Nya möblerna till nya boendet

I vardagsrummet
Kommer vi ha vita möbler med rosa/lila/svarta detaljer :) Sen i sovrummet blir det vitt och eventuellt rosa då väggarna är ljusgrå/lila. Sen i köket blir det vitt och rött! Badrum eventuellt blått och vitt! Hallen är beige och där kan vi inte ha så mycket möbler så det blir bara någon färggla matta! :) I mitt arbetsrum blir det svart, vitt och rosa. 
 
 

Senaste

I tisdags
Blev det att fixa naglarna :) Gelé har aldrig riktigt hållt på mig, så denna gång körde vi med akryl. Kändes bättre! Sedan har häftiga händelser skett, så jag slutar aldrig förvånas som certifierat medium! Älskar det arbetet! Haft otroligt mycket arbete denna vecka just inom det mediala och mindre med massagen som jag hade fullbokat veckan innan :) 
 
Idag
Igår kom svärmor hit. Så igår åt vi middag och kollade på Kristallen 2013. Idag åkte vi till Ikea. Vi ska ju köpa nya möbler, såsom soffbord, tevebänk, soffa, matbord, sängbord och vitrinskåp. Så vi visste precis allt som vi ville ha, blir mycket vitt :) Det som vi har nu ska vi sälja. Har redan sålt en del tavlor bland annat och ljusfat med ljus på. Så efter det åt vi lunch där och sedan hem till mina föräldrar för att träffa på Generalen och kattungarna :) 
 
 

Unnade mig en bukett med dessa fina rosor igår :) 


Fyndade på fyndet! Köpte lite inne i det stora varuhuset med.


Välkommen hem till oss ;)


"Janen" som systersonen säger ;)
 

Mammas och pappas nya brevlåda!

Glömt att visa er ju!
När mamma fyllde år i slutet av juli, gav jag och min man denna fina brevlåda till henne. Jag har använt kalkeringspapper på Hälge, fotspåren och deras namn. Annars gjorde jag allt annat för hand såsom blommorna :) Rikigt nöjd, vilket även mamma och papap blev!