5 Läs mer >>
In på apoteket åt sambon
Skulle ha Revaxör åt honom. Efter det gick jag inom hälsokost. Och de hade eteriska dofter som jag älskar! De är dofter som man kan ha i hemmet så att det luktar gott. Jag hittade denna nedan, Harmony. Köpte även en sten som man droppar på med den doften så att de står i rummet och sprider sig. Luktar lite chai te aktigt :D
 
Revaxören
Sambon provade detta, men det fungerade inte riktigt. Så jag hade sett i hälsokosten att de hade öronljus. Jag har hört så mycket om dessa öronljus under tiden på kursen inom medialterapi och många säger att de fungerar kanon! Dock är jag lite nervös inför de där med eldandet... Så detta ska vi testa på sambon! Man får ut all gammal skit som sitter där inne med. Kanon!
 
Och som ni ser. Min design är inte riktigt klar ännu :) Men visst blir de fint!
13 dagar kvar bara <3
 Luktar gott!

0 Läs mer >>
Idag är jag ledig
Vaknade vid halv nio och sedan städade jag hela lägenheten. Ringde hyresvärden med, då det säkerligen är någon vattenläcka i väggen... Får se vad som händer med det... Efter jag städat gick jag och handlade och nu sitter jag här och uppdaterar er med vad som händer i mitt liv.
 
Jobbade i helgen
Och efter det vid sju tiden i lördags, åkte jag och sambon till Halmstad. Igår blev det en hel del shoppande, hö till marsvinen, ett par jeans, två par halsdukar (faktiskt) och lite andra småsaker. Åt tacos till middag och vid nio tiden på kvällen åkte vi hemåt.
 
Nu är det bara 17 dagar kvar <3
 
 

Långhelg

1 Läs mer >>
Jobbat färdigt för denna veckanEfter jobbet for jag direkt till Guldfynd. Fyndade två par öronhängen och ett halsband. Kollar nu på filmen Prom. Varit en bra vecka. Är ledig lite nu, sen på att igen :)
 

Helg!

3 Läs mer >>

Har varit hos syster i fem dagar. Haft en massa bus med systerson.

Underbara 5 dagar

7 Läs mer >>
Nu är de bara tre dagar kvar
Med jobb, sen har jag semester i en vecka :D Den är redan överbokad. Och vad jag längtar :) Denna vecka har man packat hel lax hela dagen. Åtta lådor med lax. En tant på 60+ som höll i en unge på 3 år kanske - kallade mig för tant. Kändes ju mindre kul då jag var betydligt yngre än henne..
 
Annars
Ska vi på 50-årskalas i helgen. Och jag hoppas verkligen att kisungarna blir sålda. Har ju två på 12 veckor nu som vill ha nya hem.
 

Snart semester

2 Läs mer >>
Kan ju inte klaga direkt
På att jag fick sovmorgon idag. Men nu när man kommit in i dagsrutiner, med när man ska gå upp, ja då är de klart att man i alla fall vaknar runt nio tiden. Ändå sovmorgon :) Vid tolv tiden drog vi - inklusive katterna - ut till mamma och pappa. Blev finfin middag och lite kaffe och gubbar på de. Sen for sambon till arbete! Sitter nu på altanen och njuter av det fina vädret. Ser även mamma klippa gräset :)
 
Allt känns toppen
Livet flyter på och jag har nu snart jobbat 1 månad (av 3) på City Gross. Känns skitbra! Har hela september med så sen hoppas man ju givetvis att man blir kvar på ett eller annat sätt. Trivs ju kalasbra!
En annan grej som är väldigt stor kommer upp i september med. Jisses vad jag längtar! :)
Nej nu ska jag skriva av lite recept!! :)
 
 
 
 

Underbara värme!