Underbara dagar ♥

I fredags
Kom syrran hem. Hon hämtade mig vid elva tiden då vi gick en runda på marknaden. Det var riktigt mysigt ♥ Solen sken och jag var så glad över att de kommit. Sedan åkte vi hem till mamma/mormor ♥ Blev massa bus innan mamma skulle jobba. Så sedan blev det en runda ute på gården och middag ♥ Så mysigt. 
 
Lördag
Dagen bestod av att Casper fick rida på farbrors häst Ronja. Även syrran tog sig en ridtur :) Sedan åt vi lite lunch och vilade innan jag och syrran och barnen åkte i förväg till storasyster då vi skulle dit på inflyttningsfest ♥ Härligt att träffa nästan hela släkten :) Blev jättegod mat under hela kvällen ♥ 
 
Söndags
Då höll jag i en medial kurs tillsammans med två andra tjejer. Vid sex tiden kom min syrra och hämtade mig och återigen ut till naturen och familjen ♥ Blev en lugn kväll där sedan. Min man berättade att han spelat Bingolotto och vunnit 500 kr + två nya lotter :D Tack Universum ♥ 
 
Igår
Dagen började tidigt. Efter att frukosten var intagen drog vi inåt stan, blev att vi handlade först och sedan körde vi till Buslandet. Där fick Casper leka av sig tillsammans med oss ♥ Och vi tog oss en fika där. Var där i några timmar innan jag och barnen somnade i bilen på vägen hem ;) Väl hemma blev det middag och hemmagjorda pitabröd bland annat. Och jag och syrran planerade lite inför vår 25 årsdag... ♥ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andliga profiler - Helena Bengtsson ♥

Namn: Helena Bengtsson
Ålder: 39
Bor: Jönköping
Aktuell med: Seanser, en ny bok på gång.
 
Vad är andlighet för dig?
För mig innebär andlighet en tro på en närvaro som finns i allting och existerar genom tid och rum. Jag tror på att Andevärlden rymmer själar i evigheten. Karma gör att vi själar återföds om och om igen för att lärdom och möten, utveckling tillsammans med andra själar.
 
Vad arbetar du med?
Jag arbetar som medium, healer, tarottydare och regressionsterapeut inom tidigare liv. Jag är även utbildad samtalsterapeut och beteendevetare. 
 
Hur kommer det sig att du arbetar med det du gör idag?
Min nyfikenhet på hur vi människor fungerar och interagerar med varandra har gjort mig till en sökare. Jag har studerat astrologi, numerologi, drömtydning, tarot, psykologi och även flera omården inom vad som kallas New Age för att finna min sanning.
 
Vad tror du på?
Jag tror på enhet, människans förmåga att visa kärlek och medkänsla till varandra. Att utvecklas som själar här på Jorden och att lära i kärlek även på Andra sidan. 
 
Hur upptäckte du det andliga/spirituella?
Genom vänner, på mässor, kurser och via olika andliga böcker. 
 
Har du några förebilder?
Jag har flera. Dalai Lama, för hans ödmjukhet och tålamod. Jesis, för hans mod, uppriktighet och förmåga att umgås med alla typer av människor. Anette Carlström, som har skrivit boken "Namaste" och för hennes ljus. Zõe, för hennes kunskap om kristaller och om Attraktionslagen. 
 
Om du fick förändra världen, vad skulle du göra då?
Utrota sjukdomar, barnarbete, allt våld, krig och fattigdom. Ge alla människor möjlighet att försörja sig själva med mat och rent vatten. Lära människor vikten av att vara rädda om vår natur och resurser. Och att se oss alla som en enhet. Införa mycket mer kärlek, förståelse och empati.
 
Har du varit med om ett mirkel? Vad skedde?
Inget "mirakel" kanske, men det har hänt två gånger att jag har sett som en bild - i mitt inre - av Jesus. Jag vet inte riktigt vad detta handlar om, men det kändes bra!
 
Vad har du för råd till alla därute?
Var ödmjuka, men ärliga. Se både till ditt eget och andras bästa. Prata ej illa bakom ryggen på andra! Sprid glädje och positiv energi omkring er!
 
 

 

Solen skiner även idag ♥

Idag skiner solen 
Våren är här! ♥ Jag lagar lite middag. Blir varmrökt lax med vitlökssås och delikatesspotatis :) Mums! Tidigare idag har jag varit på mässmöte - det börjar dra ihop sig nu! ♥ Den 25 april är vårt datum för i år. Och det går framåt för oss verkligen. Ska bli en väldigt intressant dag! ♥
 
 Vår brudbukett