20 Läs mer >>
Idag är det min dag
För 21 år sedan föddes jag och min tvillingsyster :)
Detta innebär att fredagsintervjun utgår!

21 år idag

27 Läs mer >>
Idag
Sitter på utbildningen och kollar på Salve och har lunch. Tårtorna till lördag är nu i kylen hemma och Stefan sa aldrig vilka han beställde, för de skulle bli ''överraskning'' som han sa :P Sen som jag skrev igår så är min egna dator sönder :( den kommer förhoppningsvis nästa vecka. Så har inga bilder alls att lägga upp på bloggen förrän ja om 2 veckor kanske? Riktigt trist.
Efter utbildningen ska Nicco komma, ska bjuda henne på middag. Sparrissoppa och vitlöksbröd tänkte jag och sen efterrätt.

Imon
Då kommer svärmor :) Fyller ju 21 år imon :) Så hon kommer och stannar till söndag förmodligen. Ska även på en privatsittning med henne :)

Sista dagen som 20åri...

36 Läs mer >>
Jag är ju verkligen på bra humör idag
När jag startade min dator, så såg jag ingenting på skärmen, så antagligen har en lampa rökt sönder. Olyckligtvis ör alla mina bilder och allting där, men som tur är går ju hårddisken att ordna. Som tur är.

Jag är ju superglad j...

33 Läs mer >>
Utbildningen
Sitter på utbildningen och kollar på filmen Tusen gånger starkare. Har sett den en gång innan, men roligt att se den igen. Vi pratar om jämställdhet och denna film visar ju tydligt på just detta.

Tusen gånger starkare

33 Läs mer >>
Jaha så var påsken över
Men jag har haft en underbar påsk, så de har bara varit roligt! Jag får väl plocka ner alla påskgrejerna med nu snart :) Idag åkte jag och Stefan hem till lägenheten, lämnade Peter och Charlie, sedan handlade vi. Ska ju ha kalas på lördag så handlade även till det. Tänk, att om fyra dagar fyller jag 21 år!

Vad tycker ni om nya headern förresten?


Denna bok fick vi när vi hade tävling i samarbete med B.Wahlströms
Påskägget jag och Stefan fick av svärmor :) Marsvinen fick lite gottis och vi fick godis i vårt :)


Var ju hemma hos Nicco i onsdags, fick detta till middag då - mums!


Och detta fick vi till efterätt :) Kladdkaka, grädde och hallonsirap.
Som inflyttningspresent fick hon en påskgrupp och dessa praliner :)

Annandag påsk

36 Läs mer >>
Påsken har vatt underbar!
I torsdags begav vi oss hemåt mot mamma och pappa då även tvillingsyrran kom :) Var egentligen planerat att de skulle komma som på fredagen, men de kom en dag tidigare vilket vi alla blev superglada för! Önskade man kunde träffa henne varje dag om de så gick! Fick återigen känna på hennes mage och en liten spark fick jag med känna. Så mysigt :)

Långfredagen
Då var de kalas för Ville som fyllde 1 år :) Fick påskbuffé och sådära :) Sen på lördagen åkte syrran och Chrille hem och jag och Stefan drog till Ängelholm för en heldag. Åt planka till lunch på Kirris och var sedan i hembygdsparken och åt glass och kollade på alla djur och sist var vi på järnvägsmuseet där jag var med i en tävling om att hitta alla gömda äggen :) hihi. Grillade sedan på kvällen.

Idag
Den sista valpen åkte hem till sin nya familj idag. Så nu är de riktigt tomt på valpar här hemma :(


Istället bilder från helgen, som också kommer, men idag lägger jag upp bilder på när vi var på ett närliggande zoo :)Nu är jag tillbaka!

23 Läs mer >>
Idag blir det Theresa (hennes andra blogg här) som får vara fredagsintervjun, är en gammal vän till mig :)

Snabbfakta:
Namn: Theresa Nilsson
Ålder:
21 år i September
Bor:
Utanför Kristianstad
Civilstånd:
Sambo
Familj: Sambon Alexander, Mamma med Man, Pappa med Fru, 6 st syskon och hel del djur.
Sysselsättning: Studerar till bagare.


Varför började du blogga?
-
För att jag ville dela med mig av min vardag till andra =) Nu har jag ju även startat en bakblogg för att jag vill dela med mig av recept, tips och trix för att lyckas med bakningen.

Vad har du för syfte med din blogg?
-
Syftet är väl ungefär samma som varför jag började blogga, att jag vill dela med mig om min vardag och min bakning =)


Vad har du för skönhetstips?
- Jag kan inte så himla mycket om sådant, däremot vet jag att det är betydligt bättre att använda puder än brunkräm, för att det torkar ut huden. Sedan ska man alltid tvätta bort smink innan man går och lägger sig. Man kan väl också använda krämer och sådant för att mjuka upp huden om man vill. Jag personligen använder ju bara smink vid speciella tillfällen.


Vad gör en blogg till en bra blogg?
- Att bloggen ser bra ut så man blir intresserad till att börja läsa. Sedan ska ju texten innehålla någonting som verkar intressant och tilltalande, men det är svårt att säga då alla gillar olika saker liksom. Det är även viktigt att bloggen innehåller bilder med jämna mellanrum. Och man behöver absolut inte lägga upp 5 inlägg om dagen, det räcker med ett lite längre iså fall.


Vilka bloggar läser du?
-
Jag läser mest vänners bloggar. Ibland när jag inte har så mycket för mig så kollar jag runt och tittar in på andras bloggar och sådär.


Hur många läsare har du per dag?
- Ett tjugotal =)


Vilka är dina förebilder?
- Oj, jag har nog inga direkta förebilder just nu. Däremot finns det många människor som är mycket kunniga och som jag gärna lär mig många nya saker av. Men jag är nog lite min egen förebild :P Haha..


Fredagsintervju - The...

31 Läs mer >>
Dagen började vid nio
Gick upp och såg dagens avsnitt av Salve ni vet den där sommarlovsmorgonsprogrammet som gick på 90-talet :) Älskar verkligen de. Sedan började jag städa hela lägenheten. Johanna kom sedan på besök, då vi gick en runda på stan. Köpte presenter till min kompis Mia som fyller 21 i helgen :) Sen så gick vi hem och åt frallor och sedan glass. Kollade även på Big Brother från 2004 :)
Avslutade dagen som förra gången :)

Duktiga jag

39 Läs mer >>
Igår vikarierade jag
Hade gymnastik med åttondeklassare. De var så skönt väder ute, att en del ville vara ute och spela fotboll och en del ville vara inomhus. Första lektionen stannade jag inne med de som ville spela volleyboll, men andra var vi flera ute som ville spela brännboll. Härligt!

Idag
Ska jag också vikariera. Sen ikväll ska vi hem till Nicco på middag och ska få se hennes nya lya :) Har ju sett den en gång innan, men då hade hon inte möblerat och sådär. Var precis i början av hennes flytt, så de ska bli riktigt roligt :)

Veckan fortsätter..

23 Läs mer >>
Kom på att idag om 10 dagar..
FYLLER JAG 21 ÅR :)

Om 10 dagar...

6 Läs mer >>

Favorit just nu

13 Läs mer >>
Ja igår trodde jag inte detta
Att denna veckan skulle bli såhär bra. Igår var jag ju hemma, men fick nått bra utav de ändå. Sen på kvällen var vi på donken för att dricka kaffe och sådära med Nicco. Sen idag på morgonen fick jag vikariat, både idag och imon :) Sen visar det sig att vi har hemuppgift på torsdag! Vilken skön vecka! Sen kommer älskade tvillingsyster hem :)

Underbar vecka framfö...