Första dagen

Helgen
Gjorde mina naglar i lördags och efter det drog vi till Halmstad. Umgicks med svärmor och shoppade lite:) Mycket trevligt! Vi körde hem på söndagskvällen och jag var ganska nervös inför nya jobbet..
 
Men det gick hur galant som helst
Alla var så trevliga och snälla! Fick en egen arbetsplats först och sedan en massa genomgångar. Hela dagen var väldigt bra! Att jobba på bibliotek är roligare än jag trodde :) Nu blir det bara en massa mys med min man!! 
 
 

5 dagar kvar

Helgen
I torsdags kom syrran och hennes familj ner :) Så roligt och så oväntat! På fredagen var jag och Amber iväg till ett spännande projekt som vi har :) Ska bli riktigt kul!! Kommer snart att berätta! Syrran kom in till stan, så vi körde och handlade innan vi drog ut till mina föräldrar. Casper sov när vi kom dit, så när han vaknade fick jag 3 kramar av honom och han sa att han saknat mig - gullunge  På kvällen åt vi pizza. På lördagen kom storasyster, så då var vi ute ett bra tag och åke snowracer! Får ju passa på nu när snön kommit! Hade en riktigt härlig dag  På söndagen åt vi tjädergryta! Hade ännu en mysig dag med massor av bus och mys! 
 
Måndags
Syrran med familj åkte hem vid åtta på morgonen. Så jag hade fullt upp under dagen med att hjälpa en granne bland annat. Min älskade man kom på kvällen efter han arbetat och vi åt middag. Bjöd in min farbror och hans fru på fika! Så mysigt ♥ 
 
Idag
Nu på morgonen var jag på kommunen och skrev på papper för jobbet på biblioteket :) Det ska bli riktigt spännande! Sist jag sökte där var för ett städjobb, men denna gång är det inget sådant jobb och det är jag glad för :) detta blir mer spännande ♥ 
 
 
 

 

Familjemys hos syrran

I fredags
Vid två tiden åkte vi upp till syrran :) Har blivit en vana att jag somnar direkt när vi åker och vaknar ca en timme innan vi är framme. Haha. Ja, lite sömn är ju aldrig fel. Vi möttes av snö en bit på vägen, men sedan var den borta hos syrran. Skönt tyckte jag! När vi kom till syrrran blev det middag. De hade gjort egna chicken mcnuggets! Mums! Sedan blev det en massa mys och bus framför teven bland annat! 
 
Lördagen
Då var det en mycket lugn dag! Vi gick en långpromenad ner till vattnet och givetvis följde min älskade systemkamera med! Blev en del bilder som ni ser nedan. På kvällen blev det middag och massa bus återigen! En riktigt fin dag! 
 
Hemåt
Ja, igår blev det alltså hemfärd. Vi bakade rulltårta och gjorde räkchips :) Blev kalops till middag och såklart en massa mys och bus innan vi drog hem. Idag vaknade vi även av att det kommit snö :( Jag tycker om snö, men inte i januari. Den skulle kommit i december ju :) Så var lite trist!
När vi kom hem på kvällen, körde vi och handlade. Myste sedan framför teven med programmen Farmen - vad hände sen? och Äkta människor.
 
 

MUMS!