Julkalendern 2011

Ja imon är det ju 1 december
Detta innebär ju som ni alla vet att julkalendern börjar :D Jag har varit en trogen tittare och förra årets var ganska bra faktiskt. Kanske så bra att jag faktiskt köpte långfilmen ;)
I år heter den i alla fall Tjuvarnas Jul.

Om Tjuvarnas jul från SVT.se
Tjuvarnas jul, SVT:s julkalender 2011, utspelar sig i slutet av 1800-talet. I centrum står Kurre, en ficktjuv i den ökända tjuvligan Klappsnapparna. En dag står ett övergivet barn med en lapp i näven utanför Kurres kyffe. Det är hans okända dotter Charlie.


Så var juldesignen uppe

Tryck på F5 om ni inte ser juldesignen.
Hoppas ni gillar den
Det var sällan som ja tog bilder på min älskade sambo, så det blir en lite somrig bild på han. Men det får gå.
Tog en riktig sovmorgon idag. Kom inte hem förrän vid halv tolv tiden igår tror jag det var. I söndags skulle vi ju skjutsa hem svärmor och övernatta där till igår. Men eftersom det blåste så mycket bestämde vi oss för att skjutsa hem henne som igår. Det hade hon ingenting emot som tur var.

Igår
Så igår vid tio tiden åkte vi mot Halmstad. Körde först inom både Biltema, Rusta och Grizzly. På Rusta köpte vi en ljusslinga som jag väntat på så länge. Jag är ju galen i sådant nu till jul. Om vi hade bott i hus nu hade vi haft hur mycket utsmyckning som helst på hela huset. Så galen är jag i de ;) Sen på Grizzly köpte vi två stoooora säckar av spån & hö till våra älskade marsvin. Köpte också en påse med blandning av äpple och maskroser som de verkligen älskade.

Vidare
Sedan kollade jag på fredagens avsnitt av Vampire Diaries och torsdagens avsnitt av Elsas Värld. Vidare in mot stan där vi bland annat gick på Lagerhaus och en ny öppnad butik som heter TGR som hade sjukt mycket grejer för mellan 10-100 kr. Vi handlade en hel del kan jag säga och mycket var för 10 kr. Mötte även syrran en runda då hon också var där för att shoppa. Åt sedan middag och kollade på Från Lark Rise to Candleford och Anno 1790.

Fantastisk helg!

Nu är jag hemma
Och jag vill inte det. Jag vill vara kvar på den fantastiska utbildningen helst hela livet. Det är så otroligt. Som ni vet är det min medialterapeututbildning som jag pratar om. Alla får ha sin egna åsikt, men jag skriver vad jag vill i min blogg. Inte för att jag fått elaka kommentarer innan. Jag har i alla fall haft en fantastisk helg med mycket som hänt och jag älskar detta. Så underbart det varit! Varit runt fantastiska människor och ätit underbar mat!

Blir inte som man tänkt sig alltid
Svärmor är ju på besök. Och det stormar ju ganska rejält, det har ni nog inte undgått. Så efter utbildningen när svärmor och sambo hämtade mig, drog vi till IKEA. Kom dock försent så vi hann inte äta i restaurangen. Blev lite shopping. Sedan var vi på väg mot Halmstad, men icke. Vi for hemåt. Jag och Stefan har inga problem med det, men det är värre med svärmor. Så imorgon blir det en tripp till Halmstad istället. Så nu sitter vi och dricker glögg!