Luktar gott!

In på apoteket åt sambon
Skulle ha Revaxör åt honom. Efter det gick jag inom hälsokost. Och de hade eteriska dofter som jag älskar! De är dofter som man kan ha i hemmet så att det luktar gott. Jag hittade denna nedan, Harmony. Köpte även en sten som man droppar på med den doften så att de står i rummet och sprider sig. Luktar lite chai te aktigt :D
 
Revaxören
Sambon provade detta, men det fungerade inte riktigt. Så jag hade sett i hälsokosten att de hade öronljus. Jag har hört så mycket om dessa öronljus under tiden på kursen inom medialterapi och många säger att de fungerar kanon! Dock är jag lite nervös inför de där med eldandet... Så detta ska vi testa på sambon! Man får ut all gammal skit som sitter där inne med. Kanon!
 
Och som ni ser. Min design är inte riktigt klar ännu :) Men visst blir de fint!
13 dagar kvar bara <3
 Långhelg

Idag är jag ledig
Vaknade vid halv nio och sedan städade jag hela lägenheten. Ringde hyresvärden med, då det säkerligen är någon vattenläcka i väggen... Får se vad som händer med det... Efter jag städat gick jag och handlade och nu sitter jag här och uppdaterar er med vad som händer i mitt liv.
 
Jobbade i helgen
Och efter det vid sju tiden i lördags, åkte jag och sambon till Halmstad. Igår blev det en hel del shoppande, hö till marsvinen, ett par jeans, två par halsdukar (faktiskt) och lite andra småsaker. Åt tacos till middag och vid nio tiden på kvällen åkte vi hemåt.
 
Nu är det bara 17 dagar kvar <3
 
 

Helg!

Jobbat färdigt för denna veckanEfter jobbet for jag direkt till Guldfynd. Fyndade två par öronhängen och ett halsband. Kollar nu på filmen Prom. Varit en bra vecka. Är ledig lite nu, sen på att igen :)