara jag och pojkvännen. Härligt. Sedan på kvällen är de ju Bröllopsfotografen på fyran, vad kul att dem visar den :) Har inte hunnit sett den faktiskt. Beställt lite kläder idag med :) Snart kommer väl mina skor, förhoppingsvis!


Samlat ihop alla mina och Stefans 50 öringar, 30 kr ;)


Middagen från igår
Hemmagjord ärtsoppa


Hemmalagade plättar med grädde och sylt.


Smörgåstårta - YUMMIE! Såklart tog jag mer av detta, då jag älskar de.


Tårtan, som min pappa gjort. Han är ju en gammal bagare.


Denna satt här inne i en hörna idag. Så söt så.

Härligt med helg :)

5 Läs mer >>

Om du vill anmäla dig till fredagsintervjun, är de bara att kommentera inlägget - glöm inte lämna din epost.


Idag är de Malins tur :)


Snabbfakta:
Namn: Malin Gustafsson
Ålder:
16, 17 i april
Bor:
I Deje, Värmland
Civilstånd:
Pojkvän, sedan 1,5 år tillbaka.
Familj:
Mamma, pappa & syster
Gör:
Modebloggar hela dagarna! Annars amatör golfar jag på gräsmattan.

Varför började du blogga?
- Jag har alltid älskat att skriva. Kollar runt på det större bloggarna och bestämmde mig för att börja blogga. Ungefär så gick det till!


Vad har du för syfte med din blogg?
- Att inspirera. Att våga vara sig själv.


Vad har du för skönhetstips?
- Oj, att alltid ha ett leende på läpparna. Sova och dricka mycke vatten. Det gör att huden strålar.


Vad gör en blogg till en bra blogg?
- Jag tycker att personen ska vara sig själv. Blir roligare att läsa då!

Vilka bloggar läser du?
- Dom större. Några kompisar bloggar.


Hur många läsare har du per dag?

- Det är olika beroende på hur mycket jag uppdaterar. Runt 100 - 200


Vilka är dina förebilder?
- Sin egen mamma, är väll allas förebild? Annars Tyra Banks.

 

Fredagsintervju - Mal...

33 Läs mer >>
Igår
Efter skolan åt vi middag, mamma hade gjort bruna bönor (usch) så jag fick spaghetti och köttfärssås från dagen innan. Åkte sedan till mammas kusin, Ann, som klippte mamma och sedan fick Stefan sig klippt. Vi kollade på Fångarna på fortet och riktigt roligt att de är tillbaka tycker jag, synd bara att de inte varar så länge :P Men de börjar ju sjukt mkt grejer nu. Halv åtta hos mej börjar snart med :)

Idag
Jag tvättar för fullt, ska snart hänga upp de första och jag kollar på Våra bästa år nu. Herregu vad de händer mycket i den serien hela tiden :P De har ju ingen lugn stund :P Ikväll ska vi på kalas, en bekant fyller år, så de ska bli kul :) Har hört rykten om att de kommer bli smörgåstårta - yummie! Jag älskar de :) Man kanske ska börja på instuderingsfrågorna i Medicinsk grundkurs med? Ha ha.


<3

Torsdag

2 Läs mer >>
Nu är första veckan i skolan avklarad
Tycker de är härligt med bara två dagar och resten kan jag sysselsätta mej med annat. Kommer visa er mitt schema nu tänkte jag.

Tisdag:
Medicinsk grundkurs
Datakunskap
Social omsorg
Slutar 13.20

Onsdag:
Vård och omsorg - de praktiska inom vården
Mentorstid
Medicinsk grundkurs
Människan socialt och kulturellt

Jag gillar alla ämnena
Och igår på vård och omsorgen, tittade vi på Patch Adams. En mycket bra film! Handlar i korthet om Hunter 'Patch' Adams (spelad av Robin Williams, en favorit) då han vill gå läkarutbildningen för att hjälpa folk. Han har sina egna metoder för att hjälpa sjuka människor.
Någon som sett den? Vad tycker ni?


Bild lånad från google.

Första veckan avklara...

28 Läs mer >>

Min fråga till er...

15 Läs mer >>
Klockan sju ringde klockan
Är man tillbaka till verkligheten nu då? När jag nu varit arbetssökande i ett år och två månader, så ska jag börja skolan. Åt frukost och åkte sedan in till skolan. Och såklart skulle man berätta lite om sig själv - de hatar jag, men de gick bra. Sedan gick vi rundvandring - de hade ett helt klassrum med sjukhusgrejer... Och sådana där dockor. Yss. Och läraren sa att vi kanske skulle åka på studiebesök och se på en obduktion... PUNKT!

Slutade klockan elva
Denna dag blev bara en introduktionsdag med papper och så. Släppte av Stefan vid hans jobb och vi fortsatte in till stan. Jag handlade en ny mascara innan vi åkte hemåt. Så nu snart kommer Stefan, vi ska äta köttfärssås och spaghetti och sen blir de teve och mys :)

Första skoldagen

6 Läs mer >>
Igår fick jag bilder på lille Amadeus
Han bor numera i Ingelstad och ser ut att ha de superfint :) Han har nog fått de där av sin morbror Sid, att ligge på rygg, för de gör Sid hela tiden :D
Lille Amadeus