jag lever

Nej, jag har inte gått och dött.
Jag lever faktiskt, men om man bor ute på landet, så blir det så att man aldrig är på nätet. Man har ingen lika stor tillgång till att vara ute på nätet.

Fick idag studiebidrag
Då jag unnade mej en mascara och tre par öronhängen, samt ett lipsyl på Apoteket. Sedan hyrde jag tre filmer på Stadsbiblioteket och lånade även en bok. Två av detta är till skolan, svenska.

Blir inget Ljungby i helgen
Men filmmyskväll tillsammans med älskling blir det. Lånade Smala Sussie, Dieselråttor och sjömansmöss och Svindlande höjder + boken till skolarbete. Och sen därhemma har vi Tusenbröder som vi fortfarande inte tittat på.

Var på Lidl igår
Då jag kom till den amerikanska hyllan = :D Och jag handlade popcorn, muffins och pannkakssmet. Mums. Nått av detta ska vi ha ikväll :)

Jag mår bra för övrigt.
Pratade ut hos skolsystern i måndags och det var skönt. Fick lite perspektiv på allt.

overandout.


IKEA

Körde idag en runda till Älmhult.
Först gjorde vi ett stopp inne hos min moster och hennes blomsteraffär. Lämnade en tidning och en film, sedan pratade vi lite och sen körde vi igen mot centrum. Tog ut pengar och körde mot IKEA. Där skulle vi inhandla ett soffbord till Stefans mamma. Sedan handlade vi ceriserosa ljus (min favvofärg) och 4 tallrikar med ceriesrosa snirkliga former på. Väldigt fina. Såg inget pris, för de låg tillsammans med andra reagrejjer på 9 eller 7 kr, så jag tog ju 4, för tänkte att de kanske var lika billiga. Men nejdå, de kostade 25 kr styck. Mycket för en tallrik. Så 100 kr brände man upp på det. Kommer in bilder sedan.

Vi åt också på IKEA.
Vi tog lunchen, som var biffstroganoff, ris, sallas och bröd. Tänkte inte alls på att vi skulle äta senare på kvällen, så det var lite dumt. Tog också efterrätt. Gottit. Åkte sedan hemåt, då jag började baka mina cupcakes. Skulle ju egentligen gjort det igår och ha det med i skolan, men jag mådde fortfarande inte bra sedan i tisdags. Men min aptit har jag fått tillbaka ;)

Har nu ätit gott och kollar på film.
Snart börjar På spåret och pratar med Nicco om att vi kanske ska gå på Big Comedy i Växjö. David Batra, Johan Glans (favorit), Petra Mede, Lennie Norman, Johan Rheborg, Henrik Schyffert och Peter Wahlbeck (som har jag sett en del gånger på Hemköp i Halmstad) Ska dit och det kostar 370 kr. Trevligt värre.

Imorgon är det dags.
Stefan ska få sin tidiga födelsedagspresent av mej. Vilket är en konsert med Plura & Carla i Alvesta imorgon klockan 20.00. Det är i och för sig en akustisk konsert, men han blev glad i alla fall :)

overandout

matförgiftning? migrän?

Ja, som ni vet så var jag och älsklingen och åt på Guang Dong House i Halmstad.
En kineserestaurang. Maten var svingod och så, men på kvällen mådde jag inte alls bra -.- Jag hade huvudvärk och mådde illa, men jag spydde inte. Men då vi hade kommit utanför Halmstad, så kände jag hur jag behövde spy och jag sa till Stefan att stanna. Vilket han gjorde. Och så kom det. Jag spydde bara en gång, vilket gjorde att jag mådde mycket bättre. Sedan kunde vi utan bekymmer åka hemåt till Lars igen.

Väl därhemma, kunde jag inte få ner en endaste matbit.
Jag åt en halv macka och lite potatismos som Lars gjort (orginalmaten var potatismos med schnitzlar) jag hade ingen matlust alls. Och jag kände mej hängig och så. Sedan kollade vi på Andra Avenyn och då kom det igen. Jag var tvungen att spy. Så jag for in på toan och spydde 4 gånger. Ursäkta informationen. Men efter det mådde jag ännu bättre. Men för säkerthetsskull fick jag ha en hink bredvid sängen. Men på hela natten kom det inte upp någonting, som jag tkt var mycket skönt. Hemskt att spy.

Så igår var både jag och Stefan hemma från skolan.
Han mådde också lite dåligt. Och jag mådde ju hur bra som helst, fast jag ville vara hemma försäkerhetsskull. Men vi åkte en runda, till Ängeholm närmare bestämt. Jag behövde få frisk luft och se hur jag mådde egentligen. Så vi drog dit för att kolla på Ängelholms bygdegård, där de har djur osv. Och sen så åkte vi till Sveriges Järnvägsmuseeum. Mycket fint museeum och gratis, i alla fall för ungdomar. Sedan körde vi till City Gross och handlade mat.

overandout.