Hemma från skolan

Dagen i skolan är slut för idag
En dag imon med. Datakunskapen var seg, hon gick igenom allt från början. Hur man skapar en mapp och sådär och både jag och Stefan är ju vana datoranvändare, så Stefan har redan betyg VG, så han ska i princip inte läsa kursen överhuvudtaget. Och jag har G från min förra skola - då jag tyckte läraren var problemet - så jag ska höja mitt betyg, men jobbar på egen hand. Härligt.

Hämtat ut mina skor
Köpte ju två par skor och älskar dem :D Stövletter. Kommer bilder imon, för nu ska vi äta - potatis, fläsk och löksås. Mumsigt och sen blir de IKEA. Kollar nu på Torkel i knipa. För härlig film de där ;)

http://www.trelleborg.se/TrelleborgUpload/Kultur/Bibliotek/DVD/torkeliknipa.jpg
Bild lånad från Google

Måndag

Nu har jag nog fått in alla pandabeställningar
Och jag har sålt för de jag hade hoppats på. Väntar med att säga hur mycket, då jag verkligen fått den premie jag ville ha. Sjukt kul i alla fall :) Ska idag skicka in beställningen från Oriflame. Har fått en del beställningar där med :)

Idag blir de bloggdesigners
Har fyra stycken att göra. Och jag ska snart börja med den första. Har också lagt ut två stycken nya designers på bloggdesign.nu, men den sidan krånglar nu igen.

Senare
Blir de att åka på fotboll, syrran spelar. Sen får vi se vad som händer. Nu snart är de 2 veckor kvar till jag och Stefan har varit tillsammans i 3 år. Helt sjukt. Typiskt att just den helgen, börjar jag utbilda mej till medialterapeut. Missar en del den helgen, såsom marknad. Sjukt synd, men jag får hoppas att kursen blir bra den med :)

Här är de två nya designerna som jag lagt ut på bloggdesign.nu

Klicka här för att se designen


Klicka här för att se designen
Bilden i headern är tagen av mej.

Söndag

Igår
Vid klockan kvart över åtta ringde klockan. Förstår inte varför vi skulle upp så tidigt, men så blev de. Vi åt frukost, blev lite smörgåstårta över från pappas älgmöte dagen innan, så de mumsade vi i oss. Sedan körde jag och Stefan till Växjö. Vi skulle på bio och bara umgås bara vi två. Blev först en runda till ÖoB och handlade en hel tavelsamling på fyra stycken tavlor med orden 'faith', 'love', 'hope' och ''. Och i köpte även en massa filmer. Se bilder nedan.

12.45
Åkte sedan till Staples, en affär med massa kontorsmaterial. Älskar den äffären, där finns ju allt :D Köpte pennor, plastfickor med mera och sen körde vi mot staden. Gick inom Ur&Penn då jag skulle ha öronhängen, hittade tre par. Då träffade man ett gammal bekant ansikte... Blev sjukt chockad och glad på samma gång. Samtidigt som jag bara ville störtlipa. De hände en del grejer mellan oss och de var för sjukt många år sedan. Varför inte bara gå vidare?
Gick sedan till bion. Skulle ju se Bröderna Karlsson, eftersom att de var en sådan tidig tid, var vi bara 4 stycken som såg den. Skönt att inte vara en massa. Och filmen var kanon. Sjukt rolig och så :) Se den!

På kvällen
Efter bion åkte vi till Samarkand handlade lite där och körde sen hemåt. Körde inom Huseby bruk och gick där och tittade. Var där en gång på en jul och de var hur fint som helst. Kanske blir de i år med? När vi kom hem, blev de middag och sedan var de Bröllopsfotografen på tv4. Satt sedan hela kvällen med att räkna in hur mycket jag sålt för på Pandakatalogen. Hej systemkamera säger jag!